Įkraunama...
Įkraunama...

Iki kokio amžiaus maitinote krutimi?

Apklausa: Iki kokio amziaus maitinote krutimi? (710 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
As norejau maitinti iki metu,bet gavos tik keturi menesiai verysad.gif labai patiko maitinti,ir labai dziaugiuosi kad po to nebuvo problemu su misinukais 4u.gif
sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
Tai mano pirmasis vaikelis, todėl patirties neturėjau ir pradžioje svajojau maitinti bent jau iki 6 mėn. Pienelio buvo sočiai, todėl iki šešių su puse mėnesio maitinau vien tik savo pieneliu ir niekuo daugiau: nei arbatelių, nei tyrelių. Tada kai buvo netoli 7 mėnesiai pradėjau primaitinti, bet vis tiek pagrindinis maistas buvo pienelis. Gavosi labai įdomiai. Maniau, kad optimaliausiai vaiką maitinti iki 1 metukų ir 2 mėn., būtent tiek ir žindžiau, nes vėliau dukrytė pati atsisakė krūties, tiesiog vieną dieną paėmusi į burnytę krūtį nebežindo, o tik juokėsi, bandžiau dar siūlyti, bet tas kartojosi. Labai bijojau, kad bus sunku atjunkyti, nes mažylei krūtis buvo ir maistas ir nusiraminimas, bet viskas įvyko savaime wink.gif
Atsakyti
Norėčiau maitinti iki metų, nes po to teks grįžti į darbą unsure.gif Bet kaip bus matysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėčiau maitinti iki šešių mėnesių, po to po truputuką atpratinti, nes nuo metukų teks mamytei į darbelį eiti
Atsakyti
Aš planavu žindyti iki metų, bet dabar jau metai ir 9 mėn. ir vis kažkaip negaliu nutraukti maitinimo blush2.gif
Dabar maitinu prieš pietų miegą, vakare prieš miegą ir dar kartą nakti apie 3 val., nes tada keliasi ant puoduko ir vėl nori krūties.
Kažkaip man baisu ir nežinau kaip čia visai atpratinti nuo krūties blush2.gif
Atsakyti
Pirmąjį maitinau lygiai metus. Iš pat pradžių galvojau, kad maitinsiu iki metų ir kažkaip viskas savaime taip gavosi. Ir vaikutis jau nebenorėjo, ir pienukas baigėsi thumbup.gif
Antrąjį irgi noriu maitinti iki metų, nors dabar jau 10 mėn., bet MP valgo dar gana dažnai. Dieną du kartus, vakare prieš miegą ir naktį 2-4 kartus, nes tiek kartų keliasi. Šiaip kada išeis tada ir baigsim, į darbą dar nesiruošiu ax.gif
Atsakyti

Mano pipiriukas wub.gif pienelį gėrė iki 2 metų, 2 mėnesių ir 2 savaičių smile.gif
Atsakyti
Pirmąjį vaikiuką iki 4 metų. Antrąją irgi maitinsiu tol kol norės.
Atsakyti
Na matinu jau daugiau nei puse metu ir tai zadu daryti mazdaug iki metu.
Atsakyti
Savo dukrytė maitynau 7 mėn. Pieną teko visus tuos menesius nusitraukinėti, nes Justyna gimė 1900g., buvo labai silpna ir neturėjo čiulpimo reflekso...
Atsakyti
Dar maitinu (1m. 2sav. ir 4d.).. Po truputį bandau duot mažiau- mes norim paturėt papuką bet kada ax.gif
Atsakyti
As maitinau iki 4,5 men. norejau iki 6 men bet deja pienuko neuzteko ir taip nuo 3men. pradejau primaitinti misinukais.
Pieno bovo tik is vieno papo doh.gif
Atsakyti