Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VI

QUOTE(Rubine @ 2007 07 17, 12:51)
Labutis visoms.Siandien suzinojau savo TTH,jis 0.099,kazkodel gydytoja liepe atvykti ir dar darytis tyrimaLT4,jis sake taip pat parodo hormonu kieki?Berte,kas zinot,kodel ta tyrima kartoja?Geriu 200tiroksino per diena.Atmintis tokia,kad savo ankstesniu lapuku nerandu,koks tas tyrima buvo anksciau,net normos ribu neatsimenu.Siandien karsta,tai jauciu toki nuovargi,kad vos pastoviu ant koju.galva sunki.
O kas liecia operacija,as operavausi Vilniaus onkolog.Tai mane operavo gyd.Gybaviciene.As jai daviau 200lt ir 100lt tam kas narkoze dave,kaip jis vadinasi taip pat neatsimenu g.gif  g.gif zodziu kuo toliau tuo daugiau atminty spragu... schmoll.gif
Operacija truko4-5val,nes buvo sprendziama ar visa salinti ar dali,dare to auglio ekstra histologini tyrima.Po operacijos atsibudau reanimacijoje,ir kas nemaloniausia buvo tai ivestas drenas i kakla ir skaudanti gerkle,nei kalbet negalejau nei seiliu nuryti.O operacijai kai pagulde,gydytoja dave saraseli ir vyras viska pirko ir lasalines,adatas ,kateterius,zodziu viska kas reikalinga operacijai ir po jos ,visas tas rinkinukas kainavo apie 70lt.Visoms kurios operuotis zadate linkiu optimizmo,as gydytojos nesirinkau,tiesiog nieko ten nepazinojau,pagulde ta diena i palata,atejo tos palatos gydytoja ir pasake kad ji ir operuos ir po operacijos bus nes ta palata priklause jai.Tai va tiek is mano operaciniu "nuotykiu",laikykites merginos. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai aciu už informaciją, ji labai naudinga. Ir aš manau, kad gydytojo pasirinkimo dilemos neturėsiu. O, paklausykit, kada tuos pinigėlius reikia duoti. Mano supratimu prieš op, bet visai nenutuokiu tokių peripetijų. Ir negi galima taip palatoj tiesiai duoti, gal reikia už kokio kampo tų gydytojų su vokeliais tykoti. O be to jeigu reikia kokiam gydytojui ką nors įduoti, tai mane apima toks stresas ir baimė, kad net kojas pakerta...
Reikės tikriausiai vyrą vestis į ligoninę, kad tokius reikalus padėtų sutvarkyti doh.gif
Atsakyti
Aš dar vis neduodu ramybės su savo kvailais klausimais. Kadangi esu šituose reikaluose "žalia" papasakokit man kaip ten per pačią operaciją rengtis reikėtų, ar visai be nieko reikia būti, ar apatinį trikotažą vilkėti, ar pižamą kokią. O po to po operacijos naktinius ar chalatą ar treningus kokius turėti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
mieloji suprantu ką tai reiškia , nes ir man tokių klausimų buvo iškilę.Aš operavausi santariškių ligoninėj, bet ne onkologiniam mane operavo Beiša puikus gydytojas ir kyšio neima o anestezeologuo(kur narkozę duoda) daviau 100lt. nežinau kaip kitur bet ten šauniai operuoja kuo ir labai patenkinta jie surašo ant lapuko ką reikia nusipirkt operacijai, šiaip aš irgi nežinojau kas operuos tiesiog paguldė ir atėjo gydytojas pasakė kad jis darys ir tiek.Prieš operaciją ateina seselė ir atsiveža vežimėlį su trauzais tik guliesi irpirmyn
Atsakyti
šiaip ar taip viskas baigsis gerai, todėl mažiau nervuokis ko labiausiai ir nereikia.Aš dar paprašiau kad i vienutę paguldytų tai visai gerai buvo ir knygų paskaičiau ir radijos paklausiau gali televizorių nusivešti jei ką. tik man maistas nelabai patiko gal dabar geriau nes operacija buvo gruody.žodžiu laikykis morališkai ir nepasiduok liūdnom mintim smile.gif
Atsakyti
na man tai dave tokius marskinukus,tai buvau su kelnaitem ir su tais operaciniais marskiniais kaip naktiniai,o siaip po operacijos su savais gulejau,o kai atsibodo gulet vaiksciojau su trenigais.siaip tai nieko nepirkau nei laseliniu,nei svirkstu,ligonine viskuo pasirupino,na as operavaus klaipedoj,tai man maistas nepatiko,gulejau vienutej tai ir tv buvo,taigi liudna nebuvo smile.gif taip kad sekmes!!! dbr atrodo baugu,bet kai viskas praeis,tai palengves iskart,priimk tai kaip gyvenimo nuotyki,nusiteik gerai.nes kai as operavaus tai mano artmieji labiau bijojo nei as pati,zinojau kad bus gerai,tai gerai ir baiges thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. mane operavo prieš porą metų Santariškių onkologiniam Vytautas Čepulis, pasakiškas žmogus ir gydytojas thumbup.gif ax.gif Pinigus daviau po operacijos,nes prieš tai neėmė griežtai, tai va po to 300 litų daviau, o anasteziologas atėjo iš vakaro, tai daviau 100 litų, tiesiog palatoj,be problemų paėmė rolleyes.gif O į Čepulio palatą pakliuvau visiškai atsitiktinai, į vienvietę, negalėjau patikėti savo laime smile.gif Jis tik įėjo manęs paklausinėti, kaip kas, o aš iš kart: ar jūs mane operuosit?Noriu,kad jūs ir tt.Nes vistiek nieko nepažinojau, tai griebiau pirmą sutiktą gydytoją ir neapsirikau thumbup.gif O prieš operacija duoda specialų rūbą-maišą smile.gif Liepia nusiimti žiedus, auskarus, nusivalyti nagų laką,jei jis ryškesnis.Galima pasilikti tik vestuvinį žiedą.O kai atsigauni, kitą dieną galima savo rūbais persirengti,nesvarbu ką, svarbu,kad perrišti kaklą būtų patogu rolleyes.gif
HEDERA,o kada tave operuos? g.gif Tu tik nebijok ir nepergyvenk, nėra ten baisu, viskas pakankamai paprasta mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos as dar norejau Jusu pasiteirauti keletos dalyku. Forume perskaiciau kad esant skydliaukes problemoms sviecia plaucius, gal galite paaiskinti kaip tai susije ir ko blogiausio tiketis. Taip pat noreciau paklausti gal ka zinote apie klinikose dirbanti gydytoja Matuleviciu, nes pas ji uzregistravo. Taip pat noreciau paklausti del operacijos, kiek laiko trunka pooperacinis periodas ir pan. Is anksto aciu uz atsakyma. verysad.gif
Atsakyti
svarbu,kad perrišti kaklą būtų patogu rolleyes.gif
o kaip jum ta kakla perrisinedavo?kiek girdejau tai drenus dar yveda,bet man to neprireike tfu tfu tfu...
Atsakyti
QUOTE(Rraima @ 2007 07 17, 22:39)
Sveikos as dar norejau Jusu pasiteirauti keletos dalyku. Forume perskaiciau kad esant skydliaukes problemoms sviecia plaucius, gal galite paaiskinti kaip tai susije ir ko blogiausio tiketis. Taip pat noreciau paklausti gal ka zinote apie klinikose dirbanti gydytoja Matuleviciu, nes pas ji uzregistravo. Taip pat noreciau paklausti del operacijos, kiek laiko trunka pooperacinis periodas ir pan. Is anksto aciu uz atsakyma.  verysad.gif

na su mano problemom tai nesviete plauciu, o tas pooperacinis periodas priklauso nuo zmogaus organizmo, pvz as lb vemiau po oprec,ryte 8 operavo,o atsigavau gal tik 6 vakare,kankinaus lb,o poto lb viskas sklandziai ejos.taip pat priklauso kaip tave operuos(bet greiciausiai kaipvisom cia esanciom) ,mane operavo palaraskopu,tai nei manes kas perrisinejo nei ka 2 paras pabuvau ligoninej ir namo isleido.
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2007 07 17, 19:57)
Sveikos. mane operavo prieš porą metų Santariškių onkologiniam Vytautas Čepulis, pasakiškas žmogus ir gydytojas thumbup.gif  ax.gif Pinigus daviau po operacijos,nes prieš tai neėmė griežtai, tai va po to 300 litų daviau, o anasteziologas atėjo iš vakaro, tai daviau 100 litų, tiesiog palatoj,be problemų paėmė rolleyes.gif O į Čepulio palatą pakliuvau visiškai atsitiktinai, į vienvietę, negalėjau patikėti savo laime smile.gif Jis tik įėjo manęs paklausinėti, kaip kas, o aš iš kart: ar jūs mane operuosit?Noriu,kad jūs ir tt.Nes vistiek nieko nepažinojau, tai griebiau pirmą sutiktą gydytoją ir neapsirikau thumbup.gif O prieš operacija duoda specialų rūbą-maišą smile.gif Liepia nusiimti žiedus, auskarus, nusivalyti nagų laką,jei jis ryškesnis.Galima pasilikti tik vestuvinį žiedą.O kai atsigauni, kitą dieną galima savo rūbais persirengti,nesvarbu ką, svarbu,kad perrišti kaklą būtų patogu rolleyes.gif
HEDERA,o kada tave operuos? g.gif Tu tik nebijok ir nepergyvenk, nėra ten baisu, viskas pakankamai paprasta mirksiukas.gif Sėkmės 4u.gif

Operuos (na bent jau į ligoninę guldys) rugpjūčio 1 d. Bet ne į onkologinį, o į Santariškių ligoninę.
Papildyta:
Labai ačiū visoms už informaciją, palaikymą ir padrasinimus. Aš lyg ir nebijau kol kas ir atrodo nelabai jaudinuosi. Kai pranešė, kad operuos labai apsidžiaugiau ir visai neišsigandau. Žinau, kad blogiau tikrai nebus, ir labai tikiuosi, kad operacija išeis į sveikatą. Ko gero "kinkos pradės drebėt" operacijos išvakarėse...O kol kas tai atrodo artimieji jaudinasi labiau už mane...
Atsakyti
QUOTE(Hedera @ 2007 07 18, 06:38)
Operuos (na bent jau į ligoninę guldys) rugpjūčio 1 d. Bet ne į onkologinį, o į Santariškių ligoninę.
Papildyta:
Labai ačiū visoms už informaciją, palaikymą ir padrasinimus. Aš lyg ir nebijau kol kas ir atrodo nelabai jaudinuosi. Kai pranešė, kad operuos labai apsidžiaugiau ir visai neišsigandau.  Žinau, kad blogiau tikrai nebus, ir labai tikiuosi, kad operacija išeis į sveikatą.  Ko gero "kinkos pradės drebėt" operacijos išvakarėse...O kol kas tai atrodo artimieji jaudinasi labiau už mane...

Mane operavo jau dukart ir nieko jaučiuosi visai gerai tikrinuosi kartas nuo karto ir viskas. Viskas bus gerai. Sekmės ir tikrai neverta bijoti.
Atsakyti
[quote=Hedera,2007 07 18, 10:38]

Mane irgi operavo Santariskiu ligonineje. Operacija praejo gerai. Buvau patenkinta ir gydytoju, ir apskritai prieziura. Dabar jauciuosi gerai.
Papildyta:
QUOTE(lelli @ 2007 07 17, 23:48)
na su mano problemom tai nesviete plauciu, o tas pooperacinis periodas priklauso nuo zmogaus organizmo, pvz as lb vemiau po oprec,ryte 8 operavo,o atsigavau gal tik 6 vakare,kankinaus lb,o poto lb viskas sklandziai ejos.taip pat priklauso kaip tave operuos(bet greiciausiai kaipvisom cia esanciom) ,mane operavo palaraskopu,tai nei manes kas perrisinejo nei ka 2 paras pabuvau ligoninej ir namo isleido.

Mane operavo is pat ryto (isveze 7.30). O apie 16.00 jau pati keliausi. Ligonineje buvau 3 dienas. Paskui jau buvau namuose. Nedarbingumo lapeli tese menesi. Po operacijos problemu nebuvo. Pjuvi man ne siuvo, o klijavo, tai nereikejo perrisineti ir siuliu traukti. Dabar likes tik nedidelis randelis. Dar raudonas. Laukiu, kol pamazu ims nykti.
Atsakyti