Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos- 2

Maniskem net ir tai nepadeda. Pas mane trasos NPK 10-54-10. Ir vistiek nezydi schmoll.gif Negaliu pasakyti, kad visos, kai kurios zydi. Bet yra tokiu, kad lapai kaip bliudai, o ziedus tik dabar pradeda krauti biggrin.gif
Atsakyti
grr, kaip kokios miegančios gražuolės ( ale iš kur tą princą gaut, kuris jas prižadintų laugh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 03, 10:10)
nusipirkau didelį kiekį fosforo turinčių trąšų - nenori pačios, tai vat gaus progą per prievartą sužydėti  hihihi.gif

Paduos jos tave į teismą už prievartos aktus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės

Pražydo ir mano jau paskutinė užsispyrėlė, tik truputuką nusivyliau, nes turėjo būti kitokios spalvos žiedai, o dabar paaiškėjo, kad abi mano gražuolės vienodos spalvos ax.gif Kątik pražydusios neturiu dar foto, tai įkeliu pirmosios foto, kad priminciau kokia spalva pas mane blush2.gif palergonija
Atsakyti
Srauniau, o naktį tavo gėlytės nuo fosforo niešviečia g.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai labai graži spalvytė thumbup.gif

mano viena irgi tik dabar pradeda krauti žiedus , niu bet bus tiriausiai dideli smile.gif tiek ilgai krovė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurfiukas @ 2007 07 03, 14:39)
Sveikutės

Pražydo ir mano jau paskutinė užsispyrėlė, tik truputuką nusivyliau, nes turėjo būti kitokios spalvos žiedai, o dabar paaiškėjo, kad abi mano gražuolės vienodos spalvos ax.gif  Kątik pražydusios neturiu dar foto, tai įkeliu pirmosios foto, kad priminciau kokia spalva pas mane blush2.gif palergonija

Nelabai yra ko nusivilti, labai graži spalvytė thumbup.gif O kodėl jos pas tave namie g.gif Viena džiaugiesi ir kitiems nerodai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(laurindre @ 2007 07 03, 07:05)
Mano dar kazko salotu busenoj, labai daug zalumos ir mazoka ziedu g.gif Bet jau pradeda megsti ziedus ir tos uzkietejusios salotos, tai po keliu savaiciu gal ir as turesiu padoru gelyna lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

klausyk, o pas mane beveik atvirkstinis variantas rolleyes.gif
man reiktu salotu ax.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 03, 14:56)
Srauniau, o naktį tavo gėlytės nuo fosforo niešviečia  g.gif
mirksiukas.gif

o visai turbut butu nieko g.gif ir zibintu nereiktu, elektra tauposi tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Smurfiukas @ 2007 07 02, 13:05)
Man irgi laaabai patinka ir kaktusai, ir palergonijos, ir orchidejos, tik niekaip nesugalvoju kol kas dar kaip ir kur jas visas sudeti, kad neatrodytu labai apkrauti kambariai ax.gif

man irgi labai patinka, o siemet visus kaktusus istremiau i lauka, tai kaip bujot pradejo bigsmile.gif nors as ju augint nemoku schmoll.gif man vienas net susprogo doh.gif

QUOTE(laurindre @ 2007 07 02, 21:43)
Atlėk, atlėk hihihi.gif  hihihi.gif Čia mes visos tokios, vis mokomės lotuliukas.gif iš savo klaidų biggrin.gif Pasigiriam, kas ką turim  blush2.gif pasirodom, padejuojam, jei kas nesiseka doh.gif Junkis, kuo daugiau, tuo daugiau patirties ax.gif

lotuliukas.gif aha, visos profes tiesiog hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 07 03, 16:09)
Nelabai yra ko nusivilti, labai graži spalvytė thumbup.gif O kodėl jos pas tave namie g.gif Viena džiaugiesi ir kitiems nerodai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Balkonuose laikau, jie įstiklinti, tai ir džiaugiuosi viena lotuliukas.gif O ir rodyti nelabai dar yra ka, nes dar labai jos jaunutes ir kudutės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2007 07 03, 12:54)
Paduos jos tave į teismą už prievartos aktus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ką jos ten tokios miegančios gali dar paduoti, miegalės lotuliukas.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 03, 14:56)
Srauniau, o naktį tavo gėlytės nuo fosforo niešviečia  g.gif
mirksiukas.gif

oj, nežinau, tik šian palaisčiau ir tai nesavo gėles, o draugės. Žiūrėsim kaip šeštadienį vakare, jei sužydės, sekančiais metais prieš jonines tręšiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
thu, nusišnekėjau, vienas galvoj, o visai ką kitą parašiau doh.gif Turėjau omeny, jei draugės gėlės šeštadienį vakare žibės žalsva šviesele kaip kokie jonvabaliai, tada prieš jonines tręšiu viską iš eilės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 03 liepos 2007 - 18:31
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 03, 19:31)
thu, nusišnekėjau, vienas galvoj, o visai ką kitą parašiau  doh.gif Turėjau omeny, jei draugės gėlės šeštadienį vakare žibės žalsva šviesele kaip kokie jonvabaliai, tada prieš jonines tręšiu viską iš eilės  lotuliukas.gif

nu tada ir as patresiu, kad man zibetu tongue.gif

tik prasau info pranesti, kaip ten su zibejimais rolleyes.gif
Atsakyti