Labutis,senokai čia bebuvau užsukus,vis per tuos darbus

jaučiu,kad ilgai taip nebetemsiu.Ir dar vien blogos naujienos pasiekia mane

.
Kaip sakiau, kad RC prapuolė musu kortelė ir eilė nusikėlė i rugpjuti,dėl to tai nusiraminau,ir be galo džiaugiaus dėl delfinu terapijos.Bet veltui

.
Tai aišku mamytės,kad žmogus iš gatvės ten niekada nepateks(čia aš taip manau),nes kas per žmogus ten registratore dirba

.Juk mum tik beliko pas ja užsiregistruoti ir viskas.Su dresiruotoju ir daktare sutarta,beje ir jie patys tokio mažo vaikelio norėjo.o ta žertva neregistruoja(taip ja ir kolektyvas vadina).Tai nukeliavom iki direktorės ,kuri tik kita sav pasakys ,ar mus paims

,o direktorės tai mes nepažystam

,bet ji malonus ir geras žmogus.O ta registratorė tai aiškina, kad net neregistruoja, ir vietu nėra trim metam i prieki,truksta žodžiu.Jau ir nebetikiu,kad seis metais pavyks pakliuti.
Taigi vakar buvau pas burėja,ir ji pasakė,kad jis dar per mažas delfinam.Apie vaikeli,net nemačius viska papasakojo.Kad jis mus visus atpažysta ,kad daugiau į lauka ,į gamta vesti reikia,kalbės,lankys mokykla,tik liežuviuko operacijos reikės.Žodžiu nieko baisaus,ir apie šeima,kad vyras naktim nemiega,labai pergyvena,ir tokie vyrai dažniausei palieka seimas,kuriose yra tokiu problemu

.Apie ligas visas,kuriuos kamuoja,apie mano stubura kai pasakė,tai nebebuvo pagrindo netikėti jos kalbom.Beje apie ja ir internete yra.Burėja iš Varniu,jos varda Regina.Nu moteriškė tai

.Sekanti syki sakė vyra atsivešti,nežinau kaip pavyks prikalbinti
O susitikime, aš ir neprieštarauju,kad dar kažkas dalyvautu,tik aišku,kad tai nebutu sausas reikalas,musu problemu pasinaudojimas,na nebent tik naudingiem tikslam.Mes taip laukiam visu susitikimo

.
Aš jau pavargau nuo visko,nuo tu nesibaigiančiu problemu

,dar mažyliui sakė,kad nugarėlė tirpsta ir užtenka tik šalta rankelia uždėt

.
Džiaugiamės,kad visi sveiki,ir gražios dienelės visiems