Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?

Apklausa: Iki kokio amziaus maitinote krutimi? (710 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
aš už žindymą, ir iki 6mėn maitinautik MP mažylį, o planuoju iki 1m ir kokių 2-3mėn. maitinti, kai sueis metukai grįšiu į darbą, bet vakarais ir naktim dar maitinsiu. norėčiau ir ilgiau, bet planuojam kai bus šitam mažyliui 1,5metų pradėti kitą vaikiuką, tai reikia ir savo organizmui duot pailsėt ir atsigaut, kad kitam suteikt viską geriausia thumbup.gif
Atsakyti
Pradzioje planavau maitinti iki 6men., o dabar greit bus 9 men. ir maitinsiu kol maziukui atsibos ir pienuko bus biggrin.gif Juk tokio artumo su vaiku veliau ir noredama nepatirsiu, o laikas taip greit bega soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama_anarchija @ 2006 12 21, 13:23)
Aš esu didelė žindymo šalininkė ir planuoju maitinti iki kokių dviejų metų. Į darbą neskubu, o įprastam gyvenimui tai netrukdo.

As tos pacios nuomones drinks_cheers.gif
Mano sesuo maitino ir viena ir kita gal iki 3 metu ax.gif Na taip ilgai nesinoretu,bet iki kokiu 2 metuku manau nepakenks blush2.gif
Atsakyti
Aš tai kai buvau nėščia galvojau, kad tik išmaitinti iki 6 mėn, po to - kad tik iki 1 metų, o kai buvo 1m. 6 mėn. galvojau, gal laikas nujunkyti... g.gif dabar nebemaitinu daugiau, nei mėnesį, bet mažylės noras dar liko, nebežinau ar teisingai pasielgiau nutraukus maitinimą, bet tikiuosi, kad tikrai daviau savo meilei geriausią ką galėjau duoti...
Atsakyti
o aš baigiau prie 2 savaites ir taip visai netikėtai, planavau maitinit iki metų, bet baigiau 10 mėn. ir labai džiaugiuosi, nes vaikas pradėjo geriau miegoti naktį ir man leidžia pamiegoti smile.gif O baigėm labai paprastai ir daugiau nebereikalaujam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliagpr: 28 gruodžio 2006 - 21:08
is pradzu galvojau kad pienelio bent jau uztektu iki pusmetuko, o dabar jau ir sekmingai tesiam toliau, galvoju iki pirmo tortadienio 4u.gif
Atsakyti
Dar budama nestuke.gif norejau ir planavau maitinti iki metu. O dabar terminas vis keiciasi. Norisi kuo ilgiau. ax.gif
Kadangi mazasis atsisako valgyti is kruties, tenka nusitraukineti, o nuo to pienelio nedaugeja. unsure.gif Pirmiausia labai norejau, kad taip maitinant uztektu iki 3 men., dabar labai tikiuosi, kad turesiu nors kiek pienelio bent jau iki 6 men. Deja, pienelio jau pradeda trukti, jau tenka viena maitinima primaitinti verysad.gif
Atsakyti
sveikos,
as kai buvau nestuke.gif maniau kad maitinsiu bet iki keliu men, tai dar nezinojau ............
kai gime mazyte tai buvo sunku man , buvo net ir taip jog ji visai neeme papuko, o dabar tai tik papuka ima, misinelio ne i burna neima, o esu nusprendusi iki 6
men maitinti, nes jau gana , pati atsigauti noriu 4u.gif tik tokia beda yra jog ji misinelio negeria, is buteliuko vos vos mano pieneli geria tai net nebezinau kaip cia bus,,,,,,,, pienelio turiu pakankamai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte24: 01 sausio 2007 - 22:05
labai žavėdavo mamytėmis, kurios maitindavo virš metų ir ilgiau. maniau būsiu iš tokių. tačiau čia dar viena mano susikurtų iliuzijų - lengva galvoti, kai dar net mažylio neturėjau.
vaikį išmaitinau iki 9 mėnesiu. viena to priežasčių - nieko neemė (gerti) apart krūties, o kiek visko išbandyta doh.gif doh.gif todėl visus 9 mėnesius buvau prie jo pririšta ir kas 3 valandas privalėdavau būti ten, kur sūnus - kad jį pamaitinčiau. išvargino toks prieraišumas. ir ne tik jis, bet ir amžina baimė, o kas bus, jei pienelis pasibaigs, ką tuomet mano mažylis gers-amžinas psichologinis krūvis. kai tik pabandžius paėmė buteliuką ir išgėrė mišinuką, maitinti baigiau. ir nesupratau kuo jis gyvas buvo - nes pienelio nebebuvo - nesusikaupė nemaitinant, kaip kad kitos vaistais net stabdo. tiesa, dar maitinau naktimis kelias savaitėles. ar duodavau pažįsti nusiraminimui - kiti mažiai gi soskutes turi - maniškis ir jos atsisakė.
o dabar galvodama apie antrą (kadanors) nelabai mane pamalonina mintis apie maitinimą. man tai nebuvo malonus procesas - buvo patogu, sveika ir būtina mano mažyliui, bet kad labai ten svaigčiau tai ne. ir papukai labai jautrūs pasidarė, todėl kol kas nenorėčiau vėl žindyti. matyt riekia pribręsti blush2.gif
beje, maitinčiau tikriausiai tik iki metų. vienas iš tų diskomfortų - tai viešoj vietoj drabužių draskymai ir papuko reikalavimas. maniškis dar palyginti ramiai, bet va metinukai tai jau reikalauti moka. aš tiek atsipalaidavusi nesu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 02 sausio 2007 - 12:04
nors iki metu,juk vaikeliui tai labai sveika ir be to pigu,maziau terliones,nereik jokiu misinuku daryt ir t.t
Atsakyti
maitinu jau metus ir tuo dziaugiuosi, bet daba vis pamastau uzbaigti, nes jau labai pavargau nuo naktiniu maitinimu, kai buvo kudikis mano beibeis kelesi kas 3 val ir pagalvoju koks buvo rojus.... o daba nuo 2 val iki 6 val nakties keliasi kas 20-30 minuciu ir rekia nesavu balsu kol neduosi papo g.gif
Atsakyti
jau galvojau ant 2 metu gimtadienio uzbaigti si malonu uzsiemima, bet susirgo mazius bronchitu, ligoninej gulejom, tai skubiai atsisakiau sios minties. O kas ilgai maitinot - kaip uzrauket sita reikala? Su dukra as uzsiklijavau pleistru ir viskas labai graziai ir ramiai baigesi. O sunelis, kai bandziau ta pati finta padaryti, - ramiausiai viska nusikrapste...
Atsakyti