Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(sviesi spalva @ 2007 05 04, 23:58)
Sveikit, Joole2 4u.gif  wub.gif . Kas čia drįsta Tave blokuoti g.gif .
Jaučiu ir mane tuoj užblokuos doh.gif , ko tai visą dieną sėdžiu blush2.gif .

Trude, į aktoriaus meistriškumo katedrą pastudijuot išsiųsim biggrin.gif

Viskas, ate, lekiu. Tuoj skils mano kompas, nuo griausmo namie hihihi.gif.

JO,
labai norėčiau thumbup.gif Svajojau kažkada aktorinį baigt 4u.gif Vaidint tai aš mokų tikant scenos, bet kažkaip dėl savęs visada nekaip jaučiuosi tai darydama blush2.gif

labos ir ramios naktelės visoms ir visiems wub.gif
Manęs ir jau prašo pareit namo biggrin.gif
Atsakyti
o siaubas nespeju net skaityt kaip jus cia intensyviai...
Ne einu toliau mokytis
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 05 04, 20:03)
Sveikutes 4u.gif

cray.gif  cray.gif  cray.gif Kada mus paliks tos ligos!Riuosiuosi i ligonine su Toniuku,nes lygtais jam plauciu uzdegimas!Jau nebegaliu tikrai isprotesiu! doh.gif

Kas sergat sveikit ir nesirkit! 4u.gif

Daivuske su gimtadieniu happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif

saulesmamyte laikykites console.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2007 05 04, 20:31)
Turint pažymėjimą važinėsite su vaikiuku pigiau, [/url] vaistus nekompensuojamus pirkite su nuolaida, aš laikraščius, žurnalus prenumeruoju  doh.gif

O tai kaip tuos laikraščius užsisakyti ir visus galima? važiavimas pigiau transportu tikriausiai mieste?Aš kažkaip beveik visai juo nesinaudoju ax.gif O kasdielvaistų taiparašo kompensuojamus, o ne kompensuojamos perkam kaip visi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 05 05, 08:19)
O tai kaip tuos laikraščius užsisakyti ir visus galima? važiavimas pigiau transportu tikriausiai mieste?Aš kažkaip beveik visai juo nesinaudoju ax.gif O kasdielvaistų taiparašo kompensuojamus, o ne kompensuojamos perkam kaip visi ax.gif

Mes irgi nesinaudojam tuop pažymėjimu,bet jug vaistai yra su nuolaida tik kai vaikui perki aš pvz pirkau sau tai nedavė nuolaidos,o vaikui ir taip daug kompensuoja beto mes tfu tfu tfu retai juos pewrkam,o va gali tekt mažiui tokia pūlinga sloga prasidėjo vakar daržely,na bet žadu šiandien dar vestisinupreto duosiu gal sumažės,kad tik neįsisirgtų kitą savaitę bičo gi baliukas laukia,o jei sirgs viską teks pamiršt
Kažin kaip Toniukui naktelė ligoninėj praėjo?
Atsakyti
Sveikos visos, as tai kaip visada labai uzsiemus siek tiek sirdi spaudzia, jog su Mantuku negaliujokiu raidos cenrulankyti, darbe nesuprastu, jei iseiciau trims savaitems. Dirbu ten pat. Kas gerai, kad savo kiema turim, tai vakare kai grazesnis oras padukstam.
Siandien man nedarbadienis, praeita sestadieni atidirbau, tai sugalvojau Mantui diena skirti, vaziuojam i leliu teatra ,,Trys parsiukai,, po to pietauti ir jei abu jegu turesim i vaiku zadimu kambari.
Kai oras neblogas tai ir nuotaikos geresnes. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzyla @ 2007 05 05, 09:07)
Sveikos visos, as tai kaip visada labai uzsiemus siek tiek sirdi spaudzia, jog su Mantuku negaliujokiu raidos cenrulankyti, darbe nesuprastu, jei iseiciau trims savaitems. Dirbu ten pat. Kas gerai, kad savo kiema turim, tai vakare kai grazesnis oras padukstam.
Siandien man nedarbadienis, praeita sestadieni atidirbau, tai sugalvojau Mantui diena skirti, vaziuojam i leliu teatra ,,Trys parsiukai,, po to pietauti ir jei abu jegu turesim i vaiku zadimu kambari.

Geros jums dienelės 4u.gif
Atsakyti
mums vakar mokytoja atnese diska su Valinskienes pasakom ,,trys parsiukai,, ,,raudon kepuraite,, ir daug kitu labai graziu pasaku tai isirasiau i kompa,vakar vakare su Goda klausemes ir mergina nuluzo.labai jau graziai Valinskiene jas skaito wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzyla @ 2007 05 05, 09:07)

Smagiai jums praleisti dieną 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gerų įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
gal kuri noretumete,atsiusciau skypu
Atsakyti
QUOTE(Vilte28 @ 2007 05 05, 09:22)
mums vakar mokytoja atnese diska su Valinskienes pasakom ,,trys parsiukai,, ,,raudon kepuraite,, ir daug kitu labai graziu  pasaku tai isirasiau i kompa,vakar vakare su Goda klausemes ir mergina nuluzo.labai jau graziai Valinskiene jas skaito wub.gif

O pas mus nėr net nusipirkti tokių, kažkada ieškojau mažylei dainelių, pasakų, lopšinių , tai nėra schmoll.gif sako nepaklausi prekė. tikiu, juk dabar ir vaikams grūda visokį šlamštą. jau triju metu mergaitės klausoso „69 danguje“ lotuliukas.gif
O tiek gražių vaikiškų dainelių 4u.gif

labai labai norėtumėm thumbup.gif thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 05 gegužės 2007 - 08:27
Labas rytas 4u.gif . Ir aš, Vilte, norėčiau blush2.gif

Sveika Mazzla, seniai matėm tave 4u.gif . Pasiilgom wub.gif . Kaip Mantukas gyvena wub.gif ?
Atsakyti