QUOTE(Aruna @ 2012 06 08, 10:30)
QUOTE(hermess @ 2012 06 07, 17:52)
sveiki,
gal kas buvot sausio menesi Dubajuje, kokie ten orai? kazkaip labai jau skirtingai pateikia tas vidutines temperaturas, tai nieko neina suprast.. ar tikrai ten vidutiniskai 22 laipsniai?
gal kas buvot sausio menesi Dubajuje, kokie ten orai? kazkaip labai jau skirtingai pateikia tas vidutines temperaturas, tai nieko neina suprast.. ar tikrai ten vidutiniskai 22 laipsniai?
gyvenam cia ir sausi yra pats paciausias oras mums, nes galima pagaliau gyvent
QUOTE(Smėlio Migla @ 2012 06 10, 20:08)
gyvenam cia ir sausi yra pats paciausias oras mums, nes galima pagaliau gyvent
o ir is lietuvos skrendant atrodo tikrai silta, nors mes jau nuo gruodzio iki kovo baseine neimaudom, per salta. vieni pazistami buvo, tai sake, tikejos daugiau silumos, nes vakarai tai ir paaidine ilgom rankovem, ir megztuko reikia.
nu aisku viskas.. pasitarem mes su kompanjonais, kad geriau kova leksim, kad butume garantuoti del silumos
perskaiciau visa tema, suzinojau idomiu dalyku, tai lekiau i agentura del viesbucio ir vizu issiaiskint.. tik susidare ispudis, kad nelabai gaudosi Dubajaus reikalais lietuviskos agenturos
Smelio Migla, gal galit pakomentuot dar del aprangos Dubajuje? Radau cia tokia fraze temoj, kad galima rengtis kaip ir Lt, tik siaip reikia zinoti kur ir ka deveti.. tai vat tas ''kur ir ka deveti'' mane domina..
Ziurekiot, kad kova per karsta nebutu . |Nes diena daznai jau ir 30 budavo
QUOTE(Aruna @ 2012 06 12, 14:37)
Ziurekiot, kad kova per karsta nebutu . |Nes diena daznai jau ir 30 budavo
nu svarbu nesusalt, o siluma kaip nors istversim
bet susiduriau su kokia beda, tai nezinau ka daryt.. lietuviskos agenturos negali uzsakyti viesbuciu
Migracijos tarnyboj, pasiklauskit del vizu.
QUOTE(hermess @ 2012 06 13, 14:44)
nu svarbu nesusalt, o siluma kaip nors istversim 
bet susiduriau su kokia beda, tai nezinau ka daryt.. lietuviskos agenturos negali uzsakyti viesbuciu
issirinkau viesbuti, o jie jo neturi savo sistemose, kaip paklausiau, ka turi Bur Dubai, tai tik 4 viesbuciai.. nezinau, o jei sakytis paciai per booking.com, ar paskui su viza nebus bedu? nes agenturoj padaryti vien vizos atseit negali, man kazkas cia ne taip
nu dar uzklause savo partneriu arabu, turetu atsakyti, bet jau nervinuosi
viesbuciai dingsta akyse, ryte pvz dar yra kambariu, po pietu jau sold out 
pabandykit su sita agentura susitart - as dabar kaip tik per juos viska derinu - kainos 3,4,5* atrodo nedideles, ka jie siulo (beje, jie kazka man minejo, kad gali surasti ir pigius apartamentus)... Rasykite jiems - gal pasiulys koki optimalu varianta
Kauno pilgrimas
Jeigu normaliai pamatyt, tai iš lėktuvo
QUOTE(bambalyte @ 2012 06 25, 17:13)
pabandykit su sita agentura susitart - as dabar kaip tik per juos viska derinu - kainos 3,4,5* atrodo nedideles, ka jie siulo (beje, jie kazka man minejo, kad gali surasti ir pigius apartamentus)... Rasykite jiems - gal pasiulys koki optimalu varianta
Kauno pilgrimas
Kauno pilgrimas
suradau jau kas gali uzaskyt mano norima viesbuti, per viena sitoj temoj pamineta agentura
galvojau sakytis pati per booking.com viesbuti, nes kaina gera, dar raso, kad viesbutis gali padaryt viza.. paziurejau viesbucio psl, tai kiekvienam zmogui reikalauja 1500 doleriu uzstato
Papildyta:
QUOTE(Aruna @ 2012 06 26, 15:44)
maciau, kad yra tokia ekskursija ''virs dubajaus'', su tuo lektuvu, kur leidziasi ant vandens.. butu idomu visai
QUOTE(hermess @ 2012 06 26, 15:54)
maciau, kad yra tokia ekskursija ''virs dubajaus'', su tuo lektuvu, kur leidziasi ant vandens.. butu idomu visai 
idomi ir kaina turbut bus... Gal matet?
QUOTE(bambalyte @ 2012 06 27, 19:04)
idomi ir kaina turbut bus... Gal matet?
363$
http://www_dubaicity...gs_flights.aspx