Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos- 2

QUOTE(milabra @ 2007 07 08, 16:31)
Nu kad va, prieš kokias dvi savaites nulaužiau kelias šakeles, tai jų ūglius sumerkiau į stiklainį. Nieko - jokio gyvybės požymio  schmoll.gif

Man tai atrodo, kad tu geriau tiesiai i zeme besk. Man taip patare viena moteriske, tipo dabar toks laikas. Gal pavasari ir geriau merkt i stiklaini issisaknijimui, bet ne siuo metu.
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 07 08, 17:50)
Man tai atrodo, kad tu geriau tiesiai i zeme besk. Man taip patare viena moteriske, tipo dabar toks laikas. Gal pavasari ir geriau merkt i stiklaini issisaknijimui, bet ne siuo metu.

Nu kad man niekaip nesiseka. Viena sėdi žemėj, baigia supūti ir sudžiūti. Tos stilainyje tai lapai geltonuoti pradėjo. Pačios jos nežino ko nori irnesakyk.gif Jaučiu kitą met vėl teks kokią šimtinę pakloti, kad balkoną apželdinti hihihi.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif Bandysiu gydyt savo gražuolytę doctor.gif .

Aš taip pat "gaudau" blush2.gif plenciukus ir kišu į žemę . Geresniam įsišaknydinimui gal reiktų stimuliatorių kokį panaudoti g.gif Praėjusiais metais buvau labai daug spalvyčių prisiauginus, bet nukentėjo rūsy šiemet labai verysad.gif
Tai reikia atnaujnti pelargonijų kolekciją.
Atsakyti
o as saviskes siandien sunesiau i ukini, nes jau tokios suslapusios ir ziedai beveik nubireje nuo to vejo doh.gif nzn, kjas is ju liks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2007 07 08, 19:03)
Pačios jos nežino ko nori irnesakyk.gif Jaučiu kitą met vėl teks kokią šimtinę pakloti, kad balkoną apželdinti hihihi.gif

Tai vat vat. doh.gif

QUOTE(crocus @ 2007 07 08, 20:05)
Praėjusiais metais buvau labai daug spalvyčių prisiauginus, bet nukentėjo rūsy šiemet labai verysad.gif

O kas atsitiko, susalo? Ar sviesos mazai buvo? Klausiu, nes pati planuoju ateinancia ziema visas isgrust i rusi.

Ir kaip tik jas issaugot, kad pavasari tiek neislaidaut? g.gif

QUOTE(rena @ 2007 07 08, 20:15)
o as saviskes siandien sunesiau i ukini, nes jau tokios suslapusios ir ziedai beveik nubireje nuo to vejo doh.gif nzn, kas is ju liks unsure.gif

Man tai nepatinka, kad nuo tu nubyrejusiu ziedlapiu, pradeda lapeliai puti tokiom negraziom demelem. Tai jau siandien ejau truputi aprankiojau. doh.gif Bet vistiek visu nenurinkau, baisiai jau lyja ant galvos. doh.gif
Atsakyti
Aš palauksiu rytojaus, gal lietus liausis ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 07 08, 19:38)
Tai vat vat. doh.gif
O kas atsitiko, susalo? Ar sviesos mazai buvo? Klausiu, nes pati planuoju ateinancia ziema visas isgrust i rusi.

Taip gavo šaltuko verysad.gif Buvo rūsys žiemą patvinęs. Prie durų pradėjo šalti, nebegalėjau durų gerai uždaryti. Ir taip ledas per naktį nuėjo per visą rūsį doh.gif Gyvos liko tik trys pelargonijos verysad.gif Viena brugmansija vos vos atsigavo -iš šaknelių dar vis po truputį ūgliukus leidžia. O praėjusiais metais buvau net paprastai iš žemės išrovus ir truputį šaknis žemėm apkasus. Mat jau nebeturėjau kur besodint. Išgyveno puikiai. Bet pas mane tos paprastos, ne svyrančios. Rūsys tamsus, truputį šildomas.
Atsakyti
QUOTE(Kristinakristina @ 2007 07 08, 20:38)
Ir kaip tik jas issaugot, kad pavasari tiek neislaidaut? g.gif
Man tai nepatinka, kad nuo tu nubyrejusiu ziedlapiu, pradeda lapeliai puti tokiom negraziom demelem. Tai jau siandien ejau truputi aprankiojau. doh.gif Bet vistiek visu nenurinkau, baisiai jau lyja ant galvos. doh.gif

nu jau kai nubyra, tai tokios vargses atrodo ir tikrai negrazu schmoll.gif
as tai susinesus aptvarkiau, tai puse velnio dabar cool.gif

o kita savaite irgi pranasauja lietus doh.gif
mano net skalbiniai lauke nuo penktadienio dziuna lotuliukas.gif

QUOTE(crocus @ 2007 07 08, 21:56)
Rūsys tamsus, truputį šildomas.

o mano rusys, galima sakyti gyvenamas, na normalus kambariai rolleyes.gif
ir dabar mastau kur jas man cia ziema apgyvendint g.gif ukiniam nesildoma visai tai manau susals g.gif gal garazas joms tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 07 08, 22:13)
nu jau kai nubyra, tai tokios vargses atrodo ir tikrai negrazu schmoll.gif
as tai susinesus aptvarkiau, tai puse velnio dabar cool.gif

o kita savaite irgi pranasauja lietus doh.gif
mano net skalbiniai lauke nuo penktadienio dziuna lotuliukas.gif
o mano rusys, galima sakyti gyvenamas, na normalus kambariai rolleyes.gif
ir dabar mastau kur jas man cia ziema apgyvendint g.gif ukiniam nesildoma visai tai manau susals g.gif gal garazas joms tiktu g.gif

Geriausiai tai joms būtų kur šviesu ir šilumytės vos vos. Va teta turėjo tokį negyvenamą antrą aukštą, kur radiatorių prisukdavo minimum ir ten senais laikais ir aš savo gėlikes priglausdavau. Gerai žiemodavo.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 07 09, 00:29)
Geriausiai tai joms būtų kur šviesu ir šilumytės vos vos. Va teta turėjo tokį negyvenamą antrą aukštą, kur radiatorių prisukdavo minimum ir ten senais laikais ir aš savo gėlikes priglausdavau. Gerai žiemodavo.

Nu...cia tai rojus... thumbup.gif bet va kai turi tik rusi, kaip tada? Kazi kiek ten temperaturos turi buti, kad jos nenugaistu? g.gif Siaip tai ten ziema pas mane buna apie +7, bet va kai uzeina didieji salciai, tai ir iki +1 nukrenta. O tai jau saltoka, ar ne?
Rena, jei tas garazas nors truputi sildomas ir dar su langeliu, tai manau visai liuks. Cia kaip pas ta cioce antram aukste. thumbup.gif
As ziema savo gelytes laikau vienam kambary ant palanges, po kuria nera radijatoriaus [jis ant kitos sienos], tai jos ten bujoja. Sviesu, vesoka nuo lango, is apacios nieks nesildo. Salygos joms ten pasakiskos. Taip ir zaliuoja jos man ten iki pat pavasario, net lapu nenumeta. O pavasari dar labiau suklesti. Tik va netelpa jos man ten visos, tai ir suku galva kur kitas sudet, mastau apie rusi. g.gif Dar ir padruskes gelytes galeciau priglaust. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinakristina: 09 liepos 2007 - 08:27
QUOTE(crocus @ 2007 07 09, 00:29)

oi dabar kazkaip paskaiciau apie tavo cia teta, tai pamyslijau juk galiu laikyti laiptinej bigsmile.gif palepe pas mus nesutvarkyta, niekas ten nevaikstineja, tai gelikem manau butu pats tas, o ji irgi vov vos sildoma bigsmile.gif
Atsakyti
nelaukiu kol pradės žiedlapius barstyt, tiesiog pamatau, kad jau žiedeliai pradeda vysti ir skinu lauk ax.gif
Paveizėjimui įdedu baltai ružavą, kompaktinę ir raudonąją ugninę daugiau prasiskleidusią:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 09 liepos 2007 - 10:34