Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VI

QUOTE(Joliuke @ 2007 08 26, 13:10)
Pas mane irgi žinok kai buvau labai į vieną limfmazgį žiūrėjo, vis kraipė galvą, bet paskui sako nieko g.gif  Gal padidėjęs buvo ar kaip. bet išnykt savaime limfmazgis juk negali, jei yra tai kol neišpjausi, tol bus. O jei jis nieko blogo nedaro, tai tegu sau būna ax.gif

Matai, jis pas mane tokioje vietoje kur aplamai būti neturėtų, dėl to ir nerimauju g.gif Nu bet matysim g.gif
Atsakyti
4u.gif Labas,merginos,is tu kurios neseniai buvote pas Baranauska,kokius tyrimus vezetes is savo poliklinikos?ar jis ten vietoj dare viska kas jam rupejo?nes as paskutini karta kai buvau tai bare kam dariau tiroglobulina savo poliklinikoje o ne Vilniuje,tai dabar nezinau ka vestis?Ar siuntimo is seimos gydytojo reikia?
Barone,kaip tu jauti ta limfmazgi,kur ji tau rado?ar dare tiroglobulina?
Man jau reikia rugsejo men vaziuoti i Vilniu,bet vis dar atidelioju,nes reikia ir i Kauna.
Orai atveso,ir jegu daugiau atsirado thumbup.gif
sekmes visoms. bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubine @ 2007 08 27, 13:12)
Barone,kaip tu jauti ta limfmazgi,kur ji tau rado?ar dare tiroglobulina?

Gyd. Kazanavičius darė echo ir pamatė doh.gif
Pas Baranauską reikia tik siuntimo iš šeimos gydytojo, bent jau taip jis sakė man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2007 08 25, 17:57)
As uzsiregistravau kitai savaitei, bet nezinau pas ka.Nezinojo kuris chirurgas ateis. Bet as registravausi Endokrinologijos klinikoje.

Fenddi, gal jau buvai? Pas kurį chirurgą papuolei ir gal jau ką nors nusprendei?
Atsakyti
QUOTE(Dendriukė @ 2007 08 28, 23:14)
Fenddi, gal jau buvai? Pas kurį chirurgą papuolei ir gal jau ką nors nusprendei?

Buvau vakar, bet neatėjo chirurgas.Šiandien važiuoju.
Atsakyti
Operacija paskyre rugsejo 24 d., norejo 6 d., bet man per greitai.Beto vaiko gimtadienis. Opreuos gyd.Tiskus.Siaip jis man patiko.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2007 08 29, 17:47)
Operacija paskyre rugsejo 24 d., norejo 6 d., bet man per greitai.Beto vaiko gimtadienis. Opreuos gyd.Tiskus.Siaip jis man  patiko.

Mane irgi gyd. Tiškus operavo abu kartus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2007 08 29, 18:58)
Mane irgi gyd. Tiškus operavo abu kartus smile.gif

Skaiciau, kad gerai atsiliepi apie ji.Labai malonus pasirode.Jeigu butu nepatikes per konsultacija, buciau iekojusi Kymanto telefono biggrin.gif
Man kazkaip baisu.Dar jokios operacijos neturejusi.O ir sita taip netiketai.Net pasirode, kad gydytojas dvejoja.Klause tai ka darom?O is kur man zinoti kaip geriau.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2007 08 29, 18:47)
Operacija paskyre rugsejo 24 d., norejo 6 d., bet man per greitai.Beto vaiko gimtadienis. Opreuos gyd.Tiskus.Siaip jis man  patiko.

Oho, kaip greitai! blink.gif Reiškia visai nėra eilių. Man endokrinologijos poliklinikos gydytoja sakė, kad reiks laukti apie pora mėnesių, tai aš kokiam lapkričiui nusiteikus. Jei man taip pasakytų, tai dabar net iš darbo negalėčiau išeiti, nes nuo rugsėjo 1 d. prasidės labai intensyvus metas.

QUOTE(fenddi @ 2007 08 29, 19:41)
Skaiciau, kad gerai atsiliepi apie ji.Labai malonus pasirode.Jeigu butu nepatikes per konsultacija, buciau iekojusi Kymanto telefono biggrin.gif
Man kazkaip baisu.Dar jokios operacijos neturejusi.O ir sita taip netiketai.Net pasirode, kad gydytojas dvejoja.Klause tai ka darom?O is kur man zinoti kaip geriau.

Man irgi baisu. Irgi niekada dar neturėjusi jokios operacijos. Kažkaip baisu, kaip tas atsijungimas atrodo (na, kai duoda narkozę), kad balso stygų nepažeistų. Na ir baisiausia, kad nieko blogesnio nerastų. O tai tau kaip nusprendė - pusę ar visą operuoti?
Atsakyti
QUOTE(Dendriukė @ 2007 08 29, 22:09)
Oho, kaip greitai!  blink.gif Reiškia visai nėra eilių. Man endokrinologijos poliklinikos gydytoja sakė, kad reiks laukti apie pora mėnesių, tai aš kokiam lapkričiui nusiteikus. Jei man taip pasakytų, tai dabar net iš darbo negalėčiau išeiti, nes nuo rugsėjo 1 d. prasidės labai intensyvus metas.
Man irgi baisu. Irgi niekada dar neturėjusi jokios operacijos. Kažkaip baisu, kaip tas atsijungimas atrodo (na, kai duoda narkozę), kad balso stygų nepažeistų. Na ir baisiausia, kad nieko blogesnio nerastų. O tai tau kaip nusprendė - pusę ar visą operuoti?

Aš irgi buvau nusiteikusi lapkričio men.Dar paklausė gydytojas nori skubiai ar ne?Tai jeigu neskubei pasiūlė rugsėjo 6, tai skubiai būčiau šiandien išoperuota biggrin.gif
Vis tiek pasirinkau netinkamą laiką, tėvai mano bus išvažiavę.Reikės kažkam prižiūrėti vaiką ir mano fauną.Gerai, kad tik 2 -3 dienas laikys.
Sakė operacijos metu padarys ekstra cistologinį tyrimą ir nuspręs ar tik vieną pusę išpjauti ar viską.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2007 08 30, 06:50)
Sakė operacijos metu padarys ekstra cistologinį tyrimą ir nuspręs ar tik vieną pusę išpjauti ar viską.

Man su tuo tyrimu suklydo ir paliko pusę skydliaukės, paskui kai ištyrė išsamiai, po mėnesio antrą operaciją darė ir pašalino likusią dalį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2007 08 30, 10:29)
Man su tuo tyrimu suklydo ir paliko pusę skydliaukės, paskui kai ištyrė išsamiai, po mėnesio antrą operaciją darė ir pašalino likusią dalį doh.gif

Mane irgi įspėjo, kad ne 100 proc galima tikėti.Nesinori be reikalo išpjauti, kai funkcionuoja normaliai.
Bet tik dabar susivokiau, kad nepasakė nei kur ateiti, nei kelintą valandą.Tik parašė kokius tyrimus atsinešti lotuliukas.gif
Atsakyti