Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 09, 23:33)
A, SR tu, aišku dabar. Norėjau SR kelti, tačiau pasakė, kad bufintas HE geriau, tai ir ėmiau. Nors man elfai fainiausi. Na, dar dwarfytės rullz smile.gif
Avalone irgi tik x3 reitai. Bet man gerai. Kai beyonde x6, tai vaikai žaidžia. O Avalone vyresni.
Aš šiandien 61 lvl WS pakėliau. Tiksliau man pakėlė smile.gif Nes mušam >70 lvl mobus. Tai dmg kaip ir nedarau. Va kaip tik dabar Saint'uose keliam lvl.  Noriu šiandien 62 lvl. Galėsiu A grade gamint. Na, tik aš dar neaprengta... Buvo užpraeitą kartą 7 sign'uose laimėję Dusk'ai, tai buvo mums gamyba sustojusi.. sad.gif Nes mes už Dawn visada statom. Bandėm ir į festivalius eit, tačiau nieko neišėjo.. Jie vis tiek laimėjo.
Aš anksčiau irgi nesimušdavau smile.gif Kai buvau beyonde SWS. Tačiau dabar fainiau biggrin.gif Yra toks ally, kuriame koks pusė servo yra. Tačiau jie D grade'iniai biggrin.gif Na, yra ir didesnių, tačiau pririnko mažiukų ir tipo kieti biggrin.gif  Tai sakau, skelbiam jiem cw, eisiu d ir c greidinių mušt biggrin.gif
Kris - B grade dageris. Nežinau, ar best. Matyt, kad.. Tik nesuprantu, kodėl Demon kažkokį naudoja biggrin.gif Nes man vienas klanietis davė savo Kris'ą + Focus, tai geriau man su juo, negu su C grade Pole+3+Wide Blow. Tai sakau, kaip tayu atrodo dwarfė su dageriu? P.S. dar tas pats klanietis paskolino evente laimėtą Dusk Shield'ą. Tokį super didelį. Kurį mobai (pvz Saint'uose) Niphilim Lord (ar pan) nešioja. Tai vos ne mano ūgio jis.
Koks ten lankas? Soul Bow? Kodėl ne Drakoniko nori?
Tas klanietis sakė, kad pasakys klano lyderiui, kad man Tallum Heavy pagamintų. Tiks ir toks. Geriau nei Composite. Bet šiandien mūsų spoilas MJ Heavy pasigamino... Faina jam.. Bet jaučiu, kad man negamintume MJ. Nebent jei neturėtume, kur materų dėt..
Į globalą nelabai norėčiau eit. Kiek girdėjau, korupcijos ten nemažai.. Mokamas geimas, tai ir gauna visko. Ir niekas nedraudžiama. Čytina visi, naudoja walkerius, o GM'am dzin.

Grr.r..... smailų per daug pridėjau:/
Jų turi būti tekste dvigubai daugiau, tačiau neleidžia dėti tiek >_<

Nu nzn,ar HE geriausias biggrin.gif Tarp lankioru labiausiai konkuruoja SR ir PR. Bet SR yra patys greiciausi tongue.gif
Mikroj x2 reitai.O del globalo,tai jo, esu girdejus kad ten gali uz realias babkes nusipirkt ir best armora,ir ginklus,ir viska ka nori schmoll.gif
Tas dageris nera best - best B grade yra Demon's Sword wink.gif O siaip tai juk netinkamas tau ginklas dageris as manau. nei skilu jam turi, be to, cia prie light armoro reiktu derinti,o dwarfai dazniausiai su heavy laksto,ko pasekoje sumazeja tavo evasion ir atk.speed g.gif As dageri naudoju kaip pagalbini ginkla,kai mp baigiasi smile.gif
O lankas tas yra infinity bow- best S grade . Tik kol as iki tokio uzaugsiu doh.gif Siaip nesu macius,kad kas su tokiu lakstytu,arba su drakonicu-geriausias pasiekimas soul bow biggrin.gif T.y. sekantis mano lankas cool.gif
As dabar kazkaip reciau zaidziu, vis ner laiko prisesti verysad.gif Tai dazniausiai viena ganausi, dabar Cemetryje mobus dauzau smile.gif Tik kartais vienai uzknisa,o pp nera su kuo eiti
Atsakyti
QUOTE(Simbalia @ 2007 08 09, 23:30)
Nu nzn,ar HE geriausias biggrin.gif Tarp lankioru labiausiai konkuruoja SR ir PR. Bet SR yra patys greiciausi tongue.gif
Mikroj x2 reitai.O del globalo,tai jo, esu girdejus kad ten gali uz realias babkes nusipirkt ir best armora,ir ginklus,ir viska ka nori  schmoll.gif
Tas dageris nera best - best B grade yra Demon's Sword wink.gif O siaip tai juk netinkamas tau ginklas dageris as manau. nei skilu jam turi, be to, cia prie light armoro reiktu derinti,o dwarfai dazniausiai su heavy laksto,ko pasekoje sumazeja tavo evasion ir atk.speed  g.gif As dageri naudoju kaip pagalbini ginkla,kai mp baigiasi smile.gif
O lankas tas yra infinity bow- best S grade . Tik kol as iki tokio uzaugsiu  doh.gif Siaip nesu macius,kad kas su tokiu lakstytu,arba su drakonicu-geriausias pasiekimas soul bow biggrin.gif T.y. sekantis mano lankas  cool.gif
As dabar kazkaip reciau zaidziu, vis ner laiko prisesti  verysad.gif Tai dazniausiai viena ganausi, dabar Cemetryje mobus dauzau smile.gif Tik kartais vienai uzknisa,o pp nera su kuo eiti

HE yra geriausias bufintas lankas smile.gif Su bufais jis best biggrin.gif Elfai iš visų rasių greičiausi, tai ir SR greičiausias iš lankų. Patiko man su SWS. Sprint+Wind Song+Bers+Dex+4 = Speed 109, jei gerai atsimenu.
Va, tai dėl to ir tas klanietis laksto su Demon Swordu (draugės ten), o man davė Kris'ą, savo asmeninį ginklą. Na, aš su dageriu lakstau tol, kol nepagaminsim AOBA'os, nes Kris'o ir Orcish Poleaxe +3 (c grade pole) vienoda P. Atk. Tačiau Kris yra su Focus SA, tai padidina critical'o dažnumą smile.gif Geriau jau iš kritikalų mušt, jei be nieko biggrin.gif Tai ir vaikštau su dageriu kol kas smile.gif Žinau, kad dwarfam netinka dageris, bet jis jau geriau nei c grade pole.
Taip ir galvojau, kad ten Infinity. Na, jį gautum nebent jei taptum Hero. Nes Infinity ginklai yra Hero ginklai. Paprastų mirtingųjų S grade ginklų yra tik po vieną. Iš lankų - Draconic smile.gif
Mes gaminom vienai klanietei Soul Bow. Iš pirmo karto pagaminom,. Dabar reikia maniškei HE (em... su ja retai žaidžiu, tai gal jau nebe maniškė ji? sad.gif ). Šiandien du kartus miriau, kai robotuką buvau įjungus sad.gif Dabar šunį vedžiojau, niekas nematė, kad manęs nėra, ir numirau... Nusiminiau labai tai nebėjau į Varkas su kitais. Sėdžiu Girane ir SSA pardavinėju :/ Biški FG pamušau mobus su CH bufais, prisirinko priešų, tai ėjau lauk iš ten.
Atsakyti
Šakės, kaip nesiseka, siunčiausi iki dabar žaidimą, o jis - arabiškai blink.gif Ir vėl neturiu žaidimo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 08 10, 01:00)

Taip ir galvojau, kad ten Infinity. Na, jį gautum nebent jei taptum Hero. Nes Infinity ginklai yra Hero ginklai. Paprastų mirtingųjų S grade ginklų yra tik po vieną. Iš lankų - Draconic smile.gif

Hero man be sansu-jau yra SR Hero musu klane,ir dar su subu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 08 10, 00:12)
Šakės, kaip nesiseka, siunčiausi iki dabar žaidimą, o jis - arabiškai blink.gif Ir vėl neturiu žaidimo doh.gif  lotuliukas.gif

o tu arabiskai nemoki ?Juk labai lengva suprast jei skaitysi is kitos puses rolleyes.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 10, 11:53)
o tu arabiskai nemoki ?Juk labai lengva suprast jei skaitysi is kitos puses  rolleyes.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ai, supykau ir parsisiunčiau Syberia pirmą, tik vėl nepasisekė rasti angliškai, tai ispaniškai žaidžiu biggrin.gif , bus proga atgaivinti žinias, nes jau pasimiršta.
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 08 10, 10:57)
Ai, supykau ir parsisiunčiau Syberia pirmą, tik vėl nepasisekė rasti angliškai, tai ispaniškai žaidžiu biggrin.gif , bus proga atgaivinti žinias, nes jau pasimiršta.

nu matai vis i gera iseina tie pykciai mirksiukas.gif

as kazkada simsus zaidziau ispaniskai,kiek tai suprantu,bet kadangi niekad nesimokius,tai privargau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 10, 11:59)
as kazkada simsus zaidziau ispaniskai,kiek tai suprantu,bet kadangi niekad nesimokius,tai privargau. doh.gif

Aš irgi pavargsiu, nes anglų kalbą skaitau kaip gimtąją, o čia reikia susikaupti ir atidžiai skaityti, dar žodyną panaudoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 08 10, 11:01)
Aš irgi pavargsiu, nes anglų kalbą skaitau kaip gimtąją, o čia reikia susikaupti ir atidžiai skaityti, dar žodyną panaudoti doh.gif

o tai apie ka tas Siberia zaidimas g.gif ten daug skaityti reikia?
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 08 10, 12:11)
o tai apie ka tas Siberia zaidimas  g.gif ten daug skaityti reikia?

Ten mergina keliauja ir sprendžia dilemas. Yra labai daug dialogų, reikia perskaityt kokias rastas broščiūras ar knygutes, kad gauti užuominų...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti