QUOTE(mikki @ 2013 10 03, 09:51)
Šiaip aš nežinau kodėl tiek daug įsitikinusių, kad privačiai viskas geriau? Mano galva tik brangiau. Dabar pilna jaukių gerų šeimos klinikų, kuriose viskas atliekama taip pat greitai, be eilių ir ...nemokamai. Nebent klinikoje nėra ginekologo arba dirba kokia atgrubnagė.
Papildyta:
Daro ten ir dabar-motinystės centre. Darbo laikas nuo 9 iki 13val. Eilių deja yra, užsirašyti iš anksto neįmanoma. Bet echoskopuotoja labai šauni. Viską paaiškino. Kainuoja 50lt
Papildyta:
Daro ten ir dabar-motinystės centre. Darbo laikas nuo 9 iki 13val. Eilių deja yra, užsirašyti iš anksto neįmanoma. Bet echoskopuotoja labai šauni. Viską paaiškino. Kainuoja 50lt

O kur Vilniuje yra nemokama klinika, kurioje besilaukianti moteris gali gauti nemokamas apžiūras ir konsultacijas? Šeimos gydytojo konsultacijos, jei neklystu, gali būti nemokamos, bet kiek domėjausi visos ginekologinės apžiūros yra mokamos. Pati visuomet ėjau ir einu privačiai - nėra eilių, nereikia laukti bandoje prie ginekologo durų, galiu planuotis vizitą man patogiu laiku, echoskopas vietoje, ginekologė pati apžiūri, nes pvz.: Antakalnio poliklinikoje ginekologai pirmame aukšte, o jei reikia vaginalinio echoskopo - ropok, berods į 8 aukštą, nes ginekologai turi vieną abdominalinį echoskopą, kuris morališkai pasenęs (senokai buvau, gal jau dabar normalesnę aparatūra nupirkta).