Įkraunama...
Įkraunama...

Taures rebiatos :) - 3

Oi kaip keista Gretute taip graziai susisukavusia matyt thumbup.gif .Mama labai stengesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 04 08, 01:13)
Valioooo Gretai, šitokią šukuoseną davėsi padaryti, matyt mamka neblogą honorarą sumokėjo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Va mano Lėja už jokius pasaulio pinigus ir jokias manekenės karjeras neprisileistų kad jai į plaukuoseną nors viena gumytė patektų  schmoll.gif Ir gink dieve jokių segtukų, nors šituos kokiom dviem minutėm dar gali pakęsti  smile.gif

Maniškė irgi nedega laime. Tą kartą močiutė iš kompo dantis užkalbinėjo, kol aš žaibišku greičiu šukavau ir fotkinau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinulis @ 2005 04 08, 05:46)
Oi kaip keista Gretute taip graziai susisukavusia matyt thumbup.gif .Mama labai stengesi 4u.gif

Man ji su kasom kaip kitas vaikas g.gif Pripratus aš prie susivėlusio velniuko laugh.gif
Atsakyti
3 dublis superinis thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai superfotosesija suserengei thumbup.gif thumbup.gif ir tikrai neiprasta Greta tokis "susukuota" matyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 04 08, 05:58)
Šukuosenų šou. Manekenė Greta, o šukuosenos pavadinimas "penkioms minutėms"  4u.gif

dublis 1. Atidžiai isižiūrėkite, kad nepraleistumėt nė vieno plaukelio  rolleyes.gif
user posted image

dublis 2. Kantriai pozuoja  g.gif
user posted image

dublis 3. Labai rūpestingai pasirodo iš kito šono laugh.gif (žiūrėti į modelio veido išraišką)
user posted image

dublis 4. Guzas kaktoje kaip aksesuaras prie šukuosenos  rolleyes.gif
user posted image

dublis 5. Apčiiii "Oi, turbūt pudros į nosį papuolė, žinot, visokie makijažai ..."
user posted image

dublis 6. sunki manekenės dalia "Dink motin su savo šukuosenom, kamerom ir pudrom " blink.gif 
user posted image

dublis 7. Va taip manelenės po sunkios darbo dienos, NUSIKALUSIOS, valosi krokodilo ašaras ir nubėgusį "makijažą"  laugh.gif
user posted image
                          ~~~*~* THE END*~*~~~
Oi prisijuokiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gera fotosesija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš negaliu sulaukti kol ji pamėgs surištus plaukučius. Dabar tai net šukeles su savim nešiojuosi, kad šiektiek jos "makaronų fabriką" sutramdyti blink.gif Bet gerai nors, kad kai plaukai užaugo (nors ir nerišti) bet niekas nebesako "handsom boy" laugh.gif
Atsakyti
Fotosesija tai neraali thumbup.gif Labai graziai atrodo.Laikas labai greit bega,dar atsimenu kai tu buvai nestuke.gif ,o dabar visa panele wub.gif Gretute tikra grazuole 4u.gif
Atsakyti
WOW!!! NU, MOTIN TU CIA IR PASIDARBAVAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
SAUNUOLE GRETUTE TAIP GRAZIAI POZAVO, KAIP TIKRU TIKRIAUSIA MANEKENE.
LAAAABAI JAU GRAZUTE wub.gif wub.gif wub.gif KAIP VISADA!
Atsakyti
Labai grazi fotosesija thumbup.gif O kasu net daugiau nei dvi - tikrai kantri mergaite, ka jau bepasakysi 4u.gif
Atsakyti
Mėginsim pavaizduoti vieną iš mūsų dienelių ax.gif

Nori ? Negausi, nes jau stalą išvaliau g.gif

user posted image

Finalui dar tekšt tekšt ... taip malonu tą jogurtą voliot ant stalo, nigaliuuuu rolleyes.gif
user posted image
Papusryčiavus reik nuleisti gazą ir apsišviesti ax.gif
user posted image
user posted image

Madų šou (mini bikini, o batai ... na, manekenėms priklauso turėti didelę pėdą rolleyes.gif )

user posted image
user posted image
user posted image
Kadrui majakinu
user posted image

Čia tik eilinis patikrinimas ir tiek mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
Kokia paaugusi Gretulka wub.gif O jau kur budeleje tai is koto vercia megalol.gif Dar kai zinau, kas ant budeles parasyta megalol.gif
Atsakyti