Įkraunama...
Įkraunama...

Pipones zvirbliukas

Nu kokia faina pasisiausele wub.gif wub.gif ....
Ir seimynine nuotraukele tokia miela...
Atsakyti
wub.gif nu tikrai, vien grazus vaukiukai....ir ju mamytes wub.gif
Atsakyti
Tikrai labai grazi mergyte thumbup.gif , kaip ir mamyte, tik sunku suprasti i ka labiau panasi, nes tevelis nelabai matosi sad.gif Bet manau, gal vis delto i mamyte wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Pipone @ 2003 12 04, 17:36)
Aciu mielosios uz pagyrimus rolleyes.gif

Vos tik ji gime,,,, as iskart zvilgt..... ogi liux nagiukai.... sakau gales panelyte tobula manikiura darytis tongue.gif (ot mintys ant gimdymo stalo, ane? laugh.gif )
Bet ir dabar visi sako,kad ilgapirste..... nu bet ir mamytes ir tetuko tokie ilgi pirstai tongue.gif
Gal reikia jau smuika nupirkt? laugh.gif

Gal ir teks.Maniske ir gime ilgais pirstais,juokemes,"landsbergyte".Bet vistiek teko pirkti smuika smile.gif O jei ir balseli gera turi-tai tikrai muzikante bus biggrin.gif
Atsakyti
Labai grazios nuotraukytes su zuikio uniforma smile.gif
Atsakyti
Oi aciu mamytes..... nu gera ant sirdies klausyt tokiu pagyru clap.gif
Bet ji tikrai tevelio vaikas...... gaila nesimato dorai tevelis toje fotkeje.... sad.gif
Bandziau dar viena siemynine prikabint..... bet kad neiseina ir gatava.... kame reikalas? unsure.gif

O kad muzikante bus tai daug sansu... nes mamyte tai dainininke wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pipone: 14 sausio 2004 - 20:41
Kadangi niekaip nepavyksta ideti nauju fotkiu,kur su tatuku sad.gif
Tai idedu viena is pirmuju fotkiu... kur man sirdziai miela.... mano angeliukui cia tik 2 dieneles...

ech.. kaip ji saldziai miegodavo..... 2.gif
--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pipone: 14 sausio 2004 - 21:03
tikrai zvirbliukas tavo mergyte biggrin.gif labai faina, sukuosena tokia tongue.gif
Atsakyti
Na, kaiminkos grazuoles, jau pas save parasiau del tavo pagyru, tai dekui, o jus kaip visada grazuoles, o ko mano asmeniniu zinuciu neskaitote? Prasau atrasyti, kas cia darosi... wink.gif
Atsakyti
grazuole mergyte wink.gif wub.gif wub.gif
gal i marcias? laugh.gif wub.gif
Atsakyti
Cia musu visa seimynele per kaledas newyear.gif

--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Oi,oi,oi kokia grazi seimynele biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti