Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos VI

Tiesa, merginos, kurios operuotos, ar jus kakle, viduje, nejauciate jokio diskomforto: man tai vis kas nors nepatinka, tai kazkoks skausmelis atsiranda, tai uzciuopiu padidejimus ir pan. Ir 'adomo obuolys' didelis. O gal ir prisigalvoju..
[/quote]
na as ir kartais jauciu kazkoki tai nemalonuma, kaip uzstige butu kazkas kakle ir paskauda,bet cia buna lb retai.
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2007 04 30, 10:05)
Sveikos 4u.gif Visai mūsų temelė aprimo, vos suradau tongue.gif
Gal kas neseniai registravotės pas Kazanavičių, kažin ar šiuo metu pas jį didelės eilės g.gif Norėjau užsiregistruoti KMUK pas endokrinologą, bet ten jau talonai tik rugpjūčiui doh.gif Kažin ar Kazanavičius visus tyrimus iš karto padaro g.gif Man labai rūpi TG g.gif
Pasiguosiu, pradėjo svoris augti man, ko niekada gyvenime nebuvo, ir svarbiausia kad viskas sėda ant šonų ir pilvo doh.gif

Rimtai tik rugpjuciui KMUKe registruoja? ar tik pas Kazanaviciu rugpjuciui?... Kazkoks kosmaras, taigi, numirt galima, kol eiles sulauki...
Atsakyti
aha, man irgi įdomu, kada čia reikia susirūpinti registracija, jei pas endokrinologą reikia pasirodyti spalį unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 05 08, 21:48)
aha, man irgi įdomu, kada čia reikia susirūpinti registracija, jei pas endokrinologą reikia pasirodyti spalį unsure.gif

O pas koki Tu lankaisi? Ar yra dar kitu geru endokrinologu KMUKe, be Kazanaviciaus? gal pas kitus eiles ne tokios ilgos?
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 05 08, 23:09)
O pas koki Tu lankaisi? Ar yra dar kitu geru endokrinologu KMUKe, be Kazanaviciaus? gal pas kitus eiles ne tokios ilgos?

Aš pas Markauską ax.gif Sako, kad neblogas jis.
Bet šiaip irgi taloną prieš kelis mėn reikia gaut...
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2007 05 08, 21:46)
Rimtai tik rugpjuciui KMUKe registruoja? ar tik pas Kazanaviciu rugpjuciui?... Kazkoks kosmaras, taigi, numirt galima, kol eiles sulauki...

Aš norėjau pas savo gydytoją, tai pas ją tik rugpjūčiui, gal pas kitus anksčiau yra g.gif
Bet šiaip eilės yra, visada laukdavau apie mėnesį, kartais ir ilgiau
QUOTE(Spragtukas @ 2007 05 08, 22:09)

Kazanavičius priima tik privačiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 05 08, 22:48)
Aš pas Markauską ax.gif Sako, kad neblogas jis.
Bet šiaip irgi taloną prieš kelis mėn reikia gaut...

Jo, as skambinausi del registracijos pas Markauska, tai tik rugpjucio men. doh.gif uzsiregistravau pas Petrauskiene dar sio mne. pabaigai. gal netycia kokia vieta atsilaisvinusi buvo, ar cia gyd. tokia "nepopuliari"? gal kuri lankotes pas ja?
Atsakyti
Gal galit trumpai,keliais sakiniais aprasyti,kokie tie pozimiai,kai sutrikusi skidliaukes veikla.Uz savaites einu pas daktare,bet tai dar taip negreitai,o as taip nerimauju doh.gif Man tai kazkoks dusimas gerkleje,pakiles spaudimas,nerimas,keista savijauta uzeina,israudes veidas buvo be priezastes verysad.gif Cukraus kiekis kraujije-norma,cholestiruolis taip pat norma,tai dabar lieka pasitikrinti skidliauke unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes gerosios patarejos,

kad jau pradejau klausinet, tai ir galo nebera... Noriu dar paklaust...
Mano mama vartoja Propycili (po 6 i diena). Bet labai pradejo skaudet sanarius (peties, koju, vienos rankos beveik negalejo pasukti). Ar cia gali buti nuo vaistu ar tik sutapimas... Gal kas gerai moka vokieciu kalba ir supranta vokiska vaisto anotacija - salutinius reiskinius... Man tai reik zodyno... bet gal yra protingesniu?
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vilniuje eile pas Kazanaviciu apie 2 savaites ir jo darbo laikas pailgejo, taip supratau, kad dirba sestadieniais iki vakaro. Pries pusmeti registruodavo pries savaite...
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2007 05 09, 13:30)
Gal galit trumpai,keliais sakiniais aprasyti,kokie tie pozimiai,kai sutrikusi skidliaukes veikla.Uz savaites einu pas daktare,bet tai dar taip negreitai,o as taip nerimauju doh.gif Man tai kazkoks dusimas gerkleje,pakiles spaudimas,nerimas,keista savijauta uzeina,israudes veidas buvo be priezastes verysad.gif Cukraus kiekis kraujije-norma,cholestiruolis taip pat norma,tai dabar lieka pasitikrinti skidliauke unsure.gif

Kiekvienam skirtingai, dauguma cia diskutuoja apie skydliaukes hipofunkcija, o mano atveju itarimas del hiperfunkcijos... kol kas tik itarimas, pas endokrinologa tik menesio gale eisiu. vienintelis dalykas, neduodantis ramiai gyventi - sumazejes kuno svoris. pries 10 menesiu gimdziau, tai gal skydliauke ir suaktyvejo po gimdymo? o ir siaip aktyviai gyvenu ax.gif gal del to... gal kam panasiai yra buve?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
o kokį privatų endokrinologą parekomenduotume Klaipėdoje?
Atsakyti