Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie bananus

Aš duodu bananus, iš pradžių trindavau šakute, o dabar į rankytę - ir pati valgo. smile.gif
Atsakyti
mes ragaujam banana ir obuoli nuo 4.5men,is pradziu banano tik sauksteliu pagremzdavau,o dabar blenderiu sumalu ir gaunasi thumbup.gif obuoliuka su plasmasine tarka sutrinu tada maziau vitaminu dingsta.O siaip tai mano pipiras labai megsta kai obuoli su bananu sumaisau,tai spek sauksteli kaisiot lotuliukas.gif
Atsakyti
Bananą duodu paskusdama su šaukštuku. Kartais ir su blenderiu padarau tyrelę, įdedu tada ir kitų vaisių.
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 05 15, 22:59)
Bananą duodu paskusdama su šaukštuku. Kartais ir su blenderiu padarau tyrelę, įdedu tada ir kitų vaisių.

as ir taip pat darau ir maniskis labai noriai valgo thumbup.gif
Atsakyti
Maniškis ir pradžioje labai mėgo bananą, bet dabar nežinau kas atsitiko, bet po kiekvieno šaukštelio žiaukčioja
Atsakyti
Musu mazyliui siandien irgi 4 men suejo, bet vis bijau banano duoti. Man jis vien chemija kvepia lotuliukas.gif O kur obuoliu dabar lietuvisku, be chemijos gaut? g.gif schmoll.gif Tai ir susilaikau kolkas. blush2.gif Mes geriau bulvyciu ir morkyciu koseles valgysim, nes savo turim uzaugine 4u.gif Bet veliau niekur nedingsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(migluzele @ 2007 03 03, 15:39)
As tai perku bananus su BIO zenklu, duodu puse tiesiai i ranka ir ji patenkinta vaiksto  thumbup.gif

Kur tokių būna pirkt???? Visas ekologiškų produktų parduotuves ir lentynas pc apibėgau - niekur nemačiau bananaų. Tenka pirk paprastus ax.gif

Bananą geriausiai mėgsta su obuoliu (dabar kai su obuoliais striuka - obuolių tyrelė) 4u.gif
Atsakyti
aš bananą pradėjau duoti tik kažkur nuo 8mėn.duodavau į ranką ir pats valgydavo(žinoma,sedėjau šalia).

user posted image

user posted image
Atsakyti
aš bananą mažylei duodu nuo 4 mėn. labai nedaug 1-2 arbatinius šaukštelis per dieną. labai godžiai suvalgo
Atsakyti
mes su malonumu mėgaujamės nuo 3 mėn. smile.gif
Atsakyti
nu nez del tu bananu, manau dar palauksiu truputi. Labai daug nuomoniu, sunku nuspresti g.gif
Atsakyti
QUOTE(simsons @ 2007 03 22, 22:27)
sakykit mamos nzn visiskai pasimeciau skaiciau kad egzotinius vaisius galima duoto nuo 7 men o ka bananas ne egzotinis?mano dukrytei 3 men tai pradejau skaitinet apie primaitinima ir kuo daugiau skaitau tuo daugiau nieko nesuprantu blush2.gif

Bananas tai vienas iš vaisių kurį galima anksčiausiai duoti. Bet nuo 3 mėn tikrai per anksti, geriau taip neskubėti su tuo primaitinimu.
Atsakyti