Įkraunama...
Įkraunama...

6d. mano kitas "AS"

QUOTE(pepilota @ 2007 04 30, 20:48)
Anandita, pas tave izvelgiu teigiamus pokycius thumbup.gif  Siandien atavara jau du kartus pasikeitei!!! Vis i linksmesni thumbup.gif  Gal tai tik smulkmena, bet tai jau geras zenklas!!!
Nera cia jokio VIP klubo!!!! Ai, tiek to!!!

aha keičiau, nenorėjau savo su dukryte nuotraukos daugiau čia schmoll.gif o vip'as yra tik nematot cool.gif tongue.gif ok, lendu iš čia nes gadinu šio forumo pozityvumąąąąąą biggrin.gif Nu negera aš šiandien schmoll.gif

ir dar Pepilota, ir Liepsnelė, ir Naoko, Jūs man patinkat wub.gif
O busVakare tai iš vis blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif
ai visos patinkat wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anandita: 30 balandžio 2007 - 19:54
QUOTE(pepilota @ 2007 04 30, 20:44)
Kresida, neieskok sokiu kam virs 30!!! Surink tokiu sauniu kaip tu moteriskiu kompanija ir duokit dziazo visiems tiems jaunikliams!!!! lotuliukas.gif

Žinai visai norėčiau thumbup.gif thumbup.gif. Tai va, prašom mergaitės pateikti pasiūlymus, nes visos draugės apsivaikavusios ir tik apie vaistus nuo kosulio vaikam kalba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kresida @ 2007 04 30, 21:54)
Žinai visai norėčiau thumbup.gif  thumbup.gif. Tai va, prašom mergaitės pateikti pasiūlymus, nes visos draugės apsivaikavusios ir tik apie vaistus nuo kosulio vaikam kalba ax.gif

Buciau as LT, tai lektume su vejeliu!!!!!! lotuliukas.gif
Papildyta:
Vijurka, koks tavo atavaras wub.gif Kas pas tave vyksta, kad atavarus nuolat keiti? Ka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2007 04 30, 19:42)
Viskas supykau, nes pasirodo čia tik vien per až bendraut reikia, cha dar sako ne VIP klubas  hihihi.gif nu ir ok, bendrausiu su tomis kurios yra fainos ir geros, ir kurioms nesvarbu, kad problemą parašiau ir čia  wub.gif

Anandita turi gerą humoro jausmą, tai ką ji sako, nereikia visada suprasti tiesiogiai tongue.gif
Dujokaukee, pažėrei puikių citatų, kaip visada, tavimi žaviuosi mirksiukas.gif
vaižgante, nori VIP-o sąrašo? lotuliukas.gif Taigi tu tame sąrašiuke labai aukštoje vietoje sėdi, tik nuotraukos dar nematėme biggrin.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif Man jau šia tema visai putiova pakalbėt biggrin.gif
liepsnele, judvi man su pepilota panašios, ir mintys, požiūriai, bet ir išoriškai, žinokit g.gif

O Manta su Kresida kooperuokitės ir į šokius 4u.gif
pepilota, mergyt, tu-pastabi labai!!! lotuliukas.gif Avaratai pas mane čia keičiasi dažniausiai (turbūt blush2.gif ). Nežinau, ieškau kažkokio, kaip ir tinkamo tušinuko, kadangi turiu dabar jau visą kolekciją, tai Jums demonstruoju. Gėrėkitės, pavasaris ne tik gamtoje, bet ir sieloje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 30 balandžio 2007 - 20:10
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 30, 21:05)
[color=darkviolet]Anandita turi gerą humoro jausmą, tai ką ji sako, nereikia visada suprasti tiesiogiai tongue.gif

oi Vijurka ,psio tu man irgi jau labai patinki wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anandita: 30 balandžio 2007 - 20:11
Aš irgi pašokti noriu sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif
Dabar aktyviai studijuoju su džok. Jei kuri prarasit sąmonę, beskaitydama mano postus, stipriai spustelėkit tašką tarp nosies ir viršutinės lūpos- tuoj pat atsigausit. Paskui pasižnaibykit pirštų galiukus,o galiausiai- taškus nago apačioje biggrin.gif Atsigaivinimas garantuotas lotuliukas.gif
Atsakyti
Neveltui mes su Liepsnele pasimatyma turesim thumbup.gif Ji gi dar Londone nebuvus. Tai as kaip ir gides pareiga atliksiu. Bent zymiausius objektus aprodysiu, fotkiu prisidarysim!!! Paskui jums demonstruosim!!! Vat tongue.gif O jus pavydesit!!! Cia jums nuo Vilniaus iki Kauno ar Klaipedos toli blush2.gif , o pas mane zmogus net lektuvu aysrenda!!! Ot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 30, 21:12)
Aš irgi pašokti noriu  sokiai.gif  sokiai.gif  sokiai.gif
Dabar aktyviai studijuoju su džok. Jei kuri prarasit sąmonę, beskaitydama mano postus, stipriai spustelėkit tašką tarp nosies ir viršutinės lūpos- tuoj pat atsigausit. Paskui pasižnaibykit pirštų galiukus,o galiausiai- taškus nago apačioje  biggrin.gif Atsigaivinimas garantuotas  lotuliukas.gif

taip ir įsivaizduoju save, praradusią sąmonę...ir besispaudžiančią taškelius hihihi.gif hihihi.gif cool idėja thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anandita: 30 balandžio 2007 - 20:14
Koks tai linksmesnis musu skyrelis pasidare!!! Saunuoles, mergytes!!!!!! thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Lietuti, as tau AZ rasiau... Gal negavai? Ne paslaptis cia tik eterio nenorejau terst. Ar parsisiuntei "The Secret"?
Atsakyti
nu sorry mergaites, bet kazkaip visai nusivyliau sita tema... verysad.gif

pirma del to VIP'o kurio cia nera.. nei vienos neisvarem ir nei vienos neatstumem, su visom graziai bendravom...
toms kurios sako, kad neatsakom i ju klausimus kai kurios cia sake, kad tai musu po 10kart nagrinetos temos ir del pinigu ir del asmeniniu santykiu ir t.t. tai galiu pateikti pavyzdi is "savo varpines" as noriu ismokti fotografuoti, forume yra skyrelis apie tai, dabar jei neklystu yra jau 8 temos jei ne daugiau.. tai as kaip naujoke neinu i 8 tema ir neklausineju kaip ka ir nuo pradeti, nes ten jau vyksta kiti dalykai snekama apie kitus dalykus, tai kad suprasciau pasivyciau jas ir kazko ismokciau as susiradau kitas pries tai buvusias tema ir po truputi skaiciau nuo ko viskas prasideda ax.gif
tai taip ir cia...atejau pirmoj temoj jei neklystu i viduriuka, bet kad viska suprasciau as perskaiciau ta tema nuo pradziu kuri buvo pradeta gal 2005metais...
niekas neliepia skaityti visiskai visu...

zodziu niekam netaikiau asmeniskai, nei su viena nenoriu pyktis ir pan. tik jau pradejom eiti i pievas: VIP'ai, naujokai, isejimai - sugryzimai, susirasinejimai i AZ ir t.t. doh.gif

cia tik mano nuomone, niekam asmeniskai... tongue.gif
Atsakyti
Na, kadangi linksmintis nieks nenori tai einu miegučio hihihi.gif
Vijurka, užsidėk vėl savo peliuką, labai smagus thumbup.gif
Mergaitės, jokių čia klubų nėra.. Visos priimamos 4u.gif
Kartais ne į visas žinutes būna atsakymai, bet visas pastebim ir perskaitom mirksiukas.gif
Einu dukrytę pakutenti prieš miegą
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 30, 21:17)
nu sorry mergaites, bet kazkaip visai nusivyliau sita tema... verysad.gif

pirma del to VIP'o kurio cia nera.. nei vienos neisvarem ir nei vienos neatstumem, su visom graziai bendravom...
toms kurios sako, kad neatsakom i ju klausimus kai kurios cia sake, kad tai musu po 10kart nagrinetos temos ir del pinigu ir del asmeniniu santykiu ir t.t. tai galiu pateikti pavyzdi is "savo varpines" as noriu ismokti fotografuoti, forume yra skyrelis apie tai, dabar jei neklystu yra jau 8 temos jei ne daugiau.. tai as kaip naujoke neinu i 8 tema ir neklausineju kaip ka ir nuo pradeti, nes ten jau vyksta kiti dalykai snekama apie kitus dalykus, tai kad suprasciau pasivyciau jas ir kazko ismokciau as susiradau kitas pries tai buvusias tema ir po truputi skaiciau nuo ko viskas prasideda  ax.gif 
tai taip ir cia...atejau pirmoj temoj jei neklystu i viduriuka, bet kad viska suprasciau as perskaiciau ta tema nuo pradziu kuri buvo pradeta gal 2005metais...
niekas neliepia skaityti visiskai visu...

zodziu niekam netaikiau asmeniskai, nei su viena nenoriu pyktis ir pan. tik jau pradejom eiti i pievas: VIP'ai, naujokai, isejimai - sugryzimai, susirasinejimai i AZ ir t.t. doh.gif

cia tik mano nuomone, niekam asmeniskai... tongue.gif

Jei ką šita tema jau senai išnagrinėta, ir visos čia dabar jau linksminasi mirksiukas.gif ir nors netaikei, bet pataikei asmeniškai man mirksiukas.gif ir dar tiesiai į širdį doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anandita: 30 balandžio 2007 - 20:28