Įkraunama...
Įkraunama...

Privačiai ar į polikliniką?

Apklausa: Privačiai ar į polikliniką? (906 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(mikki @ 2013 10 03, 09:51)
Šiaip aš nežinau kodėl tiek daug įsitikinusių, kad privačiai viskas geriau? Mano galva tik brangiau. Dabar pilna jaukių gerų šeimos klinikų, kuriose viskas atliekama taip pat greitai, be eilių ir ...nemokamai. Nebent klinikoje nėra ginekologo arba dirba kokia atgrubnagė.
Papildyta:

Daro ten ir dabar-motinystės centre. Darbo laikas nuo 9 iki 13val. Eilių deja yra, užsirašyti iš anksto neįmanoma. Bet echoskopuotoja labai šauni. Viską paaiškino. Kainuoja 50lt  mirksiukas.gif

O kur Vilniuje yra nemokama klinika, kurioje besilaukianti moteris gali gauti nemokamas apžiūras ir konsultacijas? Šeimos gydytojo konsultacijos, jei neklystu, gali būti nemokamos, bet kiek domėjausi visos ginekologinės apžiūros yra mokamos. Pati visuomet ėjau ir einu privačiai - nėra eilių, nereikia laukti bandoje prie ginekologo durų, galiu planuotis vizitą man patogiu laiku, echoskopas vietoje, ginekologė pati apžiūri, nes pvz.: Antakalnio poliklinikoje ginekologai pirmame aukšte, o jei reikia vaginalinio echoskopo - ropok, berods į 8 aukštą, nes ginekologai turi vieną abdominalinį echoskopą, kuris morališkai pasenęs (senokai buvau, gal jau dabar normalesnę aparatūra nupirkta).
Atsakyti
lankausi vienoje seimos klinikoje joje prisirasiau tai tyrimai nemokami o uz echo ir konsultacija moku 50lt i poliklinika net minties nebuvo eit nes nera ten normalios gines, o sioje kur lankausi ir gine pasitikiu ir tik jos deka dabar as nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat nėštumo priežiūrai pasirinkau privačią kliniką. Man buvo svarbu dėmesys pacintui, geresnė aparatūra, eilių nebuvimas arba jos minimalios.
Labai rinkausi daug informacijos apie gydytoją tiek iš interneto, tiek iš pažįstamų. Apie poliklinikos priežiūrą nebuvo net kalbos. Taip, privačiai nėštumo priežiūra kainuoja, bet man tai labai svarbu dėl to už tai susimoku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2013 10 28, 13:07)
O kur Vilniuje yra nemokama klinika, kurioje besilaukianti moteris gali gauti nemokamas apžiūras ir konsultacijas? Šeimos gydytojo konsultacijos, jei neklystu, gali būti nemokamos, bet kiek domėjausi visos ginekologinės apžiūros yra mokamos. Pati visuomet ėjau ir einu privačiai - nėra eilių, nereikia laukti bandoje prie ginekologo durų, galiu planuotis vizitą man patogiu laiku, echoskopas vietoje, ginekologė pati apžiūri, nes pvz.: Antakalnio poliklinikoje ginekologai pirmame aukšte, o jei reikia vaginalinio echoskopo - ropok, berods į 8 aukštą, nes ginekologai turi vieną abdominalinį echoskopą, kuris morališkai pasenęs (senokai buvau, gal jau dabar normalesnę aparatūra nupirkta).

As lankau Antakalnio poliklinika ir ten tikrai yra vaginalinis echoskopas pirmam aukste:) nei karto neteko eiti i 8 auksta smile.gif jei neklystu tai jau pries 2 metus jis ten buvo, o gal ir anksciau biggrin.gif man ten visai patinka ir aplinka ir mano gydytoja ir tikrai iranga nepasenusi, kaip kitaip 5 nestumo savaite pamatyciau vaikiuko sirdeles plakima? Cia gaunu visa man reikalinga informacija ir demesi nemokamai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vergina: 13 sausio 2014 - 16:57
Mes lankemes poliklinikoje, pas skyriaus vedeja, likome patenkinti ax.gif
Atsakyti
Aš lankausi privačiai. Tai pirmas mano nėštumas, kyla įvairių absurdiškų klausimų, kurių turbūt bijočiau net klausti, jei nemokėčiau pinigų. Be to visada galim eiti dviese su būsimu tėveliu, nėra jokių eilių, skubėjimo, to jausmo, kad sutrukdei tamstą gydytoją. Visur nauja technika, visi tyrimai to pačio apsilankymo metu, atsakymai vėliausiai kitą dieną ir daug kitų techninių privalumų. Taip pat patinka, kad visas klinikos personalas prisimena visas smulkmenas, visada šypsosi, domisi, kartu džiaugiasi, atrodo, kad gerai mus pažįsta ir visada laukia. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina.ieva: 19 sausio 2014 - 17:54
Pasirinkau paprastą polikliniką, bet ginekologę rinkausi pagal atsiliepimus internete ir nesijaučiu prašovusi, nes gydytoja labai maloni, švelni ir rūpestinga. Svarbiausia, jei yra kokių klausimų, klausti, o jei gydytojas nepatinka, pacientas turi teisę jį keisti smile.gif
Atsakyti
Man tai jokio skirtumo- poliklinika, ar privati, svarbausia gydytojas! Juk dauguma ju dirba ir privatuose, ir poliklinikose, o aparatura daug mas visur vienoda. Plius, jei geras gyd, jis gali nukreipt vienokio ar kitokio tyrimo kitur, jei toj pacioj poliklinikoj to nera ar yra prasciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2014 01 22, 11:45)
Man tai jokio skirtumo- poliklinika, ar privati, svarbausia gydytojas! Juk dauguma ju dirba ir privatuose, ir poliklinikose, o aparatura daug mas visur vienoda. Plius, jei geras gyd, jis gali nukreipt vienokio ar kitokio tyrimo kitur, jei toj pacioj poliklinikoj to nera ar yra prasciau  4u.gif

Visiškai pritariu, kad tie patys gydytojai ir ten, ir ten dirba. Aš ėjau į polikliniką ir buvau visiškai patenkinta. Žinoma, gydytoją reikia pasirinkti, pasižiūrėti ar patinka.
Atsakyti
Pirmiausia iki 8savaitės lankiausi Vaisingumo klinikoje, bet ten labai brangu 4u.gif Už kiekvieną vizitą reikėjo mokėti virš 100 litų, o vizitai buvo kas dvi savaites 4u.gif Tada nusprendžiau lankytis poliklinikoje, iki kol išvažiavau į ligoninę doh.gif Ligoninėje matė atsisluoksniavimą ir hematomą, o kitą dieną nuėjus į polikliniką pasiimti nedarbingumo lapelio, ginė nematė nieko doh.gif doh.gif Pasakė, tik kad gimda spazmuoja 4u.gif Po savaitės vėl nuėjus paklausė tik kaip gyvenu ir viskas doh.gif Ai dar pratesė savaitei nedarbingumą 4u.gif Labai nemaloni gydytoja ištikrūjų, nes ji mėgsta ir pasišaipyti doh.gif Šiai gydytojai nėštukės yra nepilno proto doh.gif Dėl to nusprendėm pereiti į Mažylio gimdymo namus 4u.gif Labai tikimės priežiūros ir malonaus bendravimo su nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Aguilera. kas cia per gydytoja blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergina @ 2014 01 13, 18:56)
As lankau Antakalnio poliklinika ir ten tikrai yra vaginalinis echoskopas pirmam aukste:) nei karto neteko eiti i 8 auksta smile.gif jei neklystu tai jau pries 2 metus jis ten buvo, o gal ir anksciau  biggrin.gif  man ten visai patinka ir aplinka ir mano gydytoja ir tikrai iranga nepasenusi, kaip kitaip 5 nestumo savaite pamatyciau vaikiuko sirdeles plakima? Cia gaunu visa man reikalinga informacija ir demesi nemokamai  thumbup.gif

Vergina, pas kuria gydytoja Antakalnio poliklinikoje lankotes? smile.gif pirmam vizitui, kad patvirtintu nestuma buvau privaciai, taciau lankytis ten pastoviai bus per brangu.
Atsakyti