Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Aš nebuvau vos pora valandų ir štai kiek daug naujovių thumbup.gif
Smagu, kad mūsų daugėja (ta prasme, kad buriames į ratą) wub.gif
Va mes ryte užsiregistravom į Druskininkų sanatoriją, važiuosim rugpjučio 6 d. thumbup.gif
Dėl susitikimo mums geriausia būtų liepa (birželi egzaminai) arba birželio pati pabaiga.
Kaip kitoms? wub.gif
Tikiuosi naujokės ir jungsis? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 03 gegužės 2007 - 10:25
Sveika Daivuske.Malonu susipazinti 4u.gif Akvile ejo i darzeli su sveikais vaikais.Metus mokesi namuose, su ja dirbo logopede-spec.pedagoge.Buvo labai:super .Liezuvio manksta ir t.t. Bet pastebejau, kad jai labai truksta bendravimo su vaikais.Nuo rugsejo pradejome lankyti ugdymo centra.Ten logopede dirba tik 0,5 etato, o musu atveju tai labai mazai. Reiketu papildomai ieskoti logopedo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Butybė @ 2007 05 03, 09:48)
Sveikutes visos naujai prisijungusios 4u.gif

O mano mazoji be galo megsta vandeni lotuliukas.gif kai reikia baigti maudytis net priestarauja ax.gif

Gabytė taip pat mėgsta vandenį, pliuškenasitaip, kad aš ir tėtis būnam šlapi wub.gif 4u.gif Norėčiau į kokį nors baseiną su ja eit g.gif Bet tikriausia dar permaža ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joole2 @ 2007 05 03, 12:23)
Sveika Daivuske.Malonu susipazinti 4u.gif Akvile ejo i darzeli su sveikais vaikais.Metus mokesi namuose, su ja dirbo logopede-spec.pedagoge.Buvo labai:super  .Liezuvio manksta ir t.t. Bet pastebejau, kad jai labai truksta bendravimo su vaikais.Nuo rugsejo pradejome lankyti ugdymo centra.Ten logopede dirba tik 0,5 etato, o musu atveju tai labai mazai. Reiketu papildomai ieskoti logopedo g.gif

Kas yra ugdymo centras? Ar jums tai vietoj mokyklos?
Aišku, logopedas tai gerai, jeigu tik vaikas tam mokymui pasiduoda.
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 05 03, 11:29)
Gabytė taip pat mėgsta vandenį, pliuškenasitaip, kad aš ir tėtis būnam šlapi  wub.gif  4u.gif Norėčiau į kokį nors baseiną su ja eit g.gif Bet tikriausia dar permaža ax.gif

Jau link vasaros,kai bus šilčiau tai eikit į baseiną,labai gerai.Maudynės stiprina raumenų tonusą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidra @ 2007 05 03, 12:10)
Na tau smagu,kad tavoji kalba,mūsų dar ne( logopedė sako kad refleksai yra) nors jau ir dešimti metukai.Pas dantistę nebuvom,bet ir tą mintį veju tolyn doh.gif nes neįsivazduoju kas būtų,turbūt tik narkozė padėtų,nes jau tiek jėgos turi,kad net vyras neišlaikytų,pas kirpėją dviese prakaituoti laikom,o ką kalbėt apie stomotologą lotuliukas.gif

sveika prisijungusi prie musu saunaus rato 4u.gif ,smagu,kad prisijungia mamytes auginancios ir vyresnius sauliukus,matau,kad musu saulytes skiriasi tik pusmeciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joole2 @ 2007 05 02, 21:15)
Ka gi jums papasakoti mielos mamytes? g.gif Atrodo viskas ivyko tik vakar, kalbu apie tai kaip gime  Akvile.Buvo didelis sokas ( nezinau ar tinka sitas apibudinimas).Visiska nezinia.Apie Dauniukus nieko nebuvau girdejusi.Rinkausi informacija po trupineli.Gydytoju prognozes buvo nekokios.Santariskese gydytoja labai gerai pasake, kad mano vaikas - tai tuscias popieriaus lapas, kiek parasysi , tiek ir turesi.
Jau devinti metai rasau.Patikekit tai tikrai nelengvas darbas.
Kadangi dar esu naujoke, nemoku ikelti nuotrauku,ismoksiu - butinai parodysiu savo saulyte.

o del nuotraukyciu tai mes savo saulyciu nuotraukytes sudejom www.photobucket.com slaptazodzius atsiusiu tau i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuske @ 2007 05 03, 11:58)
Kas yra ugdymo centras? Ar jums tai vietoj mokyklos?
Aišku, logopedas tai gerai, jeigu tik vaikas tam mokymui pasiduoda.

Sitas centras yra Vilties.Ten ivairaus amziaus neigalus vaikai.Mums buvo galymybe rinktis arba sitas centras, arba pagrindine mokykla.Ilgai svarsteme kas butu geriau.Mokykloje jai butu per sunku.
Atsakyti
Nepatikesit clap.gif man pavyko thumbup.gif Ikeliau Akviles nuotraukyte i www.photobucket.com
Perziurejau visas nuotraukyte.Nesakykit mamos musu vaikai GRAZUS!!!
Atsakyti
QUOTE(joole2 @ 2007 05 03, 13:20)
Nepatikesit clap.gif man pavyko thumbup.gif Ikeliau Akviles nuotraukyte i www.photobucket.com

klausykitės,aš čia gal ne į temą,otai kaip pažiūrėt būtų galima nuotraukytes klin,klin
Atsakyti
QUOTE(joole2 @ 2007 05 03, 13:20)

Tavo mergina irgi labai graži panelė jau tokia suaugus atrodo 4u.gif
Ar jum akinukų nereikia?
Mano mažiui vanduo tai pats didžiausias malonumas gal kai mažytė buvo įsigando,tai ir bijo dabar g.gif Maniškis buvo vonioj paslydęs irį besiusdamas biški įtraukė vandens tai kokį menesiuką baiminosi,bet dabar vėl taškos kur tik vandenį pamato doh.gif
Atsakyti
Jau visi toki gražuoliukai,kaip sesės ir broliai visi. thumbup.gif wub.gif
Ačiū už slaptažodžius ir aš įdėjau savo atžalėlės 2 nuotraukytes ax.gif
Atsakyti