Kai laukiausi pirmojo - lankiausi poliklinikoje ir buvau patenkinta ir priežiūra ir dėmesio pakako. dabar laukiuosi antrojo ir galiu pasakyti, kad priežiūra poliklinikoje - siaubinga... gal tai įtakoja laikmetis (krizė), nes tokio atsainumo ir nedėmesingumo tikrai nesitikėjau.
Nėštumas tiek pirmasis, tiek antrasis - sunkūs. Tik su pirmuoju į mano skundus dėl savijautos gydytoja reaguodavo ir tikrai jai už tai esu dėkinga. susilaukiau sveiko ir gražaus berniuko. O dabar - pradėjau lankytis pas vieną ginę - iš pradžių lyg ir nieko pasirodė, tik nepatiko, kad jei viskas gerai tarpas tarp pirmųjų vizitų pas ją~2 mėn. Pasijutusi blogai nuėjau anksčiau, nusiuntė į ligoninę, o ten jau - jokių tyrimų, tik echoskopu apžiūrėjo, įtarė infekciją, bet jos neišgydė.... išleido namo...dar gerus pusantro mėnesio pusgyvė pravaikščiojau į polikliniką - niekas jokių tyrimų nedaro, vos ne tu prisigalvoji, kad tau bloga. Pasiskambinau privačiai dirbančiai gydytojai, tuoj pat vėl buvau paguldyta į ligoninę, pati gydytoja skyrė gydymą paėmė tyrimus. Paradoksas - neštumas 23 sav. placenta subrendusi kaip 32 sav. infekcija ją visą laiką "ėdė", o kraujo ir šlapimo tyrimai (jau paimti antrakart atsigulus į ligoninę)-kuo geriausi... Baisu, nes negali tikėti niekuo .... Gavau antibiotikų dozę, savijauta pagerėjo, bet kas gali žinoti ar tai nepakenkė mano leliukui, o dar iki gimdymo toli... Vaisiaus vandenų mažoka... kaltų nėra...
Einu dabar privačiai, tikuosi ne per vėlai kreipiausi