QUOTE(grin @ 2006 01 06, 12:09)
sakykit, į lopšelio grupę kokio amžiaus priima?
dar prieš gimdant skambinau, tai sakė, berods, dviejų metų?
Na jums matau dar augti ir augti iki lopselio

,bet tas laikas taip greit prabega.Vat as savo Ugne leidau dar neturincia 2 metu.Berods buvo 1m.10men.Bet ji pas mane viska kalbejo pilnai,o vat pampersa dar nesiojom.Ir lopseli laaaaabai greit atpratino.Nezinau kokiais metodais, bet atprato.Dar namie tai dedavau, nes vis nenutaikydavau, o pasiprasydavo dazniausiai jau po visko.

O darzeli viskas OK.Bet aukletojos loselio grupej tai tikrai nuostabios.
Tai jei atsakant i tema, tai priima ir nuo anksciau.Tik gaila is tiesu dar toki mazuti palikti.O ir sirgo labai daug.Ir dabar vis sergam ir sergam.Nors kitos mamoms i tokius sirgimus nekreipia demesio.O man jau sloga ir kosulys jau liga.Na negaliu as jos tada tokios leisti i darza.
Vat mes turim problemele(lengvai tariant), Ugne ZIAURIAI nenori eiti i darzeli.Kiekvienas rytas prasideda nuo klausimo"Ar siandien eisiu i darzeli?" ir jei atsakymas Taip, tai bliauna iki pat grupes ir tol kol palieku.Nei normaliai nusiprausti galim, nei pavalgyti.Rekia nors tu ka.Bandziau aiskintis, tai viena ka issiryskinau, kad jei aukletoja Viktorija tai dar siaip ne taip, bet jei aukletojaSilvija, tai sakes-skersa i darzeli eina.
Taigi Ugne broliui pasakoja(man niekaip nepasisako),: aukletoja Silvija sake, kad isvarys mane namo viena.(ji bijo viena bet kur eiti).Ir dar buna toks momentas, kai mes ateinam truputi veliau, o dalis vaiku buna iseje i sokius(manoji irgi lanko), tai Silvija jai vel gi VIENAI liepia eiti ten kur visi vaikai soka.
Bet cia tik jos versija broliui taigi nelabai zinau, kaip elgtis.
Kosmeta, kaip manai? Tu ten pas mus prie kolektyvo. nu nenoriu pasidaryti taip, kad mano vaiko aukletoja Silvija nemegtu.Bet ir nenoriu, kad gasdintu, nes rezultatas gali buti nekoks.O kiek tame tiesos as nezinau.
[I][COLOR=blue]....niekada nesakyk niekada