Įkraunama...
Įkraunama...

Pipones zvirbliukas

Tikrai katalogine mergyte....
O man atrodo,kad as jus maciusi esu vaiksciojant palei slaita, sias dvi grazuoles biggrin.gif
Atsakyti
Labai fainos nuotraukytės, dviejų gražių panelių wink.gif
Atsakyti
labai grazi , niu labai grazi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Oi, kokia grazi mergyte! wub.gif
Atsakyti
Oi Pipone koks fainas tavo angelelis!!!! o jau kasos merignos! i mama plauku juodumas... maniske tai blondinka bus kaip tetis smile.gif jau tokios jus fainos, bijau nugirt! O taves zinai tikrai neisivaizdavau, kazkodel tik galvojau kad esi stambesne rolleyes.gif ale is kur tas kudumas pagimdzius....net pavydas ima smile.gif
Atsakyti
Oi aciu mamytes uz nuostabius zodzius.... Visu cia musu angeliukai nuostabus.... kitaip ir nut negali wink.gif
Zhiema.... laukiu ir tavo fotkiu... O del to kudumo.... hmmm... kaip cia pasakius.... as tai pati jauciuos stambi.... ir visai ne kuda laugh.gif

Tiesa,,,,, bandziau ikelt atskirai fotkes (klausiau visu nurodymu viksrelio).... alevis tiek nesigauna man..... ziople ta mamka ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE (Pipone @ 2003 12 04, 17:36)
Aciu mielosios uz pagyrimus rolleyes.gif

Vos tik ji gime,,,, as iskart zvilgt..... ogi liux nagiukai.... sakau gales panelyte tobula manikiura darytis tongue.gif (ot mintys ant gimdymo stalo, ane? laugh.gif )
Bet ir dabar visi sako,kad ilgapirste..... nu bet ir mamytes ir tetuko tokie ilgi pirstai tongue.gif
Gal reikia jau smuika nupirkt? laugh.gif

maniske irgi ilgapirste laugh.gif
Atsakyti
Nu ciotka ciotka ta tavo kruopa pipone wink.gif
O nosyte kokia, nors isbuciuok smile.gif
Gaila, kad mes ne berniukai, butinai i marcias Auguste imtume smile.gif
O dabar lauksim fotkiu su teveliu smile.gif
Atsakyti
Tikrai grazios nuotraukeles wub.gif . ATrodo, dar tokios mazos esta, o jau tiek nuotraukyciu turit unsure.gif . Suanuoliai! Taip ir toliau darykit!

P.s. labai patiko man si nuotraukele wink.gif.
Atsakyti
Nu sveikos kaimynkos, su praejusiomis sventemis newyear.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Tai laukiam laukiam ir nauju nuotraukyciu, gi jau paaugote wink.gif
O gal ir tetuka pamatysim biggrin.gif
Vaje, vaje kaip as jus uzjauciu, kad vel tetukas isvaziavo sad.gif Perskaiciau viska rudeninuku uzeigelej, net liudna pasidare del jusu. Bet nieko, svarbu, kad puikiai praleidot ta 2 savaiciu laika kartu ir net nepastebesit kaip ateis tas rugpjutis, pamatysi wink.gif
Atsakyti
Oi, kaip noriu tokio žvirbliuko...... thumbup.gif Smagu bus vartyti savo albumuką kai paūgės clap.gif
Atsakyti
Zadam ikelt nauju fotkiu.. tik dar nepatvarkiau truputi... oi mamka apsileidus tongue.gif
Jau greitai pasirodysim visam grazume...... ir su tetuku zinoma thumbup.gif
Atsakyti