QUOTE(ievalota @ 2005 06 09, 13:49)
Lengviausai viska nusrasyti pinigu turkumui (cia as ne konkreciai tau, vobla), is tikruju po tuo mes slepiam kitas problemas ..
nagi prasau pasakyti, kokias problemas slepiu as, kai svarstau ar pirkti brangesius vaistus pvz tik sau, ar pirkti pigesniu ir + vaikams po jogurta ir varskes sureli?
Yra tam tikra pinigu suma, kuri yra tiesiog butina pragyvenimui, toliau yra pinigu suma, kuri reikalinga normalesnem gyvenimui, kai gali sau kazka daugiau leisti.... ir kazkodel dauguma cia pasisakiusi ( ypac apie tai, kad pinigai laimei visiskai nereikalingi) mano kad tas kazkas papildoma masina, naujausio modelio mobiilus ar vila uzsienyje....
P.S tam tikras pinigu kieki mano problemas dabar labai lengvai issprestu ne viena problema... pvz stuburo trauma - tam reikalinga patogi avalyne, nuolatiniai maisto papildai, paumejimo metu vaistai, masazai, kinezetarepijos proceduros ir sportas. Gal galite man paaiskinti, kaip tai galima be pinigu isspresti. Tiesa, kas nezino, tai galiu pasakyti naujiena - poliklinikose nera visiskai nemokamu masazu, pacientas turi primoketi nors kazkokia dali. Na, padare panasiai kaip su stomotologais - nors ir valdiskas, bet eik su pinigine, o ne su sodros knygele.