Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie bananus

mes kol buvom mažiukai labai mėgdavom bananus , o dabar net žiūrėt nenori.
Atsakyti
as tai jam su sauksteliu pagrandydavau tik biskuti kol priprato dabar mums irgi patinka bananai ir nebekakoja juodais siuliukai kai pamato banana tai akys net issproksta bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deivydukomama @ 2007 03 15, 20:02)
as tai jam su sauksteliu pagrandydavau tik biskuti kol priprato dabar mums irgi patinka bananai ir nebekakoja juodais siuliukai kai pamato banana tai akys net issproksta bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Va va, mes irgi kakojam juodais siulukais, tai truputi apstojom valgyt bananus. Nors maniskis irgi labai juos megsta, bandysim po pertraukeles vel ragauti smile.gif
Atsakyti
Taigi sako, kad normalu, jog po banau kakyje buna siuliuku. mum pradzioje irgi buvo o dabar nebera. kai valgom darzovienes irgi visko kakyje buna, ir morku ir bulviu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano lelius megsta bananus, ypac tarkuota obuoliuka su bananu kartu bigsmile.gif Bet kad negaliu daznai duoti, nes nuo bananu kieteja viduriukai doh.gif verysad.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
QUOTE(baubukas @ 2007 03 16, 15:52)

Aga, nemeluoju ax.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liova @ 2007 03 16, 18:26)
Mano lelius megsta bananus, ypac tarkuota obuoliuka su bananu kartu bigsmile.gif  Bet kad negaliu daznai duoti, nes nuo bananu kieteja viduriukai doh.gif  verysad.gif

neuzilgo ir mes bandysim mirksiukas.gif
Atsakyti
sakykit mamos nzn visiskai pasimeciau skaiciau kad egzotinius vaisius galima duoto nuo 7 men o ka bananas ne egzotinis?mano dukrytei 3 men tai pradejau skaitinet apie primaitinima ir kuo daugiau skaitau tuo daugiau nieko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
Mano tai labai megta bananus, tik kai mazesne buvo tai salto banano nemegdavo, tai as ji kaip bulviu kose sutrindavai ir pasildydavau truputi, o dabar tai jau ir dantuku 8 turi, tai pati kramto smile.gif
Atsakyti
Zalia bandziau duoti tainevalge raukesi, o tireles kur jo yra su malonumu kapoja wub.gif
Atsakyti