Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos- 2

Aš irgi persodinau ir išnešiau viską į lauką thumbup.gif Ir naktį jau išbuvo, viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2007 05 21, 10:47)
Kur jau čia ankstoka, juk gegužės 21 d. mirksiukas.gif  Beje, pati vakar apstulbau, kai pamačiau. Seniai į kalendorių buvau žiūrėjusi. Irgi vis galvojau, jog anksti  blush2.gif Dabar didesnė problema, kad saulė nenudegintų, dienomis netoli 30 laipsnių. Taigi, vakar kai apsižiūrėjau, kad gegužė jau į pabaigą eina, viską ištempiau į lauką biggrin.gif

as cia taves pasiskaiciau , tai irgi i lauka istempiau ax.gif
Atsakyti
SOS blink.gif Turiu klausimą apie pelargonija. Būkit geros (i) patarkite. Nusipirkau svyrančių pelargonijų, pasodinau į lovelį ir jį pakabinau balkono išorinėje pusėje (t.y. lauke). Bėda ta, kad tas balkonas pietų pusėje. Specialiai pirkau pelargonijas, nes girdėjau, kad tik jos gali pakęsti tokią kaitrą (pietinėje pusėje). Surfinijos, petunijas pakabinau rytinėje pusėje. Tačiau šiandien buvo taip karštą, kad net keli lapai sudegė-nudžiūvo ir keli žiedeliai jau nukrito. verysad.gif verysad.gif verysad.gif Nežinau, ką ir bedaryti???? g.gif Nejau negalėsiu papuošti balkono?
PATARKITE PRAŠAU, ar tikrai pelargonijos nepakelia tokios kaitrios saulės (nors priliejau daug daug.)
LABAI LAUKSIU KUO SKUBESNIO ATSAKYMO IŠ ŽINOVŲ. Bijau, juk kaitrios dienos tik prasideda.... Nejau teks nukabinti g.gif gaila gėlių. verysad.gif
Iš anksto dėkui už patarimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 21 gegužės 2007 - 19:46
QUOTE(Lietuva @ 2007 05 21, 21:44)
SOS  blink.gif Turiu klausimą apie pelargonija. Būkit geros (i) patarkite. Nusipirkau svyrančių pelargonijų, pasodinau į lovelį ir jį pakabinau balkono išorinėje pusėje (t.y. lauke). Bėda ta, kad tas balkonas pietų pusėje. Specialiai pirkau pelargonijas, nes girdėjau, kad tik jos gali pakęsti tokią kaitrą (pietinėje pusėje). Surfinijos, petunijas pakabinau rytinėje pusėje. Tačiau šiandien buvo taip karštą, kad net keli lapai sudegė-nudžiūvo ir keli žiedeliai jau nukrito.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Nežinau, ką ir bedaryti???? g.gif  Nejau negalėsiu papuošti balkono?
PATARKITE PRAŠAU, ar tikrai pelargonijos nepakelia tokios kaitrios saulės (nors priliejau daug daug.)
LABAI LAUKSIU KUO SKUBESNIO ATSAKYMO IŠ ŽINOVŲ. Bijau, juk kaitrios dienos tik prasideda.... Nejau teks nukabinti  g.gif  gaila gėlių. verysad.gif
Iš anksto dėkui už patarimus.

Vajė, vajė, dabar dar perskaičiau visą šitą skyrelį, kokia aš žioplė doh.gif . Pasirodo pratinti gėles reikia prie saulės po 10 min. ir t.t. Bet negi taip ir tampysiu tą ilgą lovelį, hm??? na, bet bent jau radau atsakymą, o aš ėmiau ir pastačiau visai dienai - doh.gif doh.gif doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2007 05 21, 21:08)
Vajė, vajė, dabar dar perskaičiau visą šitą skyrelį, kokia aš žioplė doh.gif . Pasirodo pratinti gėles reikia prie saulės po 10 min. ir t.t. Bet negi taip ir tampysiu tą ilgą lovelį, hm??? na, bet bent jau radau atsakymą, o aš ėmiau ir pastačiau visai dienai -  doh.gif  doh.gif  doh.gif .

Užtenka keleto dienų ir augaliukai pripranta. Per savaite visada, o dar aš visad pataikau apsiniaukusias dienas, tai jokių problemų.
Atsakyti
Lietuva, man dar užkliuvo tavo žodžiai, kad daug priliejai g.gif
Nepamiršk, kad gėles geriau laistyti vakare, kai jau saulė nėra tokia kaitri, ir nereikia pelargonijų labai gausiai laistyti, nes tada supus jų šaknys 4u.gif

O man toks pykti ima, viršuje gyvena kaimynė, kuri savo gėles sumąsto lieti 12 valandą, per pačią kaitrą ir dar viskas nubėga ant mano gėlių doh.gif Mūsų balkonas pietų pusėje, tai galit įsivaizduoti, kaip atrodo gėlės, vakar net ėjau lapų šluostyti. doh.gif
Atsakyti

QUOTE(laurindre @ 2007 05 22, 13:35)
O man toks pykti ima, viršuje gyvena kaimynė, kuri savo gėles sumąsto lieti 12 valandą, per pačią kaitrą ir dar viskas nubėga ant mano gėlių doh.gif Mūsų balkonas pietų pusėje, tai galit įsivaizduoti, kaip atrodo gėlės, vakar net ėjau lapų šluostyti. doh.gif

kvailas padaras ta tavo kaimyne bash.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 05 22, 14:42)
kvailas padaras ta tavo kaimyne bash.gif

lotuliukas.gif Pažiūrėjus to nepasakytum lotuliukas.gif Ale darbais viską parodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 05 22, 14:45)
lotuliukas.gif Pažiūrėjus to nepasakytum lotuliukas.gif Ale darbais viską parodo biggrin.gif

lotuliukas.gif aha
tu gal jai isaiskink, kada geles reikia laistyti ir ne kibirais lieti cool.gif tongue.gif
Atsakyti
Kai tik sutiksiu, tai taip ir padarysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 05 22, 15:28)
Kai tik sutiksiu, tai taip ir padarysiu thumbup.gif

na tai didziausios sekmes, tikekimes kaimyne supratinga ir supras kad blogai daro, juk ir siaip jei balkonas istiklintas, tai juk aptasko ir pacius stiklus, ot zmones kokie nesupratingi doh.gif
Atsakyti
Balkonai nestiklinti, bet nereiškia, kad galima lieti upeliais. Būna ir skalbiniai beveik išdžiūvę, o iš viršaus bėga doh.gif
Atsakyti