Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų stygius varo į neviltį

QUOTE(Reklamiste @ 2005 01 13, 11:53)
Neturejau nei maziausios intensijos izeisti. Bet kai pareina frazes "kiti zarsto milijonus", tai man ir kvepia socialdemokratais: verkiam kaip blogai gyventi ir pirstais rodom i tuos, kuriems gerai. Mano manymu, milijonus galima uzdirbti arba pavogti. Bet apie tai kita tema  wink_3.gif

Nu taigi tu pati ir parasei fraze "kiti zarsto milijonus" ir dar man pamoksla delto atskaitei megalol.gif ...as taip TIKRAI nerasiau biggrin.gif
Ir kartoju - neverkiu as, neverkiu...as tik musu forumieciu vyrukus bandziau apginti, kuriuos kaltino "nieko nedarymu"..

Ievalota, rasei, kaip ten laika leidai su vaiku..nu fain, kad jums abiems gerai buvo. Niu, bet mes baseino ir muzikos pamokeliu nelankem..kodel? o gi todel, kad nematau butinybes. Forume paskaitydavau ir matydavau, kad mamu vedanciu vaikus i baseinus vaikai ir slogom ir bronchitais kelis kartus persirgo, o mano NE (i lauka eidavom kasdien po kelias val.)..muzikos pamokeles kudikiams tai man irgi nesamoningai atrodo, bet kasdien savo dukrytei dainuodavau pati, klausydavom CD ir pan. Dailes mokykla MAN? Lankiau Daile mokykla 6 metus..uzteko.. biggrin.gif Siaip nevertinu tokiu a la amatininku-saviveiklininku darbu (nei muzikoj, nei dailej, nei teatre)...i vaiku darbelius dar galiu atlaidziai paziureti, bet mano pacios neprofesionalios tepliones man satisfakcijos nesukelia wink_3.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babble: 13 sausio 2005 - 14:14
nesupratau, ko ant bables varot g.gif ir tik nesakykit, kad nevarot, matosi is sono. nieko ji ten nesiskundzia, kai perskaiciau "recenzijas" i jos laiskus, tai pagalvojau, kad gal ka ne taip supratau. grizau dar karta perskaiciau ir niekaip ten nieko "tokio" neiziurejau g.gif

kazkas parase apie tai, kad neveda vaika i darzeli, nes vaikas sunkiai darzeli pernesa. o kas bus kai vaikui i mokykla reikes eiti, ka jis tada darys, vietoj to kad mokytis bandys pratintis isgyventi tarp kitu blink.gif reikia vesti nors ir trumpam pradzioje, vaikas gi turi socializuotis, jis gi sios visuomenes narys, jam reikes pradeti gyventi uz mamos pasaulio rybu. ir kas bus tada? as nepritampu, manes niekas nesupranta? man sunku surasti bendra kalba su kitais? ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2005 01 13, 14:36)
nesupratau, ko ant bables varot  g.gif  ir tik nesakykit, kad nevarot, matosi is sono. nieko ji ten nesiskundzia, kai perskaiciau "recenzijas" i jos laiskus, tai pagalvojau, kad gal ka ne taip supratau. grizau dar karta perskaiciau ir niekaip ten nieko "tokio" neiziurejau  g.gif

kazkas parase apie tai, kad neveda vaika i darzeli, nes vaikas sunkiai darzeli pernesa. o kas bus kai vaikui i mokykla reikes eiti, ka jis tada darys, vietoj to kad mokytis bandys pratintis isgyventi tarp kitu  blink.gif  reikia vesti nors ir trumpam pradzioje, vaikas gi turi socializuotis, jis gi sios visuomenes narys, jam reikes pradeti gyventi uz mamos pasaulio rybu. ir kas bus tada? as nepritampu, manes niekas nesupranta? man sunku surasti bendra kalba su kitais?  ohmy.gif

Babble ne skundziasi, o giriasi. O tai irgi kartais uzknisa sad.gif
Aisku, kad vaikui reikia prie visko priprasti. Bet ne bet kokia kaina smile.gif
Atsakyti
Nu va va, prasideda vėl diskusija apie vaikus ir jų geras/blogas mamas biggrin.gif Nu ale ko norėt. Juk mamų forumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2005 01 13, 12:59)
Babble ne skundziasi, o giriasi. O tai irgi kartais uzknisa sad.gif
Aisku, kad vaikui reikia prie visko priprasti. Bet ne bet kokia kaina smile.gif

Eik jau, eik jau ..tikrai nesigiriu blink.gif
A ka jus nervina, kai zmogus nieko neturi ir patenkintas tuom biggrin.gif

O siaip taigi visa galinga reklamos industrija mums bando iteikti, kad mums BUTINAI reikia vienokio ar kitokio daikto, skuduro, ar pan. Neturedami vienokio ar kitokio daikto mes, vargseles, nebusim veiklios, zavios cosmo mergaites...pradejom vertinti zmones pagal tai ka jie turi ir toje pacioje vertybiu sistemoje vertiname save...pagalvokit, kas jus esate be daugybes daiktu, be diplomu, socialines padeties...KAS? friends.gif
Atsakyti
QUOTE(babble @ 2005 01 13, 15:18)

O siaip taigi visa galinga reklamos industrija mums bando iteikti, kad mums BUTINAI reikia vienokio ar kitokio daikto, skuduro, ar pan. Neturedami vienokio ar kitokio daikto mes, vargseles, nebusim veiklios, zavios cosmo mergaites...pradejom vertinti zmones pagal tai ka jie turi ir toje pacioje vertybiu sistemoje vertiname save...pagalvokit, kas jus esate be daugybes daiktu, be diplomu, socialines padeties...KAS?  friends.gif

thumbup.gif thumbup.gif Po sitais zodziais galiu pasirasyti. Mums, is tikruju, ITEIGIA, kad reikia to, ano. Visokiausi moteriski (ir ne tik)zurnalai, televizijos laidos. Juk, kol neperskaitom, kad kokia nors nauja pudra taip gerai maskuoja, kaip jokia kita iki siol, ar kokia gruzdintuve nepaprastai skaniai gruzdina, smile.gif mums kaip ir nereikia tu daiktu... Kazkada Cosmo perskaiciau, ka turi tureti ir buti nuveikusi 30-mete. Dieve, pasijutau tokia niekam tinkama, nes net puses punktu nebuvau ivykdziusi doh.gif Nuo tada to zurnalo nebeimu i rankas - vengiu isivaryti nepilnavertiskumo kompleksa biggrin.gif
Is tikruju, zmogui daug nereikia smile.gif
Atsakyti
Niekas nevaro ant babble - tiesiog ji nepuolama ginasi, todel ir atrodo, kad ji spaudziama i kampa smile.gif. As nieko pries dirbancias mamas (pati esu tokia), nes kiekviena pati renkasi. As tiesiog abejoju pasakymais: "ariu kaip arklys, bet jauciuosi gerai". Na nepanasus man ariantis arklys i laiminga, va suoliais laukais lekiantis zirgas taip taip smile.gif .. I r pacituosiu tave pacia thumbup.gif :

QUOTE(babble @ 2005 01 13, 15:18)
O siaip taigi visa galinga reklamos industrija mums bando iteikti, kad mums BUTINAI reikia vienokio ar kitokio daikto, skuduro, ar pan. Neturedami vienokio ar kitokio daikto mes, vargseles, nebusim veiklios, zavios cosmo mergaites...pradejom vertinti zmones pagal tai ka jie turi ir toje pacioje vertybiu sistemoje vertiname save...pagalvokit, kas jus esate be daugybes daiktu, be diplomu, socialines padeties...KAS?  friends.gif

As tai zinau, kas as be to - pabandziau pabuti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievalota: 13 sausio 2005 - 15:55
Ievalota, tu esi protinga moteris (sprendziu is tavo temos apie Laukine moteri thumbup.gif )...ale, as tikrai neariu, as dirbu..dirbt, tai nevisada reiskia varga, sunkia nasta, prievarta...as dirbu su dziaugsmu, todel man nera sunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2005 01 13, 12:36)
kazkas parase apie tai, kad neveda vaika i darzeli, nes vaikas sunkiai darzeli pernesa. o kas bus kai vaikui i mokykla reikes eiti, ka jis tada darys, vietoj to kad mokytis bandys pratintis isgyventi tarp kitu  blink.gif 

Viskas savo laiku... smile.gif Metukų vaikas tikrai gali "sunkiai pernešti darželį", tačiau trejų - jau labai lengvai. Nuo kūdikystės iki mokyklos socializacijos įgūdžiams įgyti yra visai nemažai laiko wink_3.gif

O gal pradėkim mėnesio kūdikius mokyti skaičiuoti ir skaityti, nes kitaip jis liks analfabetas? O jeigu nepradės vaikščioti pusės metų - ką, ar visą gvyenimą taip ir ropos? biggrin.gif Lygiai tas pats ir su darželiu, mokymusi kovoti už save (o darželis ir yra būtent tokia mokykla) - savo laiku, savo vietoje... smile.gif
Atsakyti
babble> sorry jei neteisingai supratau, ka norejai pasakyti wink.gif Dirbti megstama darba ir dirbti su dziaugsmu - tai didele dovana.. kazkada turejau, teks surasti ku padejau biggrin.gif
Atsakyti
Panašu, kad tema išsikvėpė ir nubangavo į pievas... Kam skaudėjo -išsišnekėjom, o kas to nepatyrė- kam ir šnekėt?... schmoll.gif
Atsakyti
Is dalies sutinku su Vobla, kad temos veido neliko, bet idomu pasiskaitineti nuomones, kurios naturaliai labai skirtingos thumbup.gif

Dar siek tiek ipilsiu benzino i ugni ir atsakysiu i babble klausima:"...pradejom vertinti zmones pagal tai ka jie turi ir toje pacioje vertybiu sistemoje vertiname save...pagalvokit, kas jus esate be daugybes daiktu, be diplomu, socialines padeties...KAS? ...."- manau tik suvargusios piktos motereles (ne visos ginkdieve!). Didelis menas yra sugebeti islaviruoti tarp visu materialiu/nematerialiu vertybiu smile.gif Kartais pasiseka, kartais ne, va tada ir uzvedamos tokios temos kaip si, kad pasisemtum is kitu stiprybes wink_3.gif Nors 101% sutinku su tuo, kad visos panasios problemos yra netgi labai susijusios su seimyninem problemom. Kai seimoj tvarka ir ramybe, tuomet ir pasaulis sypsosi!
P.S. O zinot ko as siandien zutbut uzsinorejau? Ogi vasario 14d. nuskrist su vyru i Milana (nes nete yra LAL'o akcija- perki 1 bilieta, 2-as tik uz 3Lt!) romantiskoms trejetui dienu! Tik kokia gali but romantika, kai kisenej vejai svilpauja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti