O nasturtas irgi balkone augini? Pernai ir aš buvau pasisėjusi, bet kai užėjo karščiai labai joms nepatiko, teko į sodą išvežti, priėjau išvados, kad joms geriau dirvožemis ir šiemet pasilikau tik pelargonijas, tiesa, dar vieną kaną geltoną turiu, kaip tik pražydo, jei vėl karščiai neužeis
Auge, labai gražios tavo gėlytės
Tokios spalvos našlaitinės net mačiusi nesu
Labai graži
O nasturtas irgi balkone augini? Pernai ir aš buvau pasisėjusi, bet kai užėjo karščiai labai joms nepatiko, teko į sodą išvežti, priėjau išvados, kad joms geriau dirvožemis ir šiemet pasilikau tik pelargonijas, tiesa, dar vieną kaną geltoną turiu, kaip tik pražydo, jei vėl karščiai neužeis
dėkui merginos ir aš jomis džiaugiuos , kažkaip labiausiai tikusi gėlė balkonui pasirodė pelargonija
balkone auginuos , nežinau kaip bus , pamėginti tik norejosi , kažkodėl užpuolė nastolgija vaikystės gėlėm
pas mus visada žydėdavo daug nasturčių
balkone auginuos , nežinau kaip bus , pamėginti tik norejosi , kažkodėl užpuolė nastolgija vaikystės gėlėm
QUOTE(Augė @ 2007 06 30, 14:04)
dėkui merginos ir aš jomis džiaugiuos , kažkaip labiausiai tikusi gėlė balkonui pasirodė pelargonija
Taip ir aš pernai, pamačiusi nasturtų spalvas, labai jų užsinorėjau, pagalvojau, kad gražiai balkone turėtų augti
balnonas rytinej pusej, o su amarais kaip nors susitvarkysim , jei netiks kitiemet nesodinsiu
Uau kokios grazios Auges geles.
Ir kur tu tik jas visas sutalpini
o dar ir ziema vietos reikia jas islaikyti . Laukiam fotoreportazo pagal laikrodzio rodykle. Svarbu geliu butu, kedziu mums nebutina. 
Matei Laurindre, bepigu jiems rytinej pusej, gali sodint viska.
O as uzdejau lovius ant pietines palanges, visi lapai nudege...arba ziedai isblunko. Nesuprantu, ar cia nuo to lango [stiklo] dar tas karstis ir sviesa atsimusa, kad duoda toki efekta, ar koks biesas. Nu bet gi nepastatysi skecio nuo saules ant kiekvienos pelargonijos.
O gal popieriu uzkist uz loveliu prie stiklo, kad nuo lango sviesa neatsimustu?
O ant terasos balkono - normaliai, nenudega. Nors irgi i ta pacia puse.
Matei Laurindre, bepigu jiems rytinej pusej, gali sodint viska.
Sveikos
Žiūriu žiūriu jūsų grožybes ir pavydas bambą drasko, kad negaliu savom pasigirti - neturiu fotoaparato
Nu bet jau paskutinės tinginės išsiskleidė, eisiu ryt iš kaimynės fotiko skolintis, jau tada girsiuos
(ir lauksiu pagyrimų
)
Laukiam, laukiam.
Lietus vel pliaupia, net miegoti negaliu
Kristinakristina, kaip ten pas jus padetis, ar dar neskestat
Gal jau valti vezti reikia
Kristinakristina, kaip ten pas jus padetis, ar dar neskestat
Aš tai pirmą nakties variau į balkoną nukelti savo gražuolių
Visai jau aš su tom gėlėm, kaip višta su viščiukais
Nu ką, ateina pagyrų puodas netaukuotas
Norėjau iš lauko nufotkinti balkoną, bet pilnas kiemas vaikų su bobutėm, kažkaip man sarmata eiti fotkinti balkoną
Kitą kartą 
čia bendras vaizdas mano kompaktinių palergonijų.. sunku buvo pritaikyti, kad visos tilptų

Čia toliau kompaktinių žiedynai

Čia svyrančios

Papildyta:
Ir dar keletas, kas netilpo

Ir mano kabantys krepšeliai

čia bendras vaizdas mano kompaktinių palergonijų.. sunku buvo pritaikyti, kad visos tilptų

Čia toliau kompaktinių žiedynai

Čia svyrančios

Papildyta:
Ir dar keletas, kas netilpo

Ir mano kabantys krepšeliai

QUOTE(Kristinakristina @ 2007 07 01, 17:30)
Tai kad čia beveik visos šiemetinės, iš Senukų
Tik ta karališkoji našlaitinė, paskui tokios rausvos kompaktinės - tai iš ūglių, bet jos vazonuose augo. O jeronimus tai tiesiog nunešiau į rūsį, nukarpiau ir paliejau per žiemą kokius 2 kartus