Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų stygius varo į neviltį

QUOTE(ievalota @ 2005 06 09, 13:49)
Lengviausai viska nusrasyti pinigu turkumui (cia as ne konkreciai tau, vobla), is tikruju po tuo mes slepiam kitas problemas ..

nagi prasau pasakyti, kokias problemas slepiu as, kai svarstau ar pirkti brangesius vaistus pvz tik sau, ar pirkti pigesniu ir + vaikams po jogurta ir varskes sureli?
Yra tam tikra pinigu suma, kuri yra tiesiog butina pragyvenimui, toliau yra pinigu suma, kuri reikalinga normalesnem gyvenimui, kai gali sau kazka daugiau leisti.... ir kazkodel dauguma cia pasisakiusi ( ypac apie tai, kad pinigai laimei visiskai nereikalingi) mano kad tas kazkas papildoma masina, naujausio modelio mobiilus ar vila uzsienyje....

P.S tam tikras pinigu kieki mano problemas dabar labai lengvai issprestu ne viena problema... pvz stuburo trauma - tam reikalinga patogi avalyne, nuolatiniai maisto papildai, paumejimo metu vaistai, masazai, kinezetarepijos proceduros ir sportas. Gal galite man paaiskinti, kaip tai galima be pinigu isspresti. Tiesa, kas nezino, tai galiu pasakyti naujiena - poliklinikose nera visiskai nemokamu masazu, pacientas turi primoketi nors kazkokia dali. Na, padare panasiai kaip su stomotologais - nors ir valdiskas, bet eik su pinigine, o ne su sodros knygele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvute: 09 birželio 2005 - 13:23
silvute, o kam ta stuburo trauma? Tavo vaikeliui? Gal man į a.ž. gali parašyt?
Atsakyti

Вот, что я скажу g.gif Есть большая разница между ООООчень богатыми людьми- есть те, кто заработал свои миллионы сам и те кому они достались на дурака biggrin.gif Так, вот те кто заработал САМ, не боится потерять деньги, он знает, что сможет заработать еще, Зарабатывание денег - это работа уже не ради самих денег, а ради работы, потому что вложена душа и все силы в работу, это становится как ребенок, которого растишь с пеленок biggrin.gif Вкус денег проходит уже на первом миллионе rolleyes.gif
Atsakyti
Manau , kad didžiausią įtaką ginčams, kiek pinigų yra daug, o kiek mažai, lemia esama finansinė padėtis. Kad ir ta, juoku išvirtusi diskusija, kai viena mama nurodė, kad pigiausias būdas mokytis kalbos pas ką nors chaliavai įsirašyt CD, visai nesukdama galvos, kad galbūt kažkas neturi CD grotuvo...O pirkti grotuvą- tai jau tikrai ne pigus būdas. Daug nulemia ir tai, kaip mes startuojame savo savarankiškam gyvenime. Pradedantiems savo startą tėvų dovanotame bute tikrai gali būt nesuvokiama, kaip šiais laikais žmonės gali gyventi be televizoriaus ir CD grotuvo. Tačiau žmogui, savo savarankišką gyvenimą pradedančiam nuomuojamam bendrabučio kambarėly- tai savaime suprantamas dalykas.
Atsakyti
Gyvenime svarbiausias toks eiliškumas:

1.SVEIKATA;
2.PINIGAI;
3.MEILĖ.

Manau, kad čia harmoningo gyvenimo esmė..Aišku, diskutuot galima iki pamėlynavimo, bet tai taisyklė su tam tikrom išimtim..Sveikata ir finansinė nepriklausomybė padeda meilei, be šių dalykų ji arba apsimetinėjimas iš reikalo, arba idealizmas, kuris vėliau palaikomas kvailumu..

Smurka....ar nekilo tau noras bandyt pamokyt tą suskelį kokiom teisinėm priemonėm? Gal išeitų kuriam laikui jo atsikratyti ? P.S. Suprantu tavo situaciją....
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 06 09, 14:32)
silvute, o kam ta stuburo trauma? Tavo vaikeliui? Gal man į a.ž. gali parašyt?

dekui uz rupesti, bet cia jau mano problema. Pirmojo pakankamai nepriziureto gimdymo pasekmes, kuriu jau pasalinti nebegalima. Galima tik suletinti ligos progresavima.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2005 06 09, 15:14)
Sveikata ir finansinė nepriklausomybė padeda meilei, be šių dalykų ji arba apsimetinėjimas iš reikalo, arba idealizmas, kuris vėliau palaikomas kvailumu..

pnigai ir sveikatos kokybei daznai turi labai didele itaka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2005 06 09, 14:14)
Smurka....ar nekilo tau noras bandyt pamokyt tą suskelį kokiom teisinėm priemonėm? Gal išeitų kuriam laikui jo atsikratyti ? P.S. Suprantu tavo situaciją....

Kokias tas teisines priemones siūlai? Nėra jokių. Nebent, kai triukšmauja nakčiai patalpinti į kokią daboklę. Bet tokia "nakvynė" administracinės bylos pavidalu atsieis mažiausiai 100 litų. Neturiu noro finansiškai skriausti, galima sakyt, pačios savęs. Kol gyvenam po vienu stogu, man tai nenaudinga. o kai negyvensim, jis pas mane ir nesitrainios
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2005 06 09, 13:19)
nagi prasau pasakyti, kokias problemas slepiu as, kai svarstau ar pirkti brangesius vaistus pvz tik sau, ar pirkti pigesniu ir + vaikams po jogurta ir varskes sureli?
Yra tam tikra pinigu suma, kuri yra tiesiog butina pragyvenimui, toliau yra pinigu suma, kuri reikalinga normalesnem gyvenimui, kai gali sau kazka daugiau leisti.... ir kazkodel dauguma cia pasisakiusi ( ypac apie tai, kad pinigai laimei visiskai nereikalingi) mano kad tas kazkas papildoma masina, naujausio modelio mobiilus ar vila uzsienyje....

P.S tam tikras pinigu kieki mano problemas dabar labai lengvai issprestu ne viena problema... pvz stuburo trauma - tam reikalinga patogi avalyne, nuolatiniai maisto papildai, paumejimo metu vaistai, masazai, kinezetarepijos proceduros ir sportas. Gal galite man paaiskinti, kaip tai galima be pinigu isspresti. Tiesa, kas nezino, tai galiu pasakyti naujiena - poliklinikose nera visiskai nemokamu masazu, pacientas turi primoketi nors kazkokia dali. Na, padare panasiai kaip su stomotologais - nors ir valdiskas, bet eik su pinigine, o ne su sodros knygele.

Jeigu daugiau jegu skirtum ne pykimui ant viso pasaulio ir verkimo del to, kas yra, o tam, kad taip nebutu - butu daugiau naudos
esu kategoriska ir nagla, nes pati atsikandau sunkaus gyvenimo.. vietoj to, kad sedet internete, as naktimis virselius i kasetes lankstydavau (anksciau nebuvo tam skirtu masinu). Energija naudojam ne ten, kur reikia wink.gif
Man lengviau buvo tik todel, kad neturejau vaiku ir galejau dar daugiau laiko dirbti.. Suprantu, kad vaikai labai apsunkina tai, ypac ju ligos.. Bet kaip suprantu tu dar ir vyra turi ..
Jeigu nerandat padoraus darbo, yra dar namu valymai, kt.vaiku prieziura, megztiniu mezgimai.. Aisku, jei ne per zema
Atsakyti
sveikata-meilė-pinigai. Nerikiuočiau vieno paskui kitą, nes visi susiję-sveikatai palaikyt prireikia pinigų, meilė padeda juos uždirbt ir gerai jaustis, na, o pinigai savo ruožtu mylinčio žmogaus norus ir fantazijas verčia realybe...

Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2005 06 09, 15:09)
Manau , kad didžiausią įtaką ginčams, kiek pinigų yra daug, o kiek mažai, lemia esama finansinė padėtis. Kad ir ta, juoku išvirtusi diskusija, kai viena mama nurodė, kad pigiausias būdas mokytis kalbos pas ką nors chaliavai įsirašyt CD, visai nesukdama galvos, kad galbūt kažkas neturi CD grotuvo...O pirkti grotuvą- tai jau tikrai ne pigus būdas.  Daug nulemia ir tai, kaip mes startuojame savo savarankiškam gyvenime. Pradedantiems savo startą tėvų dovanotame bute tikrai gali būt nesuvokiama, kaip šiais laikais žmonės gali gyventi be televizoriaus ir CD grotuvo. Tačiau žmogui, savo savarankišką gyvenimą pradedančiam nuomuojamam bendrabučio kambarėly- tai savaime suprantamas dalykas.

Vobla, pasirašau po tavo postu thumbup.gif
Aišku, galima čia diskutuoti dieną naktį, bet iki "tikrosios tiesos" neprieisim. Yra kaip yra. Ir te turtingosiosios negalvoja, kad neturtingosios tik skundžiasi ir nieko nedaro, kad pakeistų, pagerintų esamą padėtį. Tikrai taip nėra. Tiesiog kiekviena situacija yra savita. O nepabuvęs to žmogaus kailyje nesuprasi kaip yra iš tikrųjų.
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2005 06 09, 16:58)
Vobla, pasirašau po tavo postu  thumbup.gif
Aišku, galima čia diskutuoti dieną naktį, bet iki "tikrosios tiesos" neprieisim. Yra kaip yra. Ir te turtingosiosios negalvoja, kad neturtingosios tik skundžiasi ir nieko nedaro, kad pakeistų, pagerintų esamą padėtį. Tikrai taip nėra. Tiesiog kiekviena situacija yra savita. O nepabuvęs to žmogaus kailyje nesuprasi kaip yra iš tikrųjų.

Aš irgi pritariu jūsų abiejų mintims thumbup.gif
Atsakyti