Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Nu koks šaunuolis Toniukas thumbup.gif 4u.gif .
Brangoki tie delfinai g.gif . O eilės labai didelės? Gal žinot kokiais intervalais tie užsiėmimai? Ta prasme kas kiek laiko, kasdien, ar kas kelias dienas?
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 05 09, 12:02)
Nu koks šaunuolis Toniukas thumbup.gif  4u.gif .
Brangoki tie delfinai g.gif . O eilės labai didelės? Gal žinot kokiais intervalais tie užsiėmimai? Ta prasme kas kiek laiko, kasdien, ar kas kelias dienas?

kai mes stebejom ta terapija tai sake 10 dienu is eiles,t.y. kas dien.Nebent dabar kasnors pasikeite ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilte28: 09 gegužės 2007 - 10:09
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 05 09, 10:04)
man irgi įdomi ta delfinų terapija. Įdomu kiek kainuoja ir kokios galimybės patekti? Gal kas žinot kokios trukmės vienas kursas?

Ačiū Dangire 4u.gif  wub.gif . Ir aš džiaugiuosi visų mūsų mažylių ir didesnių mūsų  zuikučių kiekvienu mažesniu ar didesniu pasiekimu  wub.gif  thumbup.gif . Jie tokie nepaprasti pas mus 4u.gif  wub.gif .

Papildyta:
joole2, tavo paveiksliukas super  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Negaliu atsižiūrėti lotuliukas.gif . Kaip jūs juos pasidarot? biggrin.gif  g.gif

Valdymo skydas - redaguoti logotipo (avataro) nustatymus, iejau i tinklapi http://chatportal.ru/avatars/ atsisiunciau pav. i savo kompa, tada eiluteje atsisiusti logotipa is kompiuterio susirandi savo atsisiusta pav.Atnaujinti logotipa.Nezinau ar aiskiai paaiskinau, bet man kazkaip pavyko isikelt,nors kompe esu visiska naujoke blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joole2: 09 gegužės 2007 - 10:17
http://www.supermama...?showtopic=2008 nors sita tema jau uzdaryta, bet ten galima daug suzinoti apie logotipus.
Atsakyti
QUOTE(Vilte28 @ 2007 05 09, 11:06)
kai mes stebejom ta terapija tai sake 10 dienu is eiles,t.y. kas dien.Nebent dabar kasnors pasikeite ax.gif

Praeitoj sesijoj dėstytojas pasakojo apie tai, tai kainos tikrai didelės ir valstybė dar nekompensuoja. Girdėjau apie planus naujam delfinariumui, kuris bus skirtas tik terapijai ir tada bus priimami ir musų vaikučiai. eilės sakė jau yra sudarytos 3 metams verysad.gif
Gal su žirgais realiau. girdėjau, kad Kurtuvėnuose yra kažkoks projektas, reiks pasidomėti. Bet įtariu, kad pirmiausia eis kokios nors draugijos nariai g.gif
aš vis neprisiruošiu kreiptis į Vilties draugiją, čia pas mus. O jus jau gal kas badėt, bendraujat? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip laikotės?
Laja, kur dingusi? Kaip Daliuko sveikata ir kaip sekasi darželyje?
Man irgi labai rūpi mitybos klauusimai. Akvilė tai pavalgo gana daug, jeigu maistas jos mėgiamas. O maistas turi būti aiškus-čia mėsa, čia bulvės, čia pomidorai. Labai žuvį mėgsta. O mėgstamiausias tai kiaušiniai. Jeigu paklausi, ką valgysi, tai pirmiausiai atkiša du pirštus. Suprask du virtus kiaušinius. Stengiuosi kiek galima liesesnį maistą paruošti, bet vistiek storoka. Jau kai reikia pirkti rūbus, tai turime problemų. Vyresniosios sesės tiek gerų rūbelių likę, tai niekas netinka, o kaip gaila.
Atsakyti
Prajuokinai biggrin.gif Daivuske.Cia as apie maista kalbu.Mano Akvilei seses rubeliai tai tinka tik reikia: koves sip-sip (rankoves patrumpint), cia mano maze taip kalba.Ir panele pasipuosus. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2007 05 09, 09:44)
Labutis. Aš jau bandžiau savo vaikiną žaidžiant pasodint ant puodo, tai pasipiktino biggrin.gif . Dabar nesodinu, laukiu kol pamirš, kad pasipiktino biggrin.gif . Tie pampersai nėra malonu. Triusikučiai daug mieliau. Bijau vasaros, kai bus karšta, jaučiu kaip jis lups tuos pamperius nuo savęs doh.gif . Reikia pradėt mokyt, gal po truputį pradės daryt. Tik kaip čia neperdozavus, kad paskui iš vis nesės.

Pasigirsiu ir aš blush2.gif . Mano zuikis pradėjo skiemenuot. Ir taip aiškiai ir kaip aktyviai. Aplamai, paskutines dvi savaites neatpažįstu. Taip pasikeitė. Pradeda ropoti, pradėjo skiemenuoti, o jau noras bendrauti doh.gif . Laksto su tuo vaikštuku po virtuvę ir gaudo kas ne vietoj. Jau nebegaliu nei rankinės ant kėdės pakabinti, kaip buvau įptarus doh.gif  biggrin.gif . Kaip katinas - pamato ir puola. Viskas įdomu, viską čiupina. Esu tokia laiminga wub.gif

Sveikinam su pasiekimais 4u.gif 4u.gif 4u.gif Smagu labai thumbup.gif
Mano maže taip pat jau labai gudri, kadangi vaikštynės nenaudojam, tai ji šliaužioja. Ir suranda visokius nevietoj padėtus daiktus, vos spėjam biggrin.gif
O jau supranta daug ir moka nemažai thumbup.gif O po ligos visai vaikščioti nenori, tuoj sėdasi doh.gif bandėm privačiai masažuotis, bet nepavyko ji nepaguli visai, o masažistė su vaikais nedirbus nelabai moka, labai atsargi, bijo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(joole2 @ 2007 05 09, 13:00)
Prajuokinai  biggrin.gif Daivuske.Cia as apie maista kalbu.Mano Akvilei seses rubeliai tai tinka tik reikia: koves sip-sip (rankoves patrumpint), cia mano maze taip kalba.Ir panele pasipuosus. biggrin.gif  biggrin.gif

Jums gerai bigsmile.gif bigsmile.gif Omums kelnės ant pilvo nesilaiko, tai dabar nupirkau berniokiškas petnešas, tai nors nesmunka, tik kai į tualetą reikia, tai labai daug darbo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuske @ 2007 05 09, 12:54)
Sveikos, kaip laikotės?
Laja, kur dingusi? Kaip Daliuko sveikata ir kaip sekasi darželyje?
Man irgi labai rūpi mitybos klauusimai. Akvilė tai pavalgo gana daug, jeigu maistas jos mėgiamas. O maistas turi būti aiškus-čia mėsa, čia bulvės, čia pomidorai. Labai žuvį mėgsta. O mėgstamiausias tai kiaušiniai. Jeigu paklausi, ką valgysi, tai pirmiausiai atkiša du pirštus. Suprask  du virtus kiaušinius. Stengiuosi kiek galima liesesnį maistą paruošti, bet vistiek storoka. Jau kai reikia pirkti rūbus, tai turime problemų. Vyresniosios sesės tiek gerų rūbelių likę, tai niekas netinka, o kaip gaila.

maniskei irgi labai zuvis patinka ax.gif
Atsakyti
Ne tik jum kelnes nesilaiko biggrin.gif Akvike tai dirza nesioja,labai dziaugiausi kai pati ismoko ji atsisegt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivuske @ 2007 05 09, 13:20)
Jums gerai bigsmile.gif  bigsmile.gif Omums kelnės ant pilvo nesilaiko, tai dabar nupirkau berniokiškas petnešas, tai nors nesmunka, tik kai į tualetą reikia, tai labai daug darbo biggrin.gif

maniske turbut manekene bus biggrin.gif visa tokia kuda g.gif ,tik ugio va is kur reiks gaut g.gif biggrin.gif
Atsakyti