Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie bananus

QUOTE(Uzsispirele @ 2006 11 19, 11:03)
as auginu 3 men ir 1sav berniuka ar galiu jam jau duoti biski paskusto su saukstuku banano? blush2.gif  unsure.gif

Jeigu maitini savo pienu, tai iki 6 mėn primaitinti vaiko nereikia. O jei mišinukais, tai tada net nežinau g.gif
Atsakyti
As savo flirt.gif grazuolytei iki puses metuku tik savo pienuka duodavau, veliau pagremzto banano pasiuliau ir jai patiko tongue.gif . Iki siol valgo. Tyreliu nelabai noredavo nei Hipp, nei kitokiu verysad.gif .
As tikrai nemanau, kad tas bananas toks jau baisus schmoll.gif . Visi egzotiniai vaisiai yra nokinami bevezant, man taip atrodo. biggrin.gif
Atsakyti
Mano saulytes,megstamiausias desertukas ir valgis kartu-bananai tongue.gif .Daugiausiai suvalgo jo,nei kitu tyreliu,be ja obuolio visai nevalgo g.gif Bananus nulupu,supjaustau ir suplaku plakikliu biggrin.gif Oj kaip lapsi lotuliukas.gif Pas mus miesteli net nemaciau tokios bananu tyreles g.gif Bet vis tiek pirkcoiau vaisius ir daryciau pati irnesakyk.gif Aisku labai daznai neduodu ju,kazkur kas dienas...
Atsakyti
QUOTE(petelne @ 2006 11 05, 16:38)
Jo visi atvezti vaisiai apvaryti chemija.Aisku,kad ten viena kita suvalgom nieko tokio,bet kai perkam vaikui tam,kad gautu vitaminu,tai einu pas mociuciu ir ziuriu,kad obuoliukas butu tegu ir su kirminu,ir ne toks grazus,bet tai rodo,kad naturalus tongue.gif Pati dirbu vaisiu sandeliuose,tai tikrai patvirtinu,jog bananai sirpinami duju kamerose doh.gif Megstam mes juos,tai kartais nusiperkam,bet tik nepiknaudziaujam. biggrin.gif

Skaiciau Kauno dienoje, kad bananus reikia labai gerai nuplauti pries valgant, truputi apsiplauna tos dujos. Bet man atrodo, ka jau ten nuplausi, juk odos vis tiek nevalgome...Kaip gaila, kad tokie skanus vaisiai sugadinami tomis dujomis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(petelne @ 2006 11 05, 16:06)
Jo visi atvezti vaisiai apvaryti chemija.

Tai kad ir lietuviski. Pvz, siltnamiu pomidorus jau seniai niekas i zeme nesodina, i toki indeli su skysciu (kas ten pripilta as nezinau, bet maciau) Jei reikia, kad skubiai prinoktu, ipila kazkokio brudo ir gatava.....per nakti raudonas pomidoras. Ta pati galiu pasakyti ir apie kiausynius......labai geltonas trynis gaunas nuo kazkokiu tai medziagu, dadetu i pasara. Nu offtop cia as, bet gal neistrins.
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 10 13, 10:32)
Bananai kiek zinau vienintelis nealergizuojamtis vaisius,Kaip ir as taip ir mano mazylis juos labai noriai valgo biggrin.gif

ir man pediatre ir alergologe sake ta pati, kai maziu su plėmais ant“žandų veziojau. ir ka gi. išbertas buvo tik nuo banano! kas puse metu darau eksperimentą: duodu pusę banano ir kitą dieną raudoni plėmai ant zandukų.

gal jam pats bananas ir tinka, tik tos apdorojimo priemonės ne g.gif ir rezultatas: iš kart “žydintys` žandukai.
Atsakyti
QUOTE(Voriuke @ 2005 01 02, 01:21)
Sveikos!
Norejau paklausti, ar duodat savo  2.gif svieziu bananu, ar perkat ju tyrele? Gal ir keistas klausimas, bet...As pati ilga laika daviau pirktu Maximoj taip sakant, ir nekilo minciu pirkt tokios tyreles, kai gali svieziu vaisiu nusipirkt. Bet va neseniai prisiklausiau apie bananus tokiu dalyku  blink.gif Na apie ju apdorojima del laikymosi, isvaizdos ir pan. Dabar nebezinau nei ka daryt. Mano  2.gif  taip megsta bananus, o va nupirkau Hipp, tai  schmoll.gif
Ka manot?

Aš duodu "gyvus bananus, nors girdėjau visokių kalbų.
Papildyta:
QUOTE(jovitah @ 2006 11 20, 23:27)
Mano saulytes,megstamiausias desertukas ir valgis kartu-bananai tongue.gif .Daugiausiai suvalgo jo,nei kitu tyreliu,be ja obuolio visai nevalgo g.gif Bananus nulupu,supjaustau ir suplaku plakikliu biggrin.gif Oj kaip lapsi lotuliukas.gif Pas mus miesteli net nemaciau tokios bananu tyreles g.gif Bet vis tiek pirkcoiau vaisius ir daryciau pati irnesakyk.gif Aisku labai daznai neduodu ju,kazkur kas dienas...

thumbup.gif
Atsakyti
Mano pupai dar tik 4 savaicikes ir as jai duodu banano su saukstuku pagrandau tokia kosike ir maniske net apsilaizo kaip jai patinka smile.gif niekas kol kas jos neisbere taip kad manau jei tik vaikui patinka ir jokios alergijos del to nera galima duoti.
Atsakyti
Mano Jonui bananas labai patinka, vaisius nr.1 thumbup.gif
Atsakyti
mes atsisakom kol kas bananu nors mums jau 1 metukas ir 6 mėn. schmoll.gif
Atsakyti
net nepagalvojau kad bananai gali alergizuot blink.gif
maniske irgi linkus i alergija, nu bet del bananu net mintis nekilo swoon.gif reiks paeksperimentuot g.gif

o siaip, tai as duodu ir taip, ir taip smile.gif Labiau megsta vaisiu nei tyrele ax.gif
Atsakyti