Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Man taippat kaip ir trudei liepa ir birželio galas,nes rugpjūtį į raidos centrą gali eilė prieit
Nuotraukytės visos labai gražios wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilte28 @ 2007 05 03, 15:46)
ernestulka gal vel rodys ta festivali pet TV tai bent tiek tave pamatytume,o tai mums neiseina susitikt.Ar tavo skype nepasikeite,nes as taves kazko neberandu g.gif

niu del sito dar kolkas tiksliai nezinau, bet tikriausiai si festivali kazkiek filmuos zinioms tik reportaziuka koki. g.gif kai suzinosiu tiksliau, parasysiu. mirksiukas.gif rolleyes.gif
labai grazios jusu visu vaikuciu nuotraukytes. thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestulka: 03 gegužės 2007 - 16:17
QUOTE(Ernestulka @ 2007 05 03, 17:16)
labai grazios jusu visu vaikuciu nuotraukytes.  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

labai ačiū už pagyrimus blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
labai gražios nuotraukytės wub.gif
Atsakyti
Ernestulka, Tu mūsų akių šviesa 4u.gif , kaip gera tave girdėti. visai kitas stimulas dirbti, kai žinai jog viltis yra thumbup.gif . Ačiū Tau 4u.gif Sėkmės Tau festivalyje mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 05 03, 18:07)
Ernestulka, Tu mūsų akių šviesa 4u.gif , kaip gera tave girdėti. visai kitas stimulas dirbti, kai žinai jog viltis yra thumbup.gif . Ačiū Tau  4u.gif Sėkmės Tau festivalyje mirksiukas.gif .

aciuks.gif tiesiog sakau ka matau aplink save mirksiukas.gif 4u.gif istikruju su optimizmu ir tikejimu galima daug ka pasiekti, kad ir koks zmogutis butu. bigsmile.gif svarbiausia nenuleisti ranku ir neuzsidaryt tarp keturiu sienu. mirksiukas.gif
Atsakyti
O mums tai tinka bet kada,ir liepa ir rugpjutis.Mes jau prie jusu prisiderinsim mirksiukas.gif .Aciu ernestulka uz vilti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,per langa atrodo,kad bus nebloga diena smile.gif o galetu gi tokia ir but,nes siandien gaisrininku diena,o mano diedas toks ir yra,tai eitume su Goda paziuret kaip jievisokias uzduotis atlikines thumbup.gif .Ka jus siandien veiksit?
Atsakyti
QUOTE(Vilte28 @ 2007 05 04, 08:28)
Labas rytas,per langa atrodo,kad bus nebloga diena smile.gif o galetu gi tokia ir but,nes siandien gaisrininku diena,o mano diedas toks ir yra,tai eitume su Goda paziuret kaip jievisokias uzduotis atlikines thumbup.gif .Ka jus siandien veiksit?

Sveikutes.Vilte28 kur jus gyvenat?Zarasuose lietus lyja.Apie lauka tik pasvajot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2007 05 03, 23:03)
O mums tai tinka bet kada,ir liepa ir rugpjutis.Mes jau prie jusu prisiderinsim mirksiukas.gif  .Aciu ernestulka uz vilti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labas rytas,
atsibodo man tas šaltas oras brrr lotuliukas.gif
Niekaip sušilti negaliu

Nu planuojam toliau, mūsų dar daug neišreiškė savo nuomonės dėl vietos ir laiko 4u.gif
Kol kas vieta - pajūris
Laiką derinam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joole2 @ 2007 05 04, 09:32)
Sveikutes.Vilte28 kur jus gyvenat?Zarasuose lietus lyja.Apie lauka tik pasvajot ax.gif

mes is Akmenes ax.gif
Atsakyti
Linkėjimai vyrui ir sveikinimai su profesijos dieno 4u.gif
Tikiuosi turėsit gražią šventę 4u.gif
Atsakyti