QUOTE(Rubine @ 2007 07 17, 12:51)
Labutis visoms.Siandien suzinojau savo TTH,jis 0.099,kazkodel gydytoja liepe atvykti ir dar darytis tyrimaLT4,jis sake taip pat parodo hormonu kieki?Berte,kas zinot,kodel ta tyrima kartoja?Geriu 200tiroksino per diena.Atmintis tokia,kad savo ankstesniu lapuku nerandu,koks tas tyrima buvo anksciau,net normos ribu neatsimenu.Siandien karsta,tai jauciu toki nuovargi,kad vos pastoviu ant koju.galva sunki.
O kas liecia operacija,as operavausi Vilniaus onkolog.Tai mane operavo gyd.Gybaviciene.As jai daviau 200lt ir 100lt tam kas narkoze dave,kaip jis vadinasi taip pat neatsimenu
zodziu kuo toliau tuo daugiau atminty spragu...
Operacija truko4-5val,nes buvo sprendziama ar visa salinti ar dali,dare to auglio ekstra histologini tyrima.Po operacijos atsibudau reanimacijoje,ir kas nemaloniausia buvo tai ivestas drenas i kakla ir skaudanti gerkle,nei kalbet negalejau nei seiliu nuryti.O operacijai kai pagulde,gydytoja dave saraseli ir vyras viska pirko ir lasalines,adatas ,kateterius,zodziu viska kas reikalinga operacijai ir po jos ,visas tas rinkinukas kainavo apie 70lt.Visoms kurios operuotis zadate linkiu optimizmo,as gydytojos nesirinkau,tiesiog nieko ten nepazinojau,pagulde ta diena i palata,atejo tos palatos gydytoja ir pasake kad ji ir operuos ir po operacijos bus nes ta palata priklause jai.Tai va tiek is mano operaciniu "nuotykiu",laikykites merginos.

O kas liecia operacija,as operavausi Vilniaus onkolog.Tai mane operavo gyd.Gybaviciene.As jai daviau 200lt ir 100lt tam kas narkoze dave,kaip jis vadinasi taip pat neatsimenu

Operacija truko4-5val,nes buvo sprendziama ar visa salinti ar dali,dare to auglio ekstra histologini tyrima.Po operacijos atsibudau reanimacijoje,ir kas nemaloniausia buvo tai ivestas drenas i kakla ir skaudanti gerkle,nei kalbet negalejau nei seiliu nuryti.O operacijai kai pagulde,gydytoja dave saraseli ir vyras viska pirko ir lasalines,adatas ,kateterius,zodziu viska kas reikalinga operacijai ir po jos ,visas tas rinkinukas kainavo apie 70lt.Visoms kurios operuotis zadate linkiu optimizmo,as gydytojos nesirinkau,tiesiog nieko ten nepazinojau,pagulde ta diena i palata,atejo tos palatos gydytoja ir pasake kad ji ir operuos ir po operacijos bus nes ta palata priklause jai.Tai va tiek is mano operaciniu "nuotykiu",laikykites merginos.

Labai aciu už informaciją, ji labai naudinga. Ir aš manau, kad gydytojo pasirinkimo dilemos neturėsiu. O, paklausykit, kada tuos pinigėlius reikia duoti. Mano supratimu prieš op, bet visai nenutuokiu tokių peripetijų. Ir negi galima taip palatoj tiesiai duoti, gal reikia už kokio kampo tų gydytojų su vokeliais tykoti. O be to jeigu reikia kokiam gydytojui ką nors įduoti, tai mane apima toks stresas ir baimė, kad net kojas pakerta...
Reikės tikriausiai vyrą vestis į ligoninę, kad tokius reikalus padėtų sutvarkyti