ir mes megstam banana, as perku ir vaisiu ir tyreliu, bet tyrelese tie patis bananai, kas ten zino kuo jie buvo abdoruoti, nelabai as tikiu apie "svaru kudikio maista". mano mociutes kaime kaiminas augina "bio" maista, is jo nuperka ir vaiku maistuj gamynti. tai zinokit nieko ekologisko ten nera, tik reikia patenta nupirkt, atvazios komisija patikrins, duos leidima,o paskui augink kaip nori...niekas netikrina
Papildyta:
o is kur pvz. firma "Mazas" ima bananus...is tos pacios "maximos"
o as irgi duodavau banana tai kai pavalgo banana po keliu valandu jis pakakoja su tokiais juodais siuliukais kaip kirminiukai tai jam as nebeduodu

pirktiniu bananu tikrai neduodu, nes jie tikrai apipurksti chemikalais. kai vaikas paaugs tada galima bus pabandyti, juk visa laika pirktiniu tyreliu nevalgis. duodu hipp bananu tyrele, ten raso kad visos tyreles padarytos is ekologiskai uzaugintu vaisiu ir darzoviu, noretusi tuo tiketi. o kazkuri cia raset kad firma "mazas" bananus perka is tos pacios maximos, tai nereikia pirkti sitos firmos. pvz. Gerber mano nuomone irgi gera firma
sveikos
del bananu tai ir as ir vaikas labai alpsta, bet paskutiniu metu pastebejau, kad nuo ju pradejo berti odyte, tai minimaliai pradejau ju duoti.. Bet jeigu pamato, tai net dreba...Labai jau megsta juos.. taigi reikia slepti, kad nepastebetu...
Kitaip tenka tramdyti oziukus...

del bananu tai ir as ir vaikas labai alpsta, bet paskutiniu metu pastebejau, kad nuo ju pradejo berti odyte, tai minimaliai pradejau ju duoti.. Bet jeigu pamato, tai net dreba...Labai jau megsta juos.. taigi reikia slepti, kad nepastebetu...

mano mažiui bananai pirmoj vietoj
yra didelis nevalgiukas, bet betkokia tyrelė paskaninta bananu jam
bandėm nebeduot jo, bet tyrelių požiūriu valgymas tapo beveik lygus 0
tai vėl grįžom prie jo, be to tai pirmas vaistas nuo viduriavimo, nes daržovienes labiau valgo kur daugiau morkų, o jos jam labai laisvina viduriukus, juk vaistukų nuolat neduosi, kai prieis eilė ryžių košei atsisakysim banano
šiaip tai ir aš manau, kad ir kokie produktai bebūtų pirktinių tyrelių ir kituose kūdikiams ir vaikams skirtų produktų sudėtyje jie toli nuo ekologiškų
man ekologiškas, tik pačios augintas
kai mama tapau, tai paranoja kamuoja dėl maisto, rūbelių, higienos priemonių kokybiškumo mano lialiui

šiaip tai ir aš manau, kad ir kokie produktai bebūtų pirktinių tyrelių ir kituose kūdikiams ir vaikams skirtų produktų sudėtyje jie toli nuo ekologiškų

NORĖTUMĖM PARAGAUTI BANANO .TIK NEŽINAU KAIP DUOTI
AR REIKIA SUTRINTI AR UŽTENKA TIK PAGRAMDYTI ŠAUKŠTELIU.

sveikute, mes paragavom banana nuo 4men
visada nugraibydavau sauksteliu, vaikui labai patiko
tik seklyciu neduodavau iki 1m, nes skaiciau, kad jos blogai virskinasi, bet kitos mamos duoda, tai net nezinau
visada nugraibydavau sauksteliu, vaikui labai patiko
tik seklyciu neduodavau iki 1m, nes skaiciau, kad jos blogai virskinasi, bet kitos mamos duoda, tai net nezinau

AČIU UŽ ATSAKYMĄ ,NES DAUG KAS RAŠO KAD RAGAUJA BANANO , OBUOLIUKO ,O MES DAR NIEKO NEBANDĖM

Mes tai pradžioj trindavome banana šakute arba blenderiu, kai mažiukas paaugo pradėjome sugnaibyti šakute, o dabar duodame atsikasti

Mes banana blenderiu sutrinam-labai skaniai gaunasi
o obuoliuka su sauksteliu pagramdau

o obuoliuka su sauksteliu pagramdau

As visada saukstu pagramdydavau, o dabar jau duodu kasti nuo viso.