Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(mine @ 2007 05 30, 16:07)
mes nepavojingos ir galim susitikt.labai labai noriu.gal penktadieni.kokia 11 val.kalnieciu parke.vakar cia pjove zole,kvepia sieneliu.jei bus labai karsta,gal koki pavesiuka susirasim.o vieta galetu but prie prudo ant suoliuko,prie pagrindinio tako,kuris eina nuo IKI parduotuves.kaip sakot??ar visos kaunietes galesit/laika tai galima ir pakeist.
Papildyta:
pries tai rasytoj zinutej koki tarpa palikau,Rugilyte salia stovejo,tai kazka primaige doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mums labai tinka su Toniuku penktadieni 11val.As ta parka labai gerai zinau,nes tame parke Toniukas su sesyte uzaugo,nes mes ten netoli gyvenom 4u.gif Pranesiu sviesiai spalvai gal ji gales su Linuku atvaziuoti? wub.gif

ad23 kaip jus su Augusteliu?Gal prisijunksit prie musu? wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Jeigu sviesios spalvos Linukas iki penktadienio nesusirks,tai jie prisijunks prie musu parke penktadieni 11val thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif

Mamytes kas dar gyvenat Kaune junkites prie musu!!!!!! drinks_cheers.gif

laja gal su Daliuku ir jus ateitumet? 4u.gif

ad23 kaip jus ar atvaziuosit? wub.gif
Atsakyti
Smagu jums bus penktadieni gathering.gif
O man jau visai stogas važiuoja fool.gif kasdieną po egzaminą ir dar ne šiaip kokį doh.gif O dar valstybiniai po savaitės lotuliukas.gif O rytoj laukia laaabai sudėtingas, nes dėstytojas skrupulingas, jam supratimo ir žinojimo nepakanka, reikia mokėti pažodžiui doh.gif labai bijau, nes perlaikyti tikrai nebus kada
bijau.gif
Kaip man viską pavežti verysad.gif O dar dukrytė, juk aš nepasakysiu jai kad neverktų, kad pati pavalgytų ir t.t. Vyras mat labai pavargsta iš darbo ir eina miegoti, o aš ir pavargti neturiu teisės unsure.gif
Akyse jau raibuliuoja, o dar naktis prieš akis skaitymo ir kalimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 30 gegužės 2007 - 19:54
QUOTE(trude @ 2007 05 30, 20:53)
Smagu jums bus penktadieni  gathering.gif
O man jau visai stogas važiuoja  fool.gif  kasdieną po egzaminą ir dar ne šiaip kokį doh.gif O dar valstybiniai po savaitės  lotuliukas.gif O rytoj laukia laaabai sudėtingas, nes dėstytojas skrupulingas, jam supratimo ir žinojimo nepakanka, reikia mokėti pažodžiui  doh.gif labai bijau, nes perlaikyti tikrai nebus kada
bijau.gif
Kaip man viską pavežti  verysad.gif  O dar dukrytė, juk aš nepasakysiu jai kad neverktų, kad pati pavalgytų ir t.t. Vyras mat labai pavargsta iš darbo ir eina miegoti, o aš ir pavargti neturiu teisės unsure.gif
Akyse jau raibuliuoja, o dar naktis prieš akis skaitymo ir kalimo  doh.gif

Dėl tokios situacijos tave užjaučiu,bet viena mintis guodžia,kad nedaug liko sėkmės tau 4u.gif
saulėsmamyte labai drąsi sutinku kad reikia tokių straipsniukų daugiau,bnet pati dar neišdrįsčiau,aš vis dar sau pasti nepripažįstu,kad mano vaikas serga stengiuosi užsimerkt ir į sveikus nesižvalgyt,nors ta tiesa žinau,tačiau vis dar tikiuosi ir laukiu geriausio,ir niekad negalėčiau kitiem pasakot na išskyrus jus kad mano vaikelis kitoks,na man dar tikriausiai reikia laiko,metai praėjo kol apskritai drįsau į forumą ateit,o va dabar gal jau greit ateis tas laikas kad aš nieko nebijodama išdrįsiu kitiem patarinėt ir be liūdesio savo vaiką nuo apkalbų apgint,jūs če visos tokios šaunios jei ne šis forumas tikriausiai aš dar keikjčiasu savo likimą doh.gif ,bet jūs man padėjot daug ką suprast 4u.gif
Atsakyti
sveikutes group.gif ,sis rytas kazkos apsiniaukes,tai ir nuotaika kazkokia keista sad.gif ,gerai,kad nebera taip karsta. Gero mergaites jums penktadieni susitikimo,trude o tau kuo geriau islaikyt egzaminus smile.gif
Atsakyti

QUOTE(mine @ 2007 05 30, 15:07)
mes nepavojingos ir galim susitikt.labai labai noriu.gal penktadieni.kokia 11 val.kalnieciu parke.vakar cia pjove zole,kvepia sieneliu.jei bus labai karsta,gal koki pavesiuka susirasim.o vieta galetu but prie prudo ant suoliuko,prie pagrindinio tako,kuris eina nuo IKI parduotuves.kaip sakot??ar visos kaunietes galesit/laika tai galima ir pakeist.
Papildyta:
pries tai rasytoj zinutej koki tarpa palikau,Rugilyte salia stovejo,tai kazka primaige doh.gif  doh.gif  doh.gif

as uz penktadienis visai nieko. Gerai busim. lotuliukas.gif 4u.gif

QUOTE(trude @ 2007 05 30, 20:53)
O man jau visai stogas važiuoja  fool.gif  kasdieną po egzaminą ir dar ne šiaip kokį doh.gif O dar valstybiniai po savaitės  lotuliukas.gif O rytoj laukia laaabai sudėtingas, nes dėstytojas skrupulingas, jam supratimo ir žinojimo nepakanka, reikia mokėti pažodžiui  doh.gif labai bijau, nes perlaikyti tikrai nebus kada
bijau.gif
Kaip man viską pavežti  verysad.gif  O dar dukrytė, juk aš nepasakysiu jai kad neverktų, kad pati pavalgytų ir t.t. Vyras mat labai pavargsta iš darbo ir eina miegoti, o aš ir pavargti neturiu teisės unsure.gif

niu laikykis. Zinok, akd egzai ne pasaulio pabaiga. Vienaip ar kitaip praeis, o jei nepavyks, tai juk nieko tokio. zinoma stengtis visada reikia...
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2007 05 30, 21:53)
bijau.gif

Laikykis trude.Suprantu,kaip tau sunku,nes pati neseniai perejau toki kosmara,bet paskui,kai viska issilaikai buna taip gera ir lengva.Pamatysi ir tu viska issilaikysi ir viskas bus gerai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
o klausykit, kas bus jei toks oras kaip dabar?
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2007 05 31, 15:56)

pas mus tai labai geras oras,nelija,nekarsta vienu zodziu pats tas thumbup.gif
Papildyta:
gaila,kad mes tolokai nuo jusu gyvenam,o tai butinai prisijungtume.
Atsakyti
Labutis visoms

saulesmamyte, aš vakar taip pat nusipirkau žurnalą ir perskaičiau. Šaunuolė, labai gerai padarei, kad išėjo tas straipsnis. Nuotrauka labai graži.
Apie Akvilę prieš porą metų taip pat buvo straipsnis "Tavo vaikas" žurnale, apie neįgalaus vaiko integraciją darželyje.
Mamos, mums nėra ko bijoti ar gėdytis. Ar kam nors šauna į galvą gėdytis vaiko, sergančio vėžiu. Tai kodėl reikia gėdytis, kad tavo vaikas su dauno sindromu. Tiesiog jeigu mes aiškinsime aplinkiniams, kad tai taip pat žmogus, kurio būsena yra tam tikra, tai jie ir nustos žiūrėti kaip į kažką tokio.
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2007 05 31, 15:56)

As manau,kad toks oras geriau negu,kad karsta.Tai rytoj susitinkam visos ir paplepesim drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Daivuske @ 2007 05 31, 16:03)
Labutis visoms

saulesmamyte, aš vakar taip pat nusipirkau žurnalą ir perskaičiau. Šaunuolė, labai gerai padarei, kad išėjo tas straipsnis. Nuotrauka labai graži.
Apie Akvilę prieš porą metų taip pat buvo straipsnis "Tavo vaikas" žurnale, apie neįgalaus vaiko integraciją darželyje.
Mamos, mums nėra ko bijoti ar gėdytis. Ar kam nors šauna į galvą gėdytis vaiko, sergančio vėžiu. Tai kodėl reikia gėdytis, kad tavo vaikas su dauno sindromu. Tiesiog jeigu mes aiškinsime aplinkiniams, kad tai taip pat žmogus, kurio būsena yra tam tikra, tai jie ir nustos žiūrėti kaip į kažką tokio.

Aciu Daivuske uz palaikyma blush2.gif Visos mano drauges man skambina ir sako,kad esu saunuole,kad nepatylejau ir viska isdrysau parasyti.Aciu jums visoms,kad taip mane palaikot thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes.tai rytoj,kaip sutarem.susitinkam parke.tiesiog jaudinuos,kaip pries koki egzamina doh.gif doh.gif doh.gif
trude.laikykis.viskas praeis,galesi atsikvept. tongue.gif sunku,kai viskas susikrauna i viena vieta.o as dar galvoju kur nors pasimokyt pora meteliu,visvien sedziu namie,bet kai pagalvoju,kad reikes zubrint ir naktim nemiegot,noras isgaruoja lotuliukas.gif
Papildyta:
I potobuketa idejau Kornelijos su mamyte nuotrauka.jos noretu,kad gatvej susitike jas pazintumet.Kornelijai 1m ir 8men.Ji labai sauni mergaite.
Atsakyti