senai cia nesilankiau, vasara lietuvelei leidziam

nuo karsciu pabege
QUOTE(hermess @ 2012 06 11, 20:35)
Smelio Migla, gal galit pakomentuot dar del aprangos Dubajuje? Radau cia tokia fraze temoj, kad galima rengtis kaip ir Lt, tik siaip reikia zinoti kur ir ka deveti.. tai vat tas ''kur ir ka deveti'' mane domina..
del aprangos as niekad neturejau problemu, rengiuos taip, kaip lietuvoj. kur ir ka devet tai elementaru. palaidines giliom iskirptem ir su petneselem, trumpus sortus ir mini sijonus geriau palikt papludimiams. normalaus ilgio sortai, sijonai, kelnes, dzinsai, sukneles... zodziu viskas tinka. populiarios ilgos sukneles, tik ant ju viesoj vietoj koki trumputi beleriuka uzsimest galima. palaidines trumpom rankovem, aptemptos... zodziu viskas tvarkoj. uz tuos paminetus atviresnius rubus akmenim neuzmetys, bet man nuo zvilgniu butu nejauku, be to i prekybos centrus ir kavines nelabai ileistu.
QUOTE(hermess @ 2012 06 13, 13:44)
nu svarbu nesusalt, o siluma kaip nors istversim
bet susiduriau su kokia beda, tai nezinau ka daryt.. lietuviskos agenturos negali uzsakyti viesbuciu

issirinkau viesbuti, o jie jo neturi savo sistemose, kaip paklausiau, ka turi Bur Dubai, tai tik 4 viesbuciai.. nezinau, o jei sakytis paciai per booking.com, ar paskui su viza nebus bedu? nes agenturoj padaryti vien vizos atseit negali, man kazkas cia ne taip

nu dar uzklause savo partneriu arabu, turetu atsakyti, bet jau nervinuosi

viesbuciai dingsta akyse, ryte pvz dar yra kambariu, po pietu jau sold out
Bur Dubai vieta nelabai, labai labai nelabai

bent jau man
QUOTE(bambalyte @ 2012 06 26, 11:02)
Mergaites, rekomenduokit koki nors restorana ar vieta, is kur galima butu apziureti ta
palme is aukstai
praktiskai tokio dalyko ner, yra jau pamineti lektuveliai, seawings vadinas. kaina galima gaut apie 360 uz 2 zmones, buna pasiulymai.
QUOTE(bambalyte @ 2012 06 27, 18:04)
idomi ir kaina turbut bus... Gal matet?
2 zmonem imanoma 360 $ gaut

geras, isbandytas dalykas, tiesa nemokamai. tai ar verta uz tai moket nezinau.
QUOTE(bambalyte @ 2012 06 29, 14:23)
ir cia kaina zmogui... Brangoka..
Kazkaip galvojau, gal yra kokiu pastatu aukstu ir restoranu ju virsutiniuose aukstuose su vaizdu i ta palme
nelabai yra, nebet i ta butj khalifa uzkilt. bet nuo ten nelabai matos.
jei kokiu klausimu kas turi, tai rasykit i AZ, nes tema retai seku

If God will send His angels, and if God will send a sign, and if God will send His angels, would everything be alright?