Tada netaip supratau dėl gyvenamos vietos.. O iš kur tu?
Beje, nelabai suvokiu kaip taip gali būti, kad pas čekoslovakų vilkšunį dokuose būtų parašyta haskis

.. vat kur daviau prieš tai nuorodą tai ten mišankės haskių, malamutų ir VA.. O gal tu žinai kokie tiksliai šunys, koks veislynas registruoja vilkšunius kaip haskius?
Naaa, kaip sakai, kad turi būti savas tik šeimininkas, tai maniškiui tas netinka..

Savaime aišku, kad aš jam esu viskas, iš akių retai paleidžia mane, bet visus mano draugus ir pažįstamus kuo puikiausiai iš tolo atpažįsta ir tikrai pro juos ramiai nepraeinam

būtina jam pasisveikint
O tai jei sakai, kad grožis paskutinėj vietoj, tai kas pirmoj?

mat kaip supratau iš pirmos tavo žinutės tai nelabai ką ir žinojai apie vilkšunius neskaitant išvaizdos, ar ne taip kažką supratau? man tai išvaizda labai svarbi, kalbant būtent apie vilkšunius, nes man svarbu yra tai, kad jų išvaizda, kailis, sudėjimas yra labai artimas vilkui, nepatinka man dekoratyviniai šunys, kuo natūraliau, paprasčiau tuo geriau
Sunku paaiškint kodėl pasirinkau

Aš du metus prieš įsigyjant svajojau apie tokį šunį, kol galiausiai mažylis atsidūrė mano namuose. Visų pirma norėjau vilko, bet kuo puikiausiai žinau, kad jo neauginsi kambaryje, tada radau vilkšunius, kurie turėjo savyje visas vilkų savybes, kurių aš ir ieškojau, ir kurios mane žavėjo.. Dabar maniškiui jau virš metų, ir man tai yra idealus šuo. Bet prieš įsigyjant manau būtinai reikėtų pabendrauti daugiau su bent vienu vilkšuniu, nes viena yra skaityti apie jų charakterį, o visai kas kita realiai matyt kaip elgiasi.