Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 11 dalis

tikrai super thumbup.gif gal galetum ir man parekomenduoti ta siuveja? blush2.gif
Atsakyti
Reikia man mergaites atsiklausti siuvejos ar galiu jos kontaktus duoti ax.gif Nes siaip ji pakankamai uzimta (dabar iki kovo vidurio sius Mados Infekcijai), tai jeigu duos OK, tada atsiusiu jos kantaktus rolleyes.gif
Atsakyti
ok, lauksim smile.gif
Atsakyti
Aha, lauksim smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kaina tikrai nereali - cia nuomai vos gali uz tokia gauti g.gif Sulauke susidomejimo tavo siuveja mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane irgi sudomino biggrin.gif
Užkrausim tavo siuveja darbais tongue.gif
Atsakyti
Pati jos laukiu dabar kol pabaigs visus darbus mirksiukas.gif
Atsakyti
viena is graziausiu sukneliu:

http://www.euro-mode...Antoinette.html
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 04 10, 15:43)

Nesupyk, bet man tai ji schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2007 04 11, 13:26)
Nesupyk, bet man tai ji  schmoll.gif

nera ko cia pykti, ne visu gi vienodi skoniai smile.gif idek savaja smile.gif
Atsakyti
va dar viena man lb grazi:

http://www.elesna.lt (ziureti 12 psl. 3-iair 5-a sukneles)
Atsakyti
QUOTE(pamaivax @ 2007 01 19, 17:15)
SUPRANTU,KAD SUNKOKA ISSIRINKTI,BET VISTIEK DEKOJU UZ JUSU NUOMONE.
PAVYZDZIUI BUVAU SKAICIUSI KELETA PASISAKYMU,KAD MERGINOS LABAI NORI SPALVOTOS SUKNELES,DEL TO TAIP IR ISVARDIJAU.
NET IR TOS,KURIOS JAU ISTEKEJUSIOS,GALI PASISAKYTI,PRITAIKYTI VIENA VARIANTA IS ISVARDINTUJU,KURIS ATITIKTU JUS BUVUSIOS VESTUVIU SUKNELES TIPUI.

Jeigu būtų galima šioje apklausoje pasirinkti kelis atsakymo variantus, tai būtų DAUG TIKSLESNI ATSAKYMAI. mirksiukas.gif
Nes, sakykim mano pasirinkimas dabartinis - seksuali - tai dar nieko nepasako apie mano būsimą norą suknelei. Ji turi būti iš čia išvardintų (jeigu gerai prisimenu) - seksuali, spalvota (t.y. vienos ryškios spalvos - geltonos), ilga, aptempta bent jau iki klubų, o po to gali būti ir laisvesnė, o medžiaga turėtų būti gipiūrinė.
Taip kad, mano pasirinkimas - seksuali - tikrai nenusako mano tikrosios fantazijos. schmoll.gif ax.gif
Atsakyti