Maniskem net ir tai nepadeda. Pas mane trasos NPK 10-54-10. Ir vistiek nezydi
Negaliu pasakyti, kad visos, kai kurios zydi. Bet yra tokiu, kad lapai kaip bliudai, o ziedus tik dabar pradeda krauti
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 03, 10:10)
nusipirkau didelį kiekį fosforo turinčių trąšų - nenori pačios, tai vat gaus progą per prievartą sužydėti 
Paduos jos tave į teismą už prievartos aktus
Sveikutės
Pražydo ir mano jau paskutinė užsispyrėlė, tik truputuką nusivyliau, nes turėjo būti kitokios spalvos žiedai, o dabar paaiškėjo, kad abi mano gražuolės vienodos spalvos
Kątik pražydusios neturiu dar foto, tai įkeliu pirmosios foto, kad priminciau kokia spalva pas mane
palergonija
Pražydo ir mano jau paskutinė užsispyrėlė, tik truputuką nusivyliau, nes turėjo būti kitokios spalvos žiedai, o dabar paaiškėjo, kad abi mano gražuolės vienodos spalvos
Srauniau, o naktį tavo gėlytės nuo fosforo niešviečia
tikrai labai graži spalvytė
mano viena irgi tik dabar pradeda krauti žiedus , niu bet bus tiriausiai dideli
tiek ilgai krovė
mano viena irgi tik dabar pradeda krauti žiedus , niu bet bus tiriausiai dideli
QUOTE(Smurfiukas @ 2007 07 03, 14:39)
Sveikutės
Kątik pražydusios neturiu dar foto, tai įkeliu pirmosios foto, kad priminciau kokia spalva pas mane
palergonija
Nelabai yra ko nusivilti, labai graži spalvytė
QUOTE(laurindre @ 2007 07 03, 07:05)
Mano dar kazko salotu busenoj, labai daug zalumos ir mazoka ziedu
Bet jau pradeda megsti ziedus ir tos uzkietejusios salotos, tai po keliu savaiciu gal ir as turesiu padoru gelyna

klausyk, o pas mane beveik atvirkstinis variantas
man reiktu salotu
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 03, 14:56)
o visai turbut butu nieko
Papildyta:
QUOTE(Smurfiukas @ 2007 07 02, 13:05)
Man irgi laaabai patinka ir kaktusai, ir palergonijos, ir orchidejos, tik niekaip nesugalvoju kol kas dar kaip ir kur jas visas sudeti, kad neatrodytu labai apkrauti kambariai 
man irgi labai patinka, o siemet visus kaktusus istremiau i lauka, tai kaip bujot pradejo
QUOTE(laurindre @ 2007 07 02, 21:43)
Atlėk, atlėk
Čia mes visos tokios, vis mokomės
iš savo klaidų
Pasigiriam, kas ką turim
pasirodom, padejuojam, jei kas nesiseka
Junkis, kuo daugiau, tuo daugiau patirties 
QUOTE(laurindre @ 2007 07 03, 16:09)
Nelabai yra ko nusivilti, labai graži spalvytė
O kodėl jos pas tave namie
Viena džiaugiesi ir kitiems nerodai

Balkonuose laikau, jie įstiklinti, tai ir džiaugiuosi viena
QUOTE(milabra @ 2007 07 03, 12:54)
ką jos ten tokios miegančios gali dar paduoti, miegalės
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 07 03, 14:56)
oj, nežinau, tik šian palaisčiau ir tai nesavo gėles, o draugės. Žiūrėsim kaip šeštadienį vakare, jei sužydės, sekančiais metais prieš jonines tręšiu
QUOTE(Sraunius @ 2007 07 03, 19:31)
thu, nusišnekėjau, vienas galvoj, o visai ką kitą parašiau
Turėjau omeny, jei draugės gėlės šeštadienį vakare žibės žalsva šviesele kaip kokie jonvabaliai, tada prieš jonines tręšiu viską iš eilės 
nu tada ir as patresiu, kad man zibetu
tik prasau info pranesti, kaip ten su zibejimais