Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos- 2

QUOTE(Ausma @ 2007 06 04, 10:32)
Štai keleto spalvų šlamučiai

My Webpage

bakopa

My Webpage

lb didelis aciuks.gif
nu po biski nors pavadinimus ismoksiu geliu blush2.gif ax.gif

nu saulyte islindo, tai mano palergonijos nors atsigaus thumbup.gif
Atsakyti
O aš šiandien surankiojau aukas g.gif , labai daug vėjas šakelių nudraskė doh.gif Gerai, kad dar tokiu laiku prigyja. O vieną styrančią visai nulaužė doh.gif , pernai visą vasarą bandžiau priauginti, šiemet jau buvo prigijusi ir 2 žiedus išleidusi, o dabar vėl viskas iš naujo doh.gif
Va tokia buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 04 birželio 2007 - 11:14
QUOTE(laurindre @ 2007 06 04, 12:03)
Va tokia buvo g.gif

grazi spalvyte wub.gif thumbup.gif
o tai jos pas tave lauke auga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 04 birželio 2007 - 11:33
Balkone thumbup.gif Daugiau spalvų turiu, bet nesuprantu, kodėl tiek mažai nuotraukų prisegti leidžia. Jau tiek sumažinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 06 04, 12:39)
Balkone thumbup.gif Daugiau spalvų turiu, bet nesuprantu, kodėl tiek mažai nuotraukų prisegti leidžia. Jau tiek sumažinau doh.gif

o as dedu per IMG, tiesiai is netinio foto albumo, tai prisegu kiek noriu g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Turiu klausimuką. Jūs visos pelargonijas sodinat į vazonus arba lovelius, o aš susodinau tiesiog į žemę sodyboj, tai dabar kamuojuosi ar aš čia nenusiblūdijau, gal jų negalima taip sodinti?
Atsakyti
kažin ar svyrančioms gerai tiesiai į žemę, bet krūminės formos augs puikiai wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievule @ 2007 06 04, 17:44)
Sveikos  4u.gif  Turiu klausimuką. Jūs visos pelargonijas sodinat į vazonus arba lovelius, o aš susodinau tiesiog į žemę sodyboj, tai dabar kamuojuosi ar aš čia nenusiblūdijau, gal jų negalima taip sodinti?

Jei kompaktinės, tai nieko tokio, daug kas jas taip sodina. Mano mama ant tėvuko kapo prisodina šitaip. Tik tiek, kad žiemai teks išsikasti ir persodinti į vazonus smile.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif Į žemę pasodinau tas paprastas, pardavėja sakė nykštukinės, didelės neužauga ,o kabančias pakabinau ant medžio smile.gif Patinka man labai pelargonijos, močiutė sakydavo kad ir namuose gerai augint, valo orą ir dar kažką gero daro, tik nebeprisimenu ką doh.gif
Atsakyti
specifinis jų kvapas apsaugo nuo uodų ( bent jau taip teko girdėt) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 06 04, 19:11)
specifinis jų kvapas apsaugo nuo uodų ( bent jau taip teko girdėt) wink.gif

Nu bet kvapas tai tikrai specifinis doh.gif doh.gif doh.gif Nuo vaikystės prisomenu,pas močiutę visos palangės buvo šitų gėlių vazonais nustatytos, o dabar pati jas auginu.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nukarpiau aš savo gėlytes, gal atsigaus g.gif g.gif Nes jau tokios buvo, baisu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Galima ir svyrančias į žemę sodinti, nieko joms neatsitiks, pernai draugė baltas kapuose buvo pasodinusi thumbup.gif labai gražiai augo thumbup.gif
Atsakyti