Seniai ir nuolat pykstu ant saves ir viso pasaulio, kad man vis truksta pinigu absoliuciai viskam

Galiausiai pradedi jaustis kazkokia nepilnaverte egzistuojancia butybe... Savo seima galeciau priskirt vidutiniam sluoksniui, bet kaip ir dauguma, gyvenam nuo-iki algos. Vaikui, mokslams, lizingui, butui ir maistui (aciu Dievui) algu uztenka, taciau bet koks "nukrypimas" i sali gan skaudziai atsiliepia kita menesi

O taip norisi begales dalyku- pakeliauti, nueit i grozio salona, atnaujint keliu metu senumo garderoba, nusipirkt gerus kvepalus, isigyt aibe buitiniu dalyku (foto/video kamera, saldytuva, muzikini centra, dvd, komoda), zaislu bei baldeliu vaikui, kada nors iseit i miesta pavakarieniaut arba nueit i kino filma, uzsisakyt pica i namus ir tt. ir tt. As jau nekalbu apie nuosavo busto isigijima... Zodziu visi sitie dalykai kuo toliau, tuo labiau mane smaugia- vadinkit mane materialiste, gal tokia ir esu, jau nebezinau... Bet pinigai kaip prieskoniai- suteikia gyvenimui skoni ir palengvina ji jei ne 100, tai bent jau 50%. Kai jau visai puolu i nevilti, guodziuosi tuo, kad esam sveiki ir pavalge, bet tas suveikia tik trumpam. Sakau gal kokia religija, pvz. budizma reikia pradet ispazint ar kokio velnio, nes daugiau taip gyvent nebegaliu

Jei kas zinot geru vaistu kaip atsipeiket- labai prasom
P.S. Turtingu vyru nesiulyti