Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :) - 3

QUOTE(Strielka @ 2005 03 20, 16:17)
Auga kaip ant mieliu pasodinta biggrin.gif , o kudeksle kokia, ant kojyciu rinkuciu ne su ziburiu nerasi laugh.gif
o prisipaise  blink.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

kai užmaunu jai didelį megstinį ir pėdkelnes tai kojytės išvis kaip degtukai
atrodo laugh.gif Rinkučių ji niekada neturejo unsure.gif Sakau gal antras leliukas bus "rinkuotas" rolleyes.gif
Atsakyti
Paskutinis merginos pomėgis doh.gif palenda po stalu kai aš sėdžiu prie kompo ir tušinuku išpiešia man kojas blink.gif
Atsakyti
Paaugusi Gretute, paukuciai atauge, pati issitesus.. Auksta jauciu ji pas tave.. Dar vis ryzulka wub.gif Mamka, pergyveni, kad dingsta ryzumas, bet man dar ryyyyyza ji.. O veidas chuliganistas wub.gif neatimsi..
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 03 07, 02:35)
čia Greta aiškinasi kavalieriui  ax.gif
user posted image

doh.gif thumbup.gif wub.gif Niu jau miną kokią thumbup.gif nutaisiusi wub.gif Išdykėliukė wub.gif o jau eiliniai pietūs irgi superiniai thumbup.gif wub.gif ir iš vis sunku ką nors ir bepridurti wub.gif kai tikrai visos nuotraukos kalba pačios už save wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Senokai čia užsukus bebuvau blush2.gif
Nu bet garbanė kokia Greta wub.gif Ir vienose nuotraukose ryža, kitose, ne blink.gif Tai kaip yra iš tikro???Turbūt išaugs ta savo ryžumą verysad.gif
Nu bet ir prisigalvoja ji pas tave veiklos. Neliūdna tau, Taure doh.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif SVEIKINAME JUS SU ŠV.VELYKOM 4u.gif 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
su Velykais jumim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Niugi, ugtelėjusios madingos gražuolės wub.gif wub.gif wub.gif pasirodykit kaip dabar beatrodot mirksiukas.gif matyt, tau tuoj skafandro reikės, kad neapipaišytų megalol.gif megalol.gif megalol.gif Fainuolė mažylė wub.gif wub.gif
jau taip reiktų sesutės ar broliuko Gretutei blush2.gif mirksiukas.gif

Su Velykom sveikinam tavo šeimą user posted image
Atsakyti
Su Šventomis Velykomis 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 03 18, 07:36)
Kol mama atneš ko nors užkąsti, aš jai truputį padėsiu (neria  g.gif )

user posted image

Sėsk mam, pavešiu laugh.gif

user posted image

nu nuotrauka kur su vezimeliu tai negaliu atsigrozet as jos shypsena...man ji tokia pas ja grazi ir plati thumbup.gif

sveikinam dar jus su Sv. Velykom!!!user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Linksmu ir margu jums linkime Sv.velyku!!!
Atsakyti