O man atrodo,kad as jus maciusi esu vaiksciojant palei slaita, sias dvi grazuoles
Tikrai katalogine mergyte....
O man atrodo,kad as jus maciusi esu vaiksciojant palei slaita, sias dvi grazuoles
Labai fainos nuotraukytės, dviejų gražių panelių
labai grazi , niu labai grazi
Oi, kokia grazi mergyte!
Oi Pipone koks fainas tavo angelelis!!!! o jau kasos merignos! i mama plauku juodumas... maniske tai blondinka bus kaip tetis
jau tokios jus fainos, bijau nugirt! O taves zinai tikrai neisivaizdavau, kazkodel tik galvojau kad esi stambesne
ale is kur tas kudumas pagimdzius....net pavydas ima
Oi aciu mamytes uz nuostabius zodzius.... Visu cia musu angeliukai nuostabus.... kitaip ir nut negali
Zhiema.... laukiu ir tavo fotkiu... O del to kudumo.... hmmm... kaip cia pasakius.... as tai pati jauciuos stambi.... ir visai ne kuda
Tiesa,,,,, bandziau ikelt atskirai fotkes (klausiau visu nurodymu viksrelio).... alevis tiek nesigauna man..... ziople ta mamka
Zhiema.... laukiu ir tavo fotkiu... O del to kudumo.... hmmm... kaip cia pasakius.... as tai pati jauciuos stambi.... ir visai ne kuda
Tiesa,,,,, bandziau ikelt atskirai fotkes (klausiau visu nurodymu viksrelio).... alevis tiek nesigauna man..... ziople ta mamka
| QUOTE (Pipone @ 2003 12 04, 17:36) |
| Aciu mielosios uz pagyrimus Vos tik ji gime,,,, as iskart zvilgt..... ogi liux nagiukai.... sakau gales panelyte tobula manikiura darytis Bet ir dabar visi sako,kad ilgapirste..... nu bet ir mamytes ir tetuko tokie ilgi pirstai Gal reikia jau smuika nupirkt? |
maniske irgi ilgapirste
Nu ciotka ciotka ta tavo kruopa pipone 
O nosyte kokia, nors isbuciuok
Gaila, kad mes ne berniukai, butinai i marcias Auguste imtume
O dabar lauksim fotkiu su teveliu
O nosyte kokia, nors isbuciuok
Gaila, kad mes ne berniukai, butinai i marcias Auguste imtume
O dabar lauksim fotkiu su teveliu
Tikrai grazios nuotraukeles
. ATrodo, dar tokios mazos esta, o jau tiek nuotraukyciu turit
. Suanuoliai! Taip ir toliau darykit!
P.s. labai patiko man si nuotraukele
.
P.s. labai patiko man si nuotraukele
Nu sveikos kaimynkos, su praejusiomis sventemis
Tai laukiam laukiam ir nauju nuotraukyciu, gi jau paaugote
O gal ir tetuka pamatysim
Vaje, vaje kaip as jus uzjauciu, kad vel tetukas isvaziavo
Perskaiciau viska rudeninuku uzeigelej, net liudna pasidare del jusu. Bet nieko, svarbu, kad puikiai praleidot ta 2 savaiciu laika kartu ir net nepastebesit kaip ateis tas rugpjutis, pamatysi
Tai laukiam laukiam ir nauju nuotraukyciu, gi jau paaugote
O gal ir tetuka pamatysim
Vaje, vaje kaip as jus uzjauciu, kad vel tetukas isvaziavo
Oi, kaip noriu tokio žvirbliuko......
Smagu bus vartyti savo albumuką kai paūgės
Zadam ikelt nauju fotkiu.. tik dar nepatvarkiau truputi... oi mamka apsileidus
Jau greitai pasirodysim visam grazume...... ir su tetuku zinoma
Jau greitai pasirodysim visam grazume...... ir su tetuku zinoma