Įkraunama...
Įkraunama...

Panemunė: sanatorinis l/d "Pienė"

QUOTE(Ladute @ 2005 04 08, 07:35)
Kosmeta, gal žinai, nuo kokio amžiaus mažiukus į Zuikių grupę priima? Ir, tavo nuomone, nuo kokio amžiaus geriausiai leisti? Kažkaip paskaičiau apie "juodąsias" aukles, ir pradėjau galvoti, gal geriau tiesiai į lopšelį žingsniuoti reikėtų  g.gif Mažiukei kitą pavasarį bus du metai.

Ladute,tiksliai net nezinau nuo kokio amziaus y ta grupe priima,bet kai po mokslu vel grysiu y darba galesiu pasidomet smile.gif O nuo kokio amziaus leist net nezinau...seip daug kas priklauso ir nuo pacio vaiko...per kiek jis laiko pripranta prie naujos aplinkos,per kiek laiko pripranta prie nauju zmoniu....niu bet labai maziuku manau dar nereik vest y darzely...bet nepabandzius nesuzinosi smile.gif
Atsakyti
Labas Kosmeta,mes laikomes neblogai,bet i darzeli zingsniuojam nenoriai.Nepatinka jam kazkoks Karoliis ir tik ji pamato,pradeda tempt lupa.klausiau aukletoju,sako tik aktyvus vaikas tas Karolis ir tiek.Sakau gal del lyderiavimo pykstasi? g.gif Ir del maisto man pasidare idomu,nes grizta vaikas namo ir kaip isprotejas viska valgo,geria.Sakau,gal blogai maitina?Grizta,nieko nepasakoja,sako aukletoja jiems nieko nekalba,kazkaip nesinori tiket,juk pagal kazkokia programa jie mokosi ar ne?
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2005 04 10, 18:18)
Labas Kosmeta,mes laikomes neblogai,bet i darzeli zingsniuojam nenoriai.Nepatinka jam kazkoks Karoliis ir tik ji pamato,pradeda tempt lupa.klausiau aukletoju,sako tik aktyvus vaikas tas Karolis ir tiek.Sakau gal del lyderiavimo pykstasi? g.gif Ir del maisto man pasidare idomu,nes grizta vaikas namo ir kaip isprotejas viska valgo,geria.Sakau,gal blogai maitina?Grizta,nieko nepasakoja,sako aukletoja jiems nieko nekalba,kazkaip nesinori tiket,juk pagal kazkokia programa jie mokosi ar ne?

Sveikute...zinau as ta Karoli...judrokas jis vaikas...laukiu kol y mano grupe kitais metais ateis,kontrole biski gaus didesne is manes nors ir ne aukletoja esu...va...
O del maisto net nezinau...lyg neblogai maitina,bet nezinau kaip ten viskas tavo berniuko grupeje...
Niu pakentekit dar kelis men toj grupej,o kiti meteliai jau pas mane bus smile.gif nesigiriu as,bet zinau,kad vaikai greiceu pripratnta prie jaunesniu smile.gif va daba kelioms savaitems isejau mokytis...nedirbu...niu negaliu be savo vaiku,kai tik turesiu laisva minute tikrai leksiu y darzeli savo leliu aplankyti smile.gif
Ir seip dar kai grysiu pakalbesiu su kuo nors is valdzios del tavo leliaus jei iseis...ok? nes jiems ydomi teveliu nuomone manau...neminesiu nei kieno vardu nieko..
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2005 04 10, 19:13)
Sveikute...zinau as ta Karoli...judrokas jis vaikas...laukiu kol y mano grupe kitais metais ateis,kontrole biski gaus didesne is manes nors ir ne aukletoja esu...va...
O del maisto net nezinau...lyg neblogai maitina,bet nezinau kaip ten viskas tavo berniuko grupeje...
Niu pakentekit dar kelis men toj grupej,o kiti meteliai jau pas mane bus smile.gif nesigiriu as,bet zinau,kad vaikai greiceu pripratnta prie jaunesniu smile.gif va daba kelioms savaitems isejau mokytis...nedirbu...niu negaliu be savo vaiku,kai tik turesiu laisva minute tikrai leksiu y darzeli savo leliu aplankyti smile.gif
Ir seip dar kai grysiu pakalbesiu su kuo nors is valdzios del tavo leliaus jei iseis...ok? nes jiems ydomi teveliu nuomone manau...neminesiu nei kieno vardu nieko..

Labutis,labai tau bus didelis aciu jei kanors pasiklausinesi aukletoju,nes man neramu del vaiko.Kiekviena ryta verkiam,aukletojos nepatinka,ypac kai karoli pamato,asaros byra.Ir dar vienas toks atvejis buvo,kai atejau pasiimti vaiko po miegelio,visi vaikai sedi prie vieno stalo,o mano Aidas sedi vienas prie kito.Sakau,Aiduti,kodel tu vienas sedejai,gal negeras buvai,sako,ne,mazi vaikai sedi prie vieno stalo,o dideli prie kito,tai ka jis tik vienas didelis?Nepatiko man sitas atsitikimas.
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2005 04 17, 18:31)
Labutis,labai tau bus didelis aciu jei kanors pasiklausinesi aukletoju,nes man neramu del vaiko.Kiekviena ryta verkiam,aukletojos nepatinka,ypac kai karoli pamato,asaros byra.Ir dar vienas toks atvejis buvo,kai atejau pasiimti vaiko po miegelio,visi vaikai sedi prie vieno stalo,o mano Aidas sedi vienas prie kito.Sakau,Aiduti,kodel tu vienas sedejai,gal negeras buvai,sako,ne,mazi vaikai sedi prie vieno stalo,o dideli prie kito,tai ka jis tik vienas didelis?Nepatiko man sitas atsitikimas.

Labas abc...pakentek dar kelias dieneles...ketvirtadieni jau varau pas savo lelius y darbeli smile.gif ir tikrai eisiu jei ne su aukletojom tai su direktore eisiu pakalbet...bet ir aukletojom kelis zodzius pasakysiu...ir tavo Aida dazniau pakalbinsiu...tik,kad jis nedrasiai labai y mane ziuri,bet nieko prisipratinsiu,vaikai greit prie manes pripranta....
Atsakyti
Kosmeta ar gali dar ka nors papasakoti apie "Piene".
Prieš kiek laiko reikia užsisakyti eilę? Planuoju leisti savo pupa į šį darželį.
Atsakyti
QUOTE(rrrxxx @ 2005 06 13, 15:13)
Kosmeta ar gali dar ka nors papasakoti apie "Piene".
Prieš kiek laiko reikia užsisakyti eilę? Planuoju leisti savo pupa į šį darželį.

Labas...zinok geriausia pasiskambinti i darzeli ir pasiklausineti kas tave domina...jei bus vietu manau jus laisvai priims o darzeli....O jei kas domina gereu man rasyk az.... smile.gif butinai atsakysiu....
Atsakyti
Viskas tame darzelyje butu neblogai, ale kad mano mergina shitaip daznai pradejo sirgti cry.gif , tai vat iki rugsejo sedim namie.Nuo rugsejo eisim i kita grupe, na nezinau kaip mano Ugne i tai reaguos.Nes siaip tai mes darzelio "nemylim".O dar aukletos bus kitos... nepatinka man sita sistema nors tu ka.Vaikas pripranta prie keliu zmoniu ir vel nauji.Et...galu gale tevai visai nesuinteresuoti paremti darzeli.Vat jei tu zinai kad toj grupej busi visus tuos metus tada kazkaip kitaip viskas.Na bet as jau rasiau apie tai.
O siaip tai direktore man laabai patinka ir aukletojos zuikiu grupej nuostabios.Viena grieztesne, o kita labai jau lepino mano Ugne biggrin.gif .Uz tat ja labiau mylejo.
O del valgymo, tai visi vaikai taip.Kai grizta namo tai kaip isbadeje. Manau kad per didelis tarpas tarp pietu ir vakarienes.Bent jau maniskei, nes kur tau jei pietus 12.00, pavakariai apie 16.00(jogurtukas geriamas arba dripsniai), o vakariene 17.30.
Kazin kokios aukletojos eziukuose?Kosmeta tark zodi g.gif , o tu pati kokioj dirbi?
Atsakyti
Man tas auklėtojų keitinėjimas irgi labai pjovė. Bet jeigu, pvz., auklėtoja nepatinka, ir ji visus keturis metus doh.gif doh.gif doh.gif Dabar kiekvienoj grupėj būdavo viena labai liuks, o kita "mažiau mylima" auklėtoja. Dabar po išleistuvių paklausiau, kuri Viltei labiausiai patiko - tai buvo Erika iš gandriukų.
O ežiukuose auklėtojos man abi labai neblogos, aišku, viena vis tiek geresnė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ERA @ 2005 06 22, 12:40)
Kazin kokios aukletojos eziukuose?Kosmeta tark zodi g.gif , o tu pati kokioj dirbi?

Eziukuose aukletojos visai nieko smile.gif O as dirbu "Voveriuku" grupeje...y ja ateina vaikai po eziuku smile.gif va....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 22 vasario 2006 - 15:12
Voveriukuose Viltei (o ir man) buvo laaaaabai gera auklėtoja Nijolė, bet ji sakė, kad dabar lygtai jau jos nėra sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ENIGMA: 22 vasario 2006 - 15:13
Nu va kiek mamu tiek nuomoniu.Cia matyt nuo zmogaus priklauso.Nes vat turiu drauge kuriai viskas gyvenime yra gerai, tai jos mergyte dabar voveriukuose buvo, tai ji labai patenkinta aukletojomis, o vat kelios kitos drauges kuriu vaikiukai jau vyresni tai nebuvo patenkintos.
Ai vat prisiminiau: "sake kad jei vaikas nemiega pietu tai gasdina , kad ateis gydytoja ir atsines adata arba nuves pas seni i katiline.Net vienas tevas ejo aiskintis.Tai vat sitokio bajerio tai as labai bijau, nes vel gi pasakysi aukltojai, tai ji prades i tavo vaika kreivai ziureti.
Kosmeta, tas buvo kai tu dar nedirbai tai gal ir nezinai.O ar tos aukletojos kitos ar tos pacios tai as nezinau.
Bet nedarant antireklamos galiu pasakyti, kad tas darzelis man patinka(kitaip savo vaiko ten neleisciau), o tokiu aukletoju matyt yra visur.
Atsakyti