Sveikutes.Man labai patiko ideja kur susibegt kavutes atsigert.gal kalnieciu parke,po musu mlangais,prie prudo?
Tik kad pasveikciau,nes mane suriete radikulitas,visa koja atjunge.nakti miegu,kol veikia ketanovas.taip pikkta,tiek visokiu reikalu.kol vaikstau,nieko,bet nei sedet,nei gulet.ir blaunu,nes nuo nemigos,tikriausia stogas vaziuoja.issiliejau!
O mano nestumas irgi buvo sklandus,pradzioj papykino ir viskas.tik buvo labai didelis pilvas.pagimdziau 2sav.anksciau.bet uztai gimdziau,kaip kino filme-per 20min.gal;eciau kasmet gimdyt.
ad23,teisybe sakai-musu vaikai labai judrus

nespeju Rugilytes gaudyt-tai uzlipus ant kompo stalo ausines uzsidejus,pele tranko,tai tupi islipus is virtuvines kedutes ant stalo arba per sofa uzsiropstus ant palanges,per langa ploja.kartais net siurpas pereina,kai pamatau kokia nesamone darant
:

Charlize,nesinervuok ir nenervuok leliuko-kiek girdejau ta procenta is kazkiek visoms duoda,genetike nuramino tai ir buk rami,dziaukis pirmuoju ir lengviausiu motinystes etapu!sek pasakas,dainuok daineles ir viskas bus gerai!!!