Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno ,,Ryto" pradinė mokykla

jo kai šiandien pirkom prezervatyvus 2 pokus iki p[ardei ( akcija jiems) ir vaikas pamate blink.gif visa laiką kol stovėjom iiiiilgoj eilei jis laaaabai garsiai šnekėjo, mama kaip tau ne geda ??kam tau prezervatyvai??????????? ir ttttttttt kas antra žodį sake prezervatyvai blink.gif Dzin laidoj išmoko šį žodelį doh.gif norėjom su mb skradžiai žemė prasmegt, na man negieda tokius daiktus pirkt, kai šiaip įmeti tarp prekių ir psio bet kai apie tai vaikas aptarinėja visu balsų blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mdaaaa... vaikai, yoač kurie neišmokę dar meluoti, taip tiesą visą gali iškloti, ir dar svetimiems. Kaip va mūsiškis - pleputis ir dar garsiakalbis. Pastoviai tylinti reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pantulka @ 2009 05 08, 22:13)
. Kaip va mūsiškis - pleputis ir dar garsiakalbis. Pastoviai tylinti reikia biggrin.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif pas mus lygiai tas pats

aš irgi nuolat viešoj vietoj šnypščiu kaip gyvatė tik ššššš šššššš lotuliukas.gif
Atsakyti
tesiant temą apie uniformas, tai vakar klausiau mokytojos kur ir kokią medžiagą (kokio pavadinimo) reikkia pirktis, tai sakė dar neaišku...nes mums jau ateinantiems mokslo metams reikės naujos uniformos, per du metus iš švarko išaugome,o kelnes visas (2 poras) visiškai sudevėjome, tad esame nežinioje...neramu, nes siuvyklos mokyklinėms uniformoms priima išanksto, nes būna didelis antplūdis, pvz šilainių turgavėtėje siuvykla, rugsėjo 1- ai priima užsakymus tik iki liepos mėn.

Papildyta:

maniškis per Pasaulio pažinimo pamoka turėjo parašyti kas kokius darbus namuose atlieka, tai jis pasistengė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kadangi mano vyras smėgsta gaminti ir visada vaikams daro pusryčiu, savaitgalis neišimtis, nes mama megėja pamiegoti, tai jis, kūdikutis ir parašė, kad tėtis kepa labai skanius blynus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mam2ka: 08 gegužės 2009 - 22:27
QUOTE(mam2ka @ 2009 05 08, 22:21)
tesiant temą apie uniformas, tai vakar klausiau mokytojos kur ir kokią medžiagą (kokio pavadinimo) reikkia pirktis, tai sakė dar neaišku...nes mums jau ateinantiems mokslo metams reikės naujos uniformos, per du metus iš švarko išaugome,o kelnes visas (2 poras) visiškai sudevėjome, tad esame nežinioje...neramu, nes siuvyklos mokyklinėms uniformoms priima išanksto, nes būna didelis antplūdis, pvz šilainių turgavėtėje siuvykla, rugsėjo 1 priima užsakymus priima tik iki liepos mėn.

nu geras , jei mus priims teks jaučiu ir dėl uniformų pasijaudint g.gif
Atsakyti
Va va, mes tokiu atveju bandytume toj firmoj siūtis tikriausiai, kurią reklamavo. Nes kad įtariu visur panašiai kainuos. Tik va kur medžiagą gauti ir kokią - irgi dilema.
Atsakyti
QUOTE(Pantulka @ 2009 05 08, 23:08)
Va va, mes tokiu atveju bandytume toj firmoj siūtis tikriausiai, kurią reklamavo. Nes kad įtariu visur panašiai kainuos. Tik va kur medžiagą gauti ir kokią - irgi dilema.

aš skambinau , tai sakė medžiaga parūpina jie patys , tai eina į bendra kaina smile.gif
Atsakyti
oi tai butu labai gerai, nereiktu rupintis ir ieskoti medziagos atskirai. smile.gif Tai jeigu tik zinosim kad prieme, reiks lekti uzsisakineti, nes itariu dabar ir priimineja jau... iki rudens gi reiktu tureti jau.
Atsakyti
tai jei buvot atviru dusų dienoj ( buvot gi) dalino lankstinukus su vizitine to salono , tai aš te ir skambinau sakė kaina jau su medžiaga g.gif
Atsakyti
Aš pasiėmiau lankstinuką su tos firmos kotele, bet dar nesukau, o kokią kainą sakė? Berniukams kiek suparatau teiravotės. wink.gif
Atsakyti
apversk vizitine kitoj pusei visos kainos surašytos smile.gif švarku , kelnių ir ttt mergytėm berniukams ir pan. aš pastebėjau kad surašyta tik kai paskambinau jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 11 gegužės 2009 - 10:23
biggrin.gif Ačiū už patarimą - nepažiūrėjau irgi antros pusės, nes vizitinė buvo prisegta, tai ir nevarčiau smile.gif
Na ką, šį penktadienį jau bus geg.15d, reiks gal užeiti pasižiūrėti sąrašų ar pasukti, maža kas, gal telefonu bent jau pasakys kas žinoma. na jau kitą savaitę galų gale turėtų žinoti. nes gi sakė priiminės prašymus 2 savaites, tai po 2 sav. jau turėtų būti žinoma. Ech, kai visgi tai ne šiaip kažkur registruotis, kai tai visgi svarbu kiekvienam savo vaiko ateitis, tai ir nervų tampymas gaunasi su tom mokyklom.
Atsakyti