QUOTE(Vitulka @ 2013 09 07, 12:57)
pas ginekologę poliklinikoj siuntimo nereik. Galit rinktis, ar nėštumą prižiūrės šeimos gydytoja ar ginekologė.
Aš nuėjau pas šeimos gyd., nes nežinojau sistemos, tai ji man pasakė kreiptis pas ginekologę, nes nėščiųjų ji neprižiūri.
Bet būna, kad nėštumą sėkmingai prižiūri šeimos gyd., ypač jei nėštumas be problemų, ir jei reikia, ar iškyla koks klausimas, siunčia pas ginekologę.
Nors, manau, kad kiekvienas turi dirbt savo darbą ir nėštumą sekt, prižiūrėt turėtų tik ginekologė
pirmą kartą girdžiu kad nėštumą šeimos gydytojas prižiūrėtų

Pas mus klinikoj arba ginė arba ten dirbanti akušerė. Pas šeimos tik parašą gavau dėl sveikatos.
Pirmas vizitas vistiek pas ginę turi būti-ji patvirtina nėštumą ir pažiūri ar besivystantis. Vėliau man pasiūlė, jei noriu, lankytis pas akušerę, bet aš atsisakiau.
Šiaip aš nežinau kodėl tiek daug įsitikinusių, kad privačiai viskas geriau? Mano galva tik brangiau. Dabar pilna jaukių gerų šeimos klinikų, kuriose viskas atliekama taip pat greitai, be eilių ir ...nemokamai. Nebent klinikoje nėra ginekologo arba dirba kokia atgrubnagė.
Papildyta:
QUOTE(Corny @ 2012 09 13, 06:42)
Siaulau ir as Kriscioniskuosius sitam reikalui,tik uz echoskopa jei ateidavau be siutimo mokedavau 30 lt,kabinetas pradeda dirbt nuo 10.Su dviem savo nestumais ten apsilankydavau karts nuo karto tai eiliu galima sakyt nera,gal todel kad taikydavau visad atvykt desimtai valandai
Daro ten ir dabar-motinystės centre. Darbo laikas nuo 9 iki 13val. Eilių deja yra, užsirašyti iš anksto neįmanoma. Bet echoskopuotoja labai šauni. Viską paaiškino. Kainuoja 50lt