QUOTE(Reklamiste @ 2005 01 13, 11:53)
Neturejau nei maziausios intensijos izeisti. Bet kai pareina frazes "kiti zarsto milijonus", tai man ir kvepia socialdemokratais: verkiam kaip blogai gyventi ir pirstais rodom i tuos, kuriems gerai. Mano manymu, milijonus galima uzdirbti arba pavogti. Bet apie tai kita tema 

Nu taigi tu pati ir parasei fraze "kiti zarsto milijonus" ir dar man pamoksla delto atskaitei

Ir kartoju - neverkiu as, neverkiu...as tik musu forumieciu vyrukus bandziau apginti, kuriuos kaltino "nieko nedarymu"..
Ievalota, rasei, kaip ten laika leidai su vaiku..nu fain, kad jums abiems gerai buvo. Niu, bet mes baseino ir muzikos pamokeliu nelankem..kodel? o gi todel, kad nematau butinybes. Forume paskaitydavau ir matydavau, kad mamu vedanciu vaikus i baseinus vaikai ir slogom ir bronchitais kelis kartus persirgo, o mano NE (i lauka eidavom kasdien po kelias val.)..muzikos pamokeles kudikiams tai man irgi nesamoningai atrodo, bet kasdien savo dukrytei dainuodavau pati, klausydavom CD ir pan. Dailes mokykla MAN? Lankiau Daile mokykla 6 metus..uzteko..