Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė 11 dalis

QUOTE(welkom1 @ 2007 04 27, 12:10)
lyg ta pati g.gif

Kokia grazute. bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
kas galit ikelt nuotraukas? man jau nebeleidzia
noriu parodyt savo suknia
Atsakyti
Dar paieskok cia
Papildyta:
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 27, 15:13)

atsiusk i pasta welkom1@gmail.com. turbut failas per didelis
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
nusiunciau
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 27, 15:13)

QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 27, 15:24)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
nusiunciau

stai
Atsakyti
Dzijanka, o tavo suknytes sleifas susegamas? As tai vakar parsiveziau savaja suknyte is siuvejos, tai susinervinau. Prikabino man ta sleifa kaip kokia uodega. Man labai negraziai atrodo, verysad.gif na bet zinoma, daug patogiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aterol: 27 balandžio 2007 - 14:35
user posted image
user posted image
Atsakyti
wub.gif jau grozis tavo suknutes wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
welkom aciuks, oj nu tu vis kazkur randi "superiniu" sukneliu nors luzk is juoko
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as neseniai maciau JAV diziuliame prekybos cnetre kur prekiauja tik vestuvinemprekem ispardavima, kas ten daresi sunku apsakyt, nuotakos eme sukneles kruvom, nesvarbu, uz kiek ir kokio dydzio, nes kainos tai ten juokingos, ispardavimas... zodziu man kazkodel pasirode kad tai baisu doh.gif
Vat zinok tiksliai nezinau, nes man uodegos nepriseginejo.... Bet tu kurias priseginejo, tikrai atrodo nepergraziausia smile.gif
bet as tai nepergyvenu, prisegsiu kada reikes, nusegsiu kada nuotrauaks darys...
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 27, 15:47)
welkom aciuks, oj nu tu vis kazkur randi "superiniu"  sukneliu nors luzk is juoko
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
as neseniai maciau JAV diziuliame prekybos cnetre kur prekiauja tik vestuvinemprekem ispardavima, kas ten daresi sunku apsakyt, nuotakos eme sukneles kruvom, nesvarbu, uz kiek ir kokio dydzio, nes kainos tai ten juokingos, ispardavimas... zodziu man kazkodel pasirode kad tai baisu  doh.gif
Vat zinok tiksliai nezinau, nes man uodegos nepriseginejo.... Bet tu kurias priseginejo, tikrai atrodo nepergraziausia smile.gif
bet as tai nepergyvenu, prisegsiu kada reikes, nusegsiu kada nuotrauaks darys...
blush2.gif

reikia zinoti kur ieskoti mirksiukas.gif
Atsakyti