Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :) - 3

Ačiū mergaitės už sveikinimus wub.gif

Su šia išdykėle man tikrai neliūdna, kartais net bliauti noriu kai nebeturiu jėgų. Man toks jausmas, kad ji turi dupcėje batareiką g.gif blink.gif
Vakar pasistūmė kėdę ir pasiekė kompą doh.gif Nulupo man lietuviškas raides nuo klavų. Aš jas vos ne su pincetu klijavau, vargau, o ta maža banditė viską nulupo cry.gif Negaliu sulaukti kai prasidės normalūs orai. Tada galės kiauras dienas lauke sau dūkti su kitais vaikas thumbup.gif O jau kai išeiname laukan tai mamos jai nereikia schmoll.gif Tik įžengiame į aikštelę, viskas, lekia į karstynes, čiuožyklėles. Pati užsilipa laiptukais, pati nučiuožia. Dar jei pasitaiko vyresnių mergyčių tai jos ir panenčina man ją rolleyes.gif Laukiu kol atšils, tai megsiu lauke laugh.gif
O jau kaip gražiai miauksėti vaikas išmoko wub.gif Miauksi kaip tikra katytė. Net miegodama naktį kartais miauksi. Šiaip ji pas mane kalba naktimis, įdomu ar čia nieko blogo ? g.gif

Dedu savo vaikystės fotkes cool.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
TauRe......pilnai tave suprantu,tie vaikai kuriu batareikes nenuseda...tikri nenuoramos.As pati buvau vaikysteje tokia...uzjauciu mano mama...manoji Urte taip pat turi nenusedamas batareikes subinikije.... doh.gif ,dar prie viso to ir savo burnytes neusdaro....kalba ir kalba.Ji net jeigu ir telika ziuri susikaupus....bet jos kojos vistiek kruta,net kokjyciu pirstukus judina.Ramiai ji visai nepasedi.....jai reikia ka nors veikti. As kaip pavydziu toms mamoms kurios turi ramius vaikus....
Dabar Urte su mociute isvaziavo pas mano seseri i svecius,porai savaiciu.......namai be jos labai keisti,taip tylu...niekas neburbuliuoja,nesokineja,nesivarto.........labai keistai jauciuosi,be triuksmo... sad.gif smile.gif
Atsakyti
Būna savaitgalių, kai tatukas išsiveda Gretą į lauką ilgam. Tada ir aš negaliu atsistebėti namų tyla. Tuo metu jaučiuosi, lyg esu ne namuose ir net nežinau ką man veikti laugh.gif doh.gif
Atsakyti
Niu laaaaabai butu gaila jei Gretute isaugtu savo ryzuma... sad.gif Net neissivaizduoju jos kitokiais plaukuciais....teks, mamka, dazyt tongue.gif
O pati, ziuriu, buvai geltonkase wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2005 03 28, 10:15)
Niu laaaaabai butu gaila jei Gretute isaugtu savo ryzuma... sad.gif  Net neissivaizduoju jos kitokiais plaukuciais....teks, mamka, dazyt tongue.gif 
O pati, ziuriu, buvai geltonkase wub.gif  wub.gif  wub.gif

Išauginėja ji tą ryžumą. Ypač ant pakaušio ir gale jau matosi, kad šaknys baltos lenda. Priekyje "čiubas" daug ryžensnis smile.gif
Atsakyti
matosi, labai linksma mergyte- uogyte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laukiau, laukiau šiltų orų ir sulaukiau ant savo galvos doh.gif Mano mergina nevaldoma, mano planai megsti lauke liko tik svajonės cry.gif
Jai jau leliukiškų karstynių nebepakanka, ji šiandien išmoko lipti į didelių vaikų karstynes cry.gif Užlipa taip aukštai, po to čiuožia per didelę čiuožyklą, o mano plaukai piestu stovi iš baimės blink.gif
Pripaišė ant grindinio su kreidutėm, po to išsivoliojo ir pati tapo kaip paveikslas laugh.gif Rūbai net dulka įvairiom spalvom laugh.gif
Greitu laiku bus naujų fotkių mirksiukas.gif
Atsakyti
Laukiam laukiam ax.gif
Atsakyti
Laukiam laukiam

o lyg žadejai Gretutę į daržiuką vesti, ar maišau kažką?
Atsakyti
Nugi laukiam laukiam tavo zbitkininkės naujų nuotykių smile.gif
Beje Greta man panaši labai į tave paskutinėj nuotraukoj wub.gif
Atsakyti
Kokia gražuolė raudonplaukė wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tai kur naujos fotkes g.gif Laukiam,laukiam wub.gif
Atsakyti