Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Sveikutes,viena diena neuzeinu i musu forumiuka ir taip visu pasiilkstu,kad atradusi laisva minutele is kart puolu skaitinet wub.gif Sveika prisujungus prie musu joole2 visoms kartu bus lengviau ir smagiau.Mano mergaitei 10 m.
Papildyta:
o kas del susitikimo tai tikrai manau butu pats laikas mums po truputi pradet viska derint...
Atsakyti
Sveikos jūsų mažylai tiek daug serga ir man neramu aš irgi girdėjau tai kad kažkur iki 5 metų ligos lengvėja ir mažėja,o va mes per savo tris metukus sirgom tik kokius tris kartus bronhitu ir labai bijau kad mum ligos gali vat nuo tų 5 metų prasidėt dabar esu begalo laiminga gi palakstom ir pliki ir į lauką paslapčiom išsprunka plika galva,ačiū dievui kad nesergam,kad tik nebūčiau prisigyrus blush2.gif Man tik kelis kartus sirgo ir tai išproto ėidavau,o kaip jum reik tokią nuolatinę įtampą ištvert tikrai labai sunku doh.gif Jūs tikros šaunuolės 4u.gif
Va mes jau užsisakėm kitai savaitei gimtadienio tortą Mažius jau pradėjo sakut trys taip per dantis kažkaip ta r taria bet vistirk suprantamai pasako wub.gif Vakar vyro sesei skambinau kai pašnekėjom vos neatvirtau mažius pasiėmė telefoną ir sako AUŠA ALIO jos vardas aušra tai visi nesitvėrėm džiaugsmu jis jau anksčiau tardavo bet netaip aiškai,pasidalinau su jumis savo džiaugsmais 4u.gif
Sveikit visi sirguliukai 4u.gif
Likykitės mamytės 4u.gif
Papildyta:
Beje joole kokiam miestely jūs gyvenat jei ne paslaptis mes tai irgi tokioj provincijoj laikomės ugdymo įstaigų irgi neperdaugiausiai.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif mamytes, tikrai noriu patvirtinti fakta, kad saules zmoguciai nuo vaikystes visko pamazu mokomi, lavinami ir daug budami tarp zmoniu, uzauga is ties labai savarankiski. thumbup.gif mirksiukas.gif pas mane centre yra keli sauliukai. labai savarankiski. patys ir atvaziuoja ir isvaziuoja namo, laksto po pardas ar isvaziuoja i miesta, kokius darbus padaro thumbup.gif ir kaip kazkada berods kazkurioje temoje rasiau, vienas stai jau keli metai draugauja su viena mergina, planuoja vestuves, ir apskritai taip siltai jie bendrauja, kad grazu ziuret. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 05 03, 09:01)
sveikutes  4u.gif mamytes, tikrai noriu patvirtinti fakta, kad saules zmoguciai nuo vaikystes visko pamazu mokomi, lavinami ir daug budami tarp zmoniu, uzauga is ties labai savarankiski.  thumbup.gif  mirksiukas.gif pas mane centre yra keli sauliukai. labai savarankiski. patys ir atvaziuoja ir isvaziuoja namo, laksto po pardas ar isvaziuoja i miesta, kokius darbus padaro  thumbup.gif  ir kaip kazkada berods kazkurioje temoje rasiau,  vienas stai jau  keli metai draugauja su viena mergina, planuoja vestuves, ir apskritai taip siltai jie bendrauja, kad grazu ziuret.  wub.gif

Kaip gera girdėt kad ir mum visom taiop su mūsų vaikučiais pasisektų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 05 03, 10:03)
Kaip gera girdėt kad ir mum visom taiop su mūsų vaikučiais pasisektų 4u.gif

butinai pasiseks 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Mes gyvename Zarasuose.Noriu paklausti, ar jusu vaikuciai nebijo vandens? Akvile iki 5 metu labai bijojo.
Atsakyti

Sveikos mamytės,aš ir noriu prie jūsų prisijungt,mano evaldukui jau devyni metai.Skaitau kaip jums visoms neramu dėl savo vaikučių sveikatėlių ir pilnumoje jus suprantu,mes kol mažiukai buvoe ir labai dažnai sirgdavome.Kaip pradėjom nuo 2 mėnesių tai iki 4 metų 5 kartai renimacija(plaučių uždegimai),o jau bronchitų ir gulėjimų ligoninėse tai nesuskaičiuoju.Bet ačiū dievui jau išaugom.Labai daug noriu papasakot,bet dabar taip iš karto viskas galvoj susipynė.Gal palaipsniui,jei jums bus įdomu ax.gif

QUOTE(joole2 @ 2007 05 03, 10:15)
Mes gyvename Zarasuose.Noriu  paklausti, ar jusu vaikuciai nebijo vandens? Akvile iki 5 metu labai bijojo.

Evaldukas dar ir dabar bijo vandens.Praustis ne,bet maudytis tai doh.gif o jau kai galvą plaut reikia box.gif
Atsakyti
Sveikutes visos naujai prisijungusios 4u.gif

O mano mazoji be galo megsta vandeni lotuliukas.gif kai reikia baigti maudytis net priestarauja ax.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif sveikinam naujai prisijungusias.Jusu zuikuciai tai dideli,ir net smagu ,kad jau kazka moka.Mano vyresneliui jau 2metukai ir jis taip puikiai kalba,nezinau kaip reikes islaukti kol mazylis prades kalbeti.Jam tik 5men o as bijau ateities.Beje jis kai maudosi tai dar ir uzsnusta,gal del to kad mazas,kai paaugs pamatysim tada kokias isdaigas kres. g.gif
Ernestulka mum daugiau tokiu istoriju reikia,bent jau man.As be galo trokstu,kad jis galetu savim pasirupinti,gal net seima sukurti verysad.gif .
O del susitikimo tai as pritariu,kad galima arciau juros blush2.gif ,juk vistiek per vasara bent syki atvaziuojat pailseti,o ir vaikuciam thumbup.gif .laukiu nesulaukiu tos vasareles ir musu susitikimo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif .
Atsakyti
Sveikos naujokes. 4u.gif Kiek supratau is jusu atsakymu, tai vandens bijo visi.Dar vienas klausimelis.O del kaip del dantuku?Akvile labai bijo stomatologu.Pries pora metu buvome istrauke dantuka, sake daugiau ten eisiune (neisiu). O nuolatiniai (nezinau kaip tikslaiu parasyt) dantukai kreivi,reiketu deti plokstele ar dar ka nors sugalvot,net baisu apie tai pagalvoti.Pasidalinkite savo patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(joole2 @ 2007 05 03, 11:53)
Sveikos naujokes. 4u.gif Kiek supratau is jusu atsakymu, tai vandens bijo visi.Dar vienas klausimelis.O del kaip del dantuku?Akvile labai bijo stomatologu.Pries pora metu buvome  istrauke dantuka, sake daugiau ten eisiune (neisiu). O nuolatiniai (nezinau kaip tikslaiu parasyt) dantukai kreivi,reiketu deti plokstele ar dar ka nors sugalvot,net baisu apie tai pagalvoti.Pasidalinkite savo patirtimi.

Na tau smagu,kad tavoji kalba,mūsų dar ne( logopedė sako kad refleksai yra) nors jau ir dešimti metukai.Pas dantistę nebuvom,bet ir tą mintį veju tolyn doh.gif nes neįsivazduoju kas būtų,turbūt tik narkozė padėtų,nes jau tiek jėgos turi,kad net vyras neišlaikytų,pas kirpėją dviese prakaituoti laikom,o ką kalbėt apie stomotologą lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms

Joole2 ir vaidra sveikos prisijungusios. Aš taip pat turiu Akvilę bigsmile.gif
Joole2, kada tavoji Akvilytė pradėjo kalbėti, nes manoji tai jau 7 metų ir niekaip, šneka tik savo kalba. Ir į darželį su sveikais vaikais ėjo, dabar į mokyklą su sveikaisiais eina, rodosi pavyzdžių pilna, nekalba nors tu ką. Nuo logopedės tai tiesiog nusisuka, stumia ją....
Dantį tvarkėme tik vieną kartą, tik traukėme jau du kartus pieninius viršutinius. Kad bijotų tai nepasakyčiau, šiaip tik sunku išbūti ramiai išsižiojus. Čia turėtų daktarė dirbti su vaiku, kad prisišnekintų. Aišku, kad sunku, bet daryti kažką vistiek reikia. Akvilės tik dygsta dantukai, bet sukandimas nelabai geras. Gal dar augant susitvarkys. O jeigu reikės dėti plokštelę, žiūrėsim ką darysim.Norisi kad būtų viskas kaip galima geriau.
Visiems sergantiems mažuliukams noriu palinkėti sveikatytės. Tikrai, paaugs, mažiau sirgs. Reikia mamytėms kaip nors ištverti šitą sunkų periodą.
Atsakyti