Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(Kokenytė @ 2007 05 05, 14:22)
Dngirės vaikučiai labai gražūs wub.gif  wub.gif  wub.gif ir labai panašūs 4u.gif

Labai graži nuotraukytė ir vaikiukai joje wub.gif
Atsakyti
Laba diena visoms

Na Jūs ir "pavarot", nespėju skaityti bigsmile.gif
Dar kartą labai ačiū visoms už sveikinimus.

Šiandien Akvilės neleidau į mokyklą, važiavome pasirodyti į darželį. Labai norėjau pamatyti auklėtoją, pakalbėti kaip jiems sekasi. Darželis tai išsipuošęs, išgražėjęs. O Akvilė taip keistai sureagavo, net nežinau ką galvoti. Iš pradžių puolė renktis į savo buvusią spintelę, autis, žiūrinėti žaislus, apsikabino auklėtoją. O paskui tur būt išsigando kad paliksiu, tai nekalbėjo su niekuo, slėpėsi, mane apsikabinusi sėdėjo, paskui iš viso pradėjo bėgti iš darželio. Na tiesiog nežinojo iš sumišimo ką daryti. Pirmą kartą pamačiau taip elgiantis. O aš su tokia nostalgija ir dėkingumu vis prisimenu darželį, kaip Akvilei ten buvo gerai. Labai dėkinga esu vedėjai ir auklėtojoms už tuos metus.

Laikykitės visi sergantys ligoniukai, sveikit.
Atsakyti
Nu dabar tai pasigirsiu blush2.gif blush2.gif
Gavau šiandien pirmą dovaną mamos dienos proga biggrin.gif
Koks geras jausmas net apsiverkiau iš laimės lotuliukas.gif
Auklėtojos iškirpo gėlytę,o mažius ją nuspalvino,tai kai atėjau liepė man įduot ir pabučiuot,o tas pabučiavo gėlytę ir man įdavė liepė uostyt biggrin.gif
Tai dabar nupirkau čiulpinuką valgo įsišiepęs,nes šiasip jam saldumynų negalima,tik šiandien sulaužiau taisykles bigsmile.gif širdelė suminkštėjo wub.gif
Skraidau kaip ant sparnų toks fainas tas momentas buvo kai jis man tą gėlyte davė 4u.gif
Šiaip atrodo kas čia tokio,ir aš pati nemaniau kad taip reaguosiu,bet tikrai buvo labai jaudinanti akimirka
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 05 05, 19:22)
Nu dabar tai pasigirsiu blush2.gif  blush2.gif
Auklėtojos iškirpo gėlytę,o mažius ją nuspalvino,tai kai atėjau liepė man įduot ir pabučiuot,o tas pabučiavo gėlytę ir man įdavė liepė uostyt biggrin.gif
Tai dabar nupirkau čiulpinuką valgo įsišiepęs,nes šiasip jam saldumynų negalima,tik šiandien sulaužiau taisykles bigsmile.gif širdelė suminkštėjo wub.gif
Skraidau kaip ant sparnų toks fainas tas momentas buvo kai jis man tą gėlyte davė 4u.gif
Šiaip atrodo kas čia tokio,ir aš pati nemaniau kad taip reaguosiu,bet tikrai buvo labai jaudinanti akimirka

Tai ašku kad labai smagu 4u.gif 4u.gif 4u.gif jaudinanti akimirka tikrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 05 05, 20:22)
Nu dabar tai pasigirsiu blush2.gif  blush2.gif

Isivaizduoju kaip smagu 4u.gif Juk mes mamos ir be galo smagu kai vaikas maloniai nustebina,ar kazka ismoksta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o as turiu tris vyrus,bet tikriausiai rytojaus laukia ax.gif

VISOMS MAMYTEMS,GRAZIOS IR SAULETOS DIENOS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir aciu uz nuotrauku pagyrima, aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes.Kiek daug naujienu pas jus!Net nezinau nuo ko pradeti.Norisi kazka parasyti visom po truputi.
Pasiziurejau naujas nuotraukytes.Och kokia lialia (Akviles zodziai), bet mum leikia ne.Cia reiketu suprast, kad tokios mazo vaiko mums nereikia. smile.gif

Dziaugiuosi del Toniuko, nors vienu ligoniuku maziau.
Jau nepamenu kuri rase apie dienos stacionara.Mes su Akvile buvome pernai (Vilniuje), Akvilei labai patiko, nors labai abejojau ar ji ten liks viena be manes,bet viskas buvo thumbup.gif
Tai siam kartui tiek. Linksmu svenciu MAMYTES 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šiandien oras nuostabus thumbup.gif lekiam į lauką iš pat ryto,po to važiuosim i turgų mažiui žiūrėsim kokį gyvuliuką nupirkt g.gif
Atsakyti
Labas rytas oras tikrai geras.Kokenyte o koki gyvuneli zadat pirkt,jei neklystu trude rase,kad jos degu atsivede vaikuciu,labai mieli gyvuneliai. Visas Mamytes sveikinam su Mamyciu diena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilte28 @ 2007 05 06, 09:17)
Labas rytas oras tikrai geras.Kokenyte o koki gyvuneli zadat pirkt,jei neklystu trude rase,kad jos degu atsivede vaikuciu,labai mieli gyvuneliai.  Visas Mamytes sveikinam su Mamyciu diena wub.gif

Sveikos 4u.gif

Tikrai kokenyte, pagalvok ar nenori degučio. Jie labai meikūs ir protingi wub.gif Švarūs, neturi kvapo (kaip žiurkėniukai). Bus proga ir susitikti blush2.gif Tik nebepamenu kaur gyvenat blush2.gif
Visoms mamytėms noriu palinkėti geros ir šventiškos dienos 4u.gif Linkiu (ir sau tuo pačiu) kad mūsų zuikiai augtų sveiki, džiugintų mus savo naujais pasiekimais ir būtų laimingi kartu wub.gif Ko daugiau mamoms reikia? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 06 gegužės 2007 - 09:18

sveikinam visas mamytes 4u.gif

user posted image
Atsakyti
sveikinu visas mamytes su mamos diena oro_buckis.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Sveikinu visas super mamytes su manytes diena 4u.gif wub.gif oro_buckis.gif

Su ta ligonine,tai tikras cirkas gavosi!Nuvaziavom vakare pas gydytoja,o ji paziurejus sako,kad Toniui labai blogai ir reikia rasyti siuntima i ligonine.Nuvaziavom i ligonine vakare,nebuvo normaliu gydytoju,tai budinti gydytoja padare visus tyrimus ir tyrimai buvo geri.Ryte atejo pati skyriaus vedeja ir pasake,kad mano maziui daugiau reikia buti lauke ir kad galime vaziuoti namo ir labai pagalvotume ar mums tik nereikia pakeisti savo gydytojos,nes ji mus prades dabar siuntineti i ligonines del kiekvieno kosiulio!Tai mes dabar labai rimtai galvojam pereiti pas kita pediatra ir is vis iseiti is tos poliklinikos! doh.gif

mine man sake gydytoja apie jus ir sake,kad tu mane pazisti wub.gif wub.gif wub.gif

Sveikit visi kas sergat ir sveikateles jums! wub.gif

Vilte as labai noriu,kad man i skipe persiustum pasaka wub.gif Aciu wub.gif

Labai aciu,kad jus esat cia ir mus palaikot wub.gif

Sio men pabaigoje iseis apie mus straipsnis mamos zurnale,tik as vis neprisiriuosiu jo nusiusti redaktorei blush2.gif
Atsakyti