QUOTE(Brazile @ 2005 01 04, 11:23)
Tiesiog ne piniguose laime
Tikrai ne piniguose ir ne daiktuose
 Tačiau pinigai suteikia  laisvę rinktis. Laisvę rinktis, ar vaikui samdyti auklę, ar leisti į darželį, o gal į privatų? Ar leisti į ankstyvojo muzikinio ugdymo mokyklėlę, ar į baseiną, ar kokį kitą būrelį...ar valgyti lašišą, ar užsakyti picą į namus, o gal nusipirkti sulčiaspaudę ir gerti natūralias sultis...ar pirkti knygą, ar eiti į kiną, ar į kocertą?kur ir už kiek taisytis dantis, kiek prakalbėti mobiliuoju, pravažinėti benzino...kiek knygučių vaikui nupirkti...
  Tačiau pinigai suteikia  laisvę rinktis. Laisvę rinktis, ar vaikui samdyti auklę, ar leisti į darželį, o gal į privatų? Ar leisti į ankstyvojo muzikinio ugdymo mokyklėlę, ar į baseiną, ar kokį kitą būrelį...ar valgyti lašišą, ar užsakyti picą į namus, o gal nusipirkti sulčiaspaudę ir gerti natūralias sultis...ar pirkti knygą, ar eiti į kiną, ar į kocertą?kur ir už kiek taisytis dantis, kiek prakalbėti mobiliuoju, pravažinėti benzino...kiek knygučių vaikui nupirkti...Mūsų šeimoje šis pasirinkimas gana apribotas, tačiau skųstis nelabai turiu kuo. Na, daug ko negaliu turėti, vaikui neperku naujų, brangių (mano akimis) rūbelių vienam sezonui, nevažinėjam nauja gera mašina, negalim sau leisti nukeliauti į Meksiką, kasdien užsakinėti maistą į namus, dažnai eti į kino teatrą...Tačiau galim beveik bet kada išsinuomoti DVD (jei tik aš nesusigalvočiau vietoje jo pirkti sau žurnalo
 ), nusipirkti šokolado, kartą per kelis mėnesius aš galiu nueiti į "Figaro" apsikirpti (plaukai ilgi ir dažniau nereikia
 ), nusipirkti šokolado, kartą per kelis mėnesius aš galiu nueiti į "Figaro" apsikirpti (plaukai ilgi ir dažniau nereikia  ), galim susitaupę nusipirkti naują skaitmeninę kamerą (arba indaplovę - bet ne abu kartu
 ), galim susitaupę nusipirkti naują skaitmeninę kamerą (arba indaplovę - bet ne abu kartu  ). Ir to visiškai pakanka, ir man neskauda, kad kažkas nešioja vienetinius dizainerių rūbus ar kasvakar gali sėdėti restorane.
). Ir to visiškai pakanka, ir man neskauda, kad kažkas nešioja vienetinius dizainerių rūbus ar kasvakar gali sėdėti restorane. O laimė - ji visai kitur...