Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

blush2.gif nemoku blush2.gif ... ir neturiu skaitmeninio fotiko, tuo pačiu ir nuotraukų kompe.
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 05 09, 14:14)
Manau, kad galima detalėm sužaist. Priderint rūbelį, plaukučius pakirpt kaip labiau tinka. O aplamai, kiek mačiau nuotraukyčių, tai nežinodamas ir nesusidūręs čia nei ant vieno nepasakytum mirksiukas.gif . Dar girdėjau, kad užsieny operacijas  daro prieš mokyklą. O kad tokiems mažiems - negirdėjau  g.gif .

aš tai kolkas tikrai neturiu prie ko prikibt. man mano mažylė labai graži. Nežinočiau ką keist blush2.gif
Atsakyti
Matosi šiek tiek iš akyčių, kai žinai. Kai nežinai - nematai nieko. Čia aš apie savo. Nors aš ko gero negaliu kritiškai vertint saviškio. Man jis pats gražiausias blush2.gif ax.gif wub.gif biggrin.gif . Kitoms tikriausiai irgi taip pat wub.gif biggrin.gif
Reiktų paklaust Saulės Mamytės ir AD, jos matė g.gif . Pasakykit. Tikrai nuoširdžiai įdomu.
Kartais nesimato visiškai visą dieną. O kartais kaip sugrimasuoja doh.gif . Tai ką čia išoperuosi biggrin.gif , jei grimasas mėto biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 05 09, 16:48)
Matosi šiek tiek iš akyčių, kai žinai. Kai nežinai - nematai nieko. Čia aš apie savo. Nors aš ko gero negaliu kritiškai vertint saviškio. Man jis pats gražiausias blush2.gif  ax.gif  wub.gif biggrin.gif  . Kitoms tikriausiai irgi taip pat  wub.gif  biggrin.gif
Reiktų paklaust Saulės Mamytės ir AD,  jos matė  g.gif . Pasakykit. Tikrai nuoširdžiai įdomu.
Kartais nesimato visiškai visą dieną. O kartais kaip sugrimasuoja  doh.gif . Tai ką čia išoperuosi biggrin.gif , jei grimasas mėto biggrin.gif .

sviesi spalva tavo Linukas labai grazus berniukas thumbup.gif wub.gif Kai Toniukas buvo mazas,tai irgi viena diena matydavosi ant jo,o kita diena visai nieko nesimato.O dabar,kai uzaugo,tai net daktarai nevisi pastebi.Pamatysi ir Linukas,kai uzaugs nieko ant jo nesimatys.As,tai labai norejau Toniukui padaryti nosytes pertvara,kad jam butu lengviau kvepuoti,bet tokia operacija daro tik 5metuku.O del kitu operaciju,tai nieko negirdejau! 4u.gif

Musu mazyliai patys graziausi ir fainiausi! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Jo, dėl daktarų, tai tu teisi. nežinodami tikrai nemato. Ir draugai mano nemato mirksiukas.gif . Tai aš ir nesigiriu mirksiukas.gif lotuliukas.gif .
O šiaip tai norėčiau tikrai realiai matyti, nes kaip sako, ir pelėdai savas vaikas gražiausias hihihi.gif .
Ačiū Saulės Mamyte 4u.gif .
Papildyta:
Saulės Mamyte, kaip Toniukas?
Papildyta:
Dėl kosulio norėjau paklausti.
Atsakyti
Gal dabar jau pasikete kas nors.Kai gime Akvile skambinau plastikos chirurgams del akyciu plastines operacijos.Man paaiskino,kad tai daryti reikia kuo veliau,nes vaikas auga,veidas keiciasi ir jei anksti bus padaryta operacija, veliau tektu operuotis dar karta.Tai kazkaip ir nusiraminau.O dabar kai jau Akvile paaugo galima sakyti, kad apie tai visai nebegalvoju.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
As visai pasaline 4u.gif , tiesiog kazkada seniai girdejau apie plastines operacijas, ir kad jos paspartina vystymasi.

Va, paziurejau google, tai ir jums imesiu nuoroda, gal kam bus idomu:
http://www.ds-health.com/psurg.htm

Visiems sauliukams po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniella: 09 gegužės 2007 - 15:51
Aš galvoju, kad nė viena narkozė ne į naudą. Dar nežinia kiek gali prireikti operacijų dėl sveikatos, neduok Dieve. Labai jei nekris į akis( o kol kas taip nėra), tai manau susilaikysiu.
Papildyta:
Ačiū Daniela, tik kol sulauksiu grįžtant namo vertėjo doh.gif , taip smalsu, o aš angliškai nė bum. Kaip mane pjauna ta anglų kalba doh.gif . Lietuviškai, aišku, nieko nėra? O lietuvoj ar žinot kas, ar daro sauliukam plastines? Gal kas darėtės? Įdomu kur daro?
Atsakyti
Aj ner uz ka, ten tiesiog pasiskaitymui.
Jeigu kur uzklius idomesne informacija, imesiu.
Va, dar straipsnelis apie sauliukus:
http://www.denison.e...q/health99.html
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 05 09, 17:25)
Jo, dėl daktarų, tai tu teisi. nežinodami tikrai nemato. Ir draugai mano nemato mirksiukas.gif . Tai aš ir nesigiriu mirksiukas.gif  lotuliukas.gif .
O šiaip tai norėčiau tikrai realiai matyti, nes kaip sako, ir pelėdai savas vaikas gražiausias hihihi.gif .
Ačiū Saulės Mamyte 4u.gif .
Papildyta:
Saulės Mamyte, kaip Toniukas?
Papildyta:
Dėl kosulio norėjau paklausti.

Toniukas pradejo dar baisiau koseti,tai as jau visai nesuprantu kas cia darosi ir man jau depresija doh.gif Bijau,kad tik blogiau nebutu doh.gif Ir naktim pradejo nemiegoti,kaip pries liga doh.gif
Atsakyti
O antibiotikus kokiu dabar geriat? Gal kokios infaliacijos palengvintų kiek? O kosukys šlapias ar sausas?

Nepergyvenk, turi praeiti. Pažiūrėk kokie orai dabar. Mano irgi abu kosi doh.gif . Ir mažius irgi daugiau pradėjo. Bijau ir aš. Tikėkim praeis. console.gif
Papildyta:
ačiū, Joole2 už pagalbą su paveikslėliais 4u.gif
Atsakyti
Visiems sirgaliukams sveikatytės ir linkėjimai sveikti oro_buckis.gif
Šviesi spalva, gražus paveiksliukas bigsmile.gif
Aš ir pasinaudojau joole2 tavo patarimais blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 09 gegužės 2007 - 16:49