Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Na žaiskime ir dalinkimies patirtimi apie kompiuterinius žaidimus toliau.

3 dalis čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyncė: 28 balandžio 2007 - 11:49
Tai jei ten buvo 3 dalis, dabar turi būti 4, o ne 5 tongue.gif

O gal kas žaidėt Battle for the Middle-Earth?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 04 28, 14:17)
Tai jei ten buvo 3 dalis, dabar turi būti 4, o ne 5 tongue.gif

O gal kas žaidėt Battle for the Middle-Earth?

Nu jo padariau klaidą ir ištaisyti negaliu jau blush2.gif
Atsakyti
Xi xi, as irgi pagalvojau - o kur 4 dalis? biggrin.gif Nu bet nesvarbu, nebaisi esme tose dalyse mirksiukas.gif

Tai yra kaip būną parašytą kur eiti ir ką daryti kad pereit lygi arba visą žaidimą

Tai kitaip tariant - walkthrough, galima sakyt, yra tas pats, kas hint?
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 04 28, 17:03)
Xi xi, as irgi pagalvojau - o kur 4 dalis?  biggrin.gif Nu bet nesvarbu, nebaisi esme tose dalyse  mirksiukas.gif
Tai kitaip tariant - walkthrough, galima sakyt, yra tas pats, kas hint?

Na hintų žaidimę būną keli, bet walkthrough yra kažkieno surašytą kaip viską nuo a iki z pereiti.
Atsakyti
Hint dažniausiai parodo, kokį kitą veiksmą reikia daryti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 28 balandžio 2007 - 19:16
tema numirė???
greit dalinkitės tuo ką dabar žaidžiat drinks_cheers.gif nes man jau visi mano žaidimai atsibodo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2007 05 04, 00:32)
tema numirė???
greit dalinkitės tuo ką dabar žaidžiat  drinks_cheers.gif  nes man jau visi mano žaidimai atsibodo...  verysad.gif

As tai dabar bandau Fairy Godmother Tycoon, visai nieko toks.. ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, sitas, girdejau, gerulis thumbup.gif
As tai uzsikabinus ant Grimm's Hatchery - cia irgi toks tycoon'as. Reikia peret visokius gyvunelius, kryzmint juos, vest naujas veisles ir t.t. Is pradziu lievas pasirode, bet kazkaip uzsikabinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 05 04, 13:55)
Aha, sitas, girdejau, gerulis  thumbup.gif
As tai uzsikabinus ant Grimm's Hatchery - cia irgi toks tycoon'as. Reikia peret visokius gyvunelius, kryzmint juos, vest naujas veisles ir t.t. Is pradziu lievas pasirode, bet kazkaip uzsikabinau  ax.gif

Vat man jis lievas ir pasirode, tai istryniau.. O kaip ten kryzmint? Ir dar nemokejau 300,000 surinkti, daugiausiai kokius 5000 ir viskas.. doh.gif
Atsakyti
Tai vat as dabar ir bandau, kaip ten kas - ir man nesigavo per tas 80 dienu babkiu susirinkt, is pirmo karto tik apie 20000 surinkau. Kryzmint galima antroj fermoj (nepamenu pavadinimo) - yra toks "Pet Lab". Kol kas pavyko tik Blue Dragonfly su Green Dragonfly - gimsta toks zalias drakoniukas, jo kiausai labai daug pinigu duoda thumbup.gif Nu o toliau kol kas nezinau, stumiuosi vis dar mirksiukas.gif
Atsakyti
pabandysiu ir aš kurį iš šitų pažaisti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rose Prick: 04 gegužės 2007 - 20:32