Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos- 2

QUOTE(diinka @ 2007 06 18, 11:34)
aš tai žaidžiu su jom, tik pamatau kad jau artėja liūtis ir bėgu visų rankioti ir kišu po stalu, paskutiniu metu - beveik kasdien šioanakt kėliausi 1 val doh.gif

as irgi taip lovelius nukelineju ax.gif o sianakt begau i balkona 2 val. nakties blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2007 06 18, 11:34)
aš tai žaidžiu su jom, tik pamatau kad jau artėja liūtis ir bėgu visų rankioti ir kišu po stalu, paskutiniu metu - beveik kasdien šioanakt kėliausi 1 val doh.gif

na mazuosius lovelius tai a galiu dar patusyti, bet tu didziuju, tai jau ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2007 06 18, 13:41)
as irgi taip lovelius nukelineju  ax.gif o sianakt begau i balkona 2 val. nakties  blush2.gif

o aš 1-mą į lauką drinks_cheers.gif
Atsakyti
o pas mus vel palijo doh.gif vel mano palergonijos skesta doh.gif
viskas einu MB prasyti, kad man loveliuose skyles pragreztu mad.gif
Atsakyti
Čia maniškės, dar kai įkeldavau į balkoną.
Gal kuri galite pasakyti kokios čia jos - pilnavidurės ar ne? Nes pirkau tik žinau, kad svyrančias, o daugiau nieko nenusimanau.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 19 birželio 2007 - 19:40
ojoj, koks žiedų grožis wub.gif Manyčiau čia yra pusiau pilnavidūrė ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
labai gražu
Atsakyti
Pas mane kol kas zydi tik viena. Bet pasirodysim kaip. Man labai patinka jos spalva.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 06 19, 22:16)
Pas mane kol kas zydi tik viena. Bet pasirodysim kaip. Man labai patinka jos spalva.

Tikrai labai graži - alyvinė.
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2007 06 19, 22:16)

nepaprastai grazi spalva.... bigsmile.gif dar nemaciau niekur tokios... blink.gif
Atsakyti
labai gražūs žiedai thumbup.gif
Atsakyti
Jurgita&P ir Lietuva, lb grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti