Sory, cia as tundra
Dar karta i AZ parasiau
kas liecia grimms hatchery, tai ten po kaima reikia per diena koki 50 kartu vaiksciot, galima nemazai pinigu ir maisto rasti
taip zaidimo pradziai ir prisirinkau
QUOTE(Aiva. @ 2007 05 09, 20:01)
kas liecia grimms hatchery, tai ten po kaima reikia per diena koki 50 kartu vaiksciot, galima nemazai pinigu ir maisto rasti
taip zaidimo pradziai ir prisirinkau 
Tai kad ten ta diena labai greitai prabega..
o man du kartus parsisiuntus grimms hatchery nepavyko pažaisti,nes raidžių nerodo
gal turit kutri ką nors panašaus į lietuvišką žaidimą MEGA viešbutis? parsisinčiau restaurant empire bet mano vaistukai nesuveikė tai susinervinau ir nebežinau ką žaisti
gal turit kutri ką nors panašaus į lietuvišką žaidimą MEGA viešbutis? parsisinčiau restaurant empire bet mano vaistukai nesuveikė tai susinervinau ir nebežinau ką žaisti
QUOTE(LhooQ @ 2007 05 09, 21:42)
Tai kad ten ta diena labai greitai prabega..
Speju tik 1 karta po dienos nueiti.. Ir man atrodo, kad tik 1 karta ir tegalima.. 
Nia nia, ten, kai baigi diena, tai gali uzeiti i tas gyvenvietes kiek nori kartu - ateini, paieskai pinigu ar grudu, iseini, ir vel grizti. Ir t.t.
As jau buvau prisikasus iki paskutines gyvenvietes, ale pritruko 20000
QUOTE(Rose Prick @ 2007 05 09, 22:37)
Nu gaila, tada nebezinau, ka patart
Ai, as dar neseniai perejau toki Wik and the Fable of Souls. Savotiskas toks
QUOTE(Rose Prick @ 2007 05 09, 22:37)
Koks koks viesbutis?
O Restaurant Empire tai ir as bandziau zaisti, bet irgi kadangi vaistuku neradau, o visas Trial versionas vien ant Tutorial praejo, tai susinervinau ir istryniau
restaurant imperia, aš irgi kažkada esu žaidus, nu man nerealus pasirodė, tik baigės bandomoji versija, o vaistų irgi niekur neradau
Bet čia buvo gal prieš kokiu 5 metus.
Nesenai bandžiau ieškoti bet net ir žaidimo tokio neradau
Nesenai bandžiau ieškoti bet net ir žaidimo tokio neradau
QUOTE(shwiesulka @ 2007 05 10, 03:18)
Koks koks viesbutis?
O Restaurant Empire tai ir as bandziau zaisti, bet irgi kadangi vaistuku neradau, o visas Trial versionas vien ant Tutorial praejo, tai susinervinau ir istryniau
nu aš turiu tą "Mega viešbutį". Seniau visuose prekybcentriuose prie CD būdavo tas žaidimas pardavinėjamas. Esmė tokia: turi kažkokį pradinį pinigų kiekį. Pasirenki užduotį ir jos atlikimo terminą (pvz., pasieksi, kad per mėnesį tavo verslo centras uždirbs tiek ir tiek; kad viešbučiu bus patenkinti 50 proc. lankytojų ir pan.). Tada nusiperki viešbutį ir įrenginėji jį: galima įrengt kambarius, verslo centrus, baseinus, bibliotekas, sporto sales, žaidimų sales ir pan. Nu tada atidarai viešbutį. Pas tave renkasi klientai ir ten rodo, ko jiems trūksta iki pilnos laimės. Taip pat gali parinkinėt kainas už visas mokamas paslaugas, reklamintis. Gauni visokius apdovanojimus ir keliauji tikslo link. Nu man tai visai nieko kartais būdavo pažaist
pabaigiau grimms hatchery
aisku, easy varianta, bet nieko, svarbu baigta. dar toks patarimas. jei is kiausiniu issirita mazai gyvunu, as uzdarau zaidima ir pradedu vel zaisti, man lieka tie patys kiausai, bet kiekviena karta skirtingas skaicius gyvunu issiperi. o paciam gale tik gaminau firebirds, nes uz juos daugiausia kapeiku duoda (golden dragonfly+icebird). tai pasigaminau kelis ir baigiau zaidima
na mega viešbutis ir man labai atiko,dar ir dabar mielai pažaisčiau...bet parsisiųsti jo niekur nėra,o pirkti jau nebematau
restaurant empire irgi labai panašus ir aš vistiek nepasiduosiu ieškodama vaistukų
turi gi kažkur būti
Aš dabar visai neturiu ką žaist, tai bandau per torentus atsisiųst tą restaurant empire, gal patiks, nes esu žaidus mega viešbutį tai visai nieko žaidimas
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 05 10, 10:21)
Esmė tokia:
Geras, fainai
QUOTE(Aiva. @ 2007 05 10, 11:32)
bet kiekviena karta skirtingas skaicius gyvunu issiperi.
Rimtai?
QUOTE(Rose Prick @ 2007 05 10, 12:33)
Ka radau, ka radau!
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 05 10, 10:21)
nu aš turiu tą "Mega viešbutį". Seniau visuose prekybcentriuose prie CD būdavo tas žaidimas pardavinėjamas. Esmė tokia: turi kažkokį pradinį pinigų kiekį. Pasirenki užduotį ir jos atlikimo terminą (pvz., pasieksi, kad per mėnesį tavo verslo centras uždirbs tiek ir tiek; kad viešbučiu bus patenkinti 50 proc. lankytojų ir pan.). Tada nusiperki viešbutį ir įrenginėji jį: galima įrengt kambarius, verslo centrus, baseinus, bibliotekas, sporto sales, žaidimų sales ir pan. Nu tada atidarai viešbutį. Pas tave renkasi klientai ir ten rodo, ko jiems trūksta iki pilnos laimės. Taip pat gali parinkinėt kainas už visas mokamas paslaugas, reklamintis. Gauni visokius apdovanojimus ir keliauji tikslo link. Nu man tai visai nieko kartais būdavo pažaist 
Man atrodo, kad as irgi toki turiu, tik rusiska.. Galiu atiduot kam nors