Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtiniai Arabų Emyratai

QUOTE(Chloe @ 2012 11 05, 21:59)
Sveikos, norejau paklausti kokia saulute buna lapkricio menesi, keliausim sia savaite su dviem mazais vaikais, idomu kaip daznai tepti reiks kremukais ir ar isvis iseis pabut pleze ar prie baseino ? O gal jau saule ner tokia kaitri? Gyvensim Abudhabi.

gera saulute dabar, pats tas. nors menesio eigoje sinoptikai zada, kad temperatura kris kokiais 6 laipsniais. bet nesijaudinkit, ji vis tiek dienos metu sieks 30. Is Lietuvos parskridus pasitepti kremukais niekada nepamaisys, bent pirmom dienelem, o paskui ziuresit. Kiekvienam individualu, kas jautresnis saulei, kas ne.
Atsakyti
Esu buvus tris kartu JAE smile.gif
Viena karta lapkriti ir du kartus liepos menesi cool.gif ohmy.gifk
Kremais tikrai patarciau teptis, nes nors ir lapricio menuo saule ten tikrai bus, tada atsarga tikrai turetu buti..
Atsakyti
QUOTE(bucke001 @ 2012 11 08, 13:19)
Esu buvus tris kartu JAE smile.gif
Viena karta lapkriti ir du kartus liepos menesi  cool.gif  ohmy.gifk
Kremais tikrai patarciau teptis, nes nors ir lapricio menuo saule ten tikrai bus, tada atsarga tikrai turetu buti..

O gal galit plačiau papasakoti? kur buvot, ką matėt ? Ką verta aplankyti? smile.gif
Atsakyti
Pirmą kartą buvome emirate pavadinimu Umm al Kuvein ( nežinau ar teisingai taip rašosi 4u.gif ) tai paprastas miesteli, bet važiavome ten tieisog ilsėtis smile.gif Antrą kartą gyvenome emirate Šarža (Sharjah) ten irgi pagrinde buvome viešbuty, prie jūros ir važinėdavome taksi į Dubajų, nes atsirado darbo reikalai. Šiaip taksi ten pigūs ir tikrai apsimokėdavo vykti. Trečia kartą gyvenome jau Dubajuje. Kadangi turėjom pažįstamą žmogų, kuris vesdavo ten įvairias ekskursijas individualiai, apturėjome kelione su džipu (mes keturiese ir jis kaip vairuotojas), važiavome palei likusią JAE dalį į viršų - iki šalies Omano. Sustodavome ties įvairiais kalnais, buvo ir šiek tiek ekstrymo, o Omane maudėmės Omano įlankoj, panardėme, buvo gražu. smile.gif Kas liečia Dubajų, galima aplankyti ir senąją miesto dalį, kaip ir old town'ą (Deira) - visiškai skiriasi nuo moderniojo ir dangoraižių pilno Dubajaus. Ten ir turgus yra ir įvairios parduotuvėlės. Aišku galima apsilankyti šalia Burj Al Arab - įžymiosios burės smile.gif Taip pat aplankyti aukščiausią pasaulio statinį - Burj Khalifa smile.gif Aš kai buvau, jis dar buvo tik statomas. Aišku, shopping centrai (mano mėgstamiausia dalis biggrin.gif ) Mall of Emirates mano mėgstamiausias (nebežinau gal dar yra daugiau, paskutinį kartą buvau gal 2009..) Tai kai nuėjau ten tai galvojau apsiverksiu iš laimės:D Ten yra slidinėjimo trasa - su eglutėm, keltuvais,nu pasaka biggrin.gif apie parduotuvių kiekį net nekalbu biggrin.gif Dar kitas centras yra Dubai Mall irgi geras. Galima aplankyti ir įžymiąją palmę - Palm Jumeirah, ten yra waterparkas smile.gif 4u.gif
QUOTE(Evin @ 2012 11 08, 13:21)
O gal galit plačiau papasakoti? kur buvot, ką matėt ? Ką verta aplankyti? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Evin @ 2012 11 08, 15:21)

kadangi gyvensit Abu Dhabi tai salia turesit ferarri world. BUTINYBE apsilankyti. brangu bet verta. jei vaikai visai mazi tai i daugeli atrakciju neileis deja. na o jei augesni tai visi apturesite fantastiska diena.
kalbant apie prekybos centrus Dubai Mall yra didziausias, jame yra ir Akvariumas - butinai ten nueikite. Dubai mall isigykite bilietus pakilti i Burj Khalifa boksta. aplankykite Candilicious parduotuve - saldainiu roju vaikams ir ne tik.
Mall of the Emirates yra grazus - Ski Dubai pagrindine atrakcija ten.
Atlantis Aquapark isikures Palm Jumeirah - labai geras vandens parkas ir Aquaventure. Tikrai turite nueiti.
Dar vienas mano mylimas vandens parkas isikures salia Ras al Khaimah - Iceland. labai grazus, vaikams daug atrakciju skirta.
aisku dessert Safari, Dhow Cruise (laivu su vakariene ar be jos).
nezinau kiek ilgai busite bet savaite su tuo ka isdesciau uzpildysite pilnai.
Atsakyti
QUOTE(Evin @ 2012 11 08, 13:21)

Butinai nuvaziuokite i Ferrari world thumbup.gif labai patiko tiek man tiek vaikams wub.gif
Taip pat Atlantis vandens parkas 4u.gif
ech Dubajus,Abu Dhabi wub.gif wub.gif

Kol parasiau tai ir Onenewlady parase viska biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristin: 08 lapkričio 2012 - 18:53
Umm Al Quwain dar yra vandens atrakcionų parkas.Dreamland Aqua park vadinasi.Gal truputį senovinis,bet mano vaikai tai dar iki šiol euforijoje vaikšto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugga @ 2012 11 09, 21:38)
Umm Al Quwain dar yra vandens atrakcionų parkas.Dreamland Aqua park vadinasi.Gal truputį senovinis,bet mano vaikai tai dar iki šiol euforijoje vaikšto biggrin.gif

yra toks, bet jis reitinguose paskutineje vietoje stovi tai net neminejau, jei jau rinktis tai tik tai kas geriausia.
Atsakyti
Gal yra mergaiciu is Abudhabio ? Panasu, kad daznai reiks paskraidineti, busiu su dviem vaikuciais, vyras dienom dirbs, tai smagu butu susitikti smile.gif
Atsakyti
O gal yra zinanciu kaip Dubajuje yra su dviraciu nuoma,esam megejai miestus apziuret issinuomave dviracius ar yra kokie dviraciu takai ,nuomos punktai?Aciu atsakiusioms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pajure: 11 lapkričio 2012 - 17:22
Sveiki,
Oras tai pasaka, tai visus kvieciam atvaziuot ir pamatyti UAE 4u.gif
Del dviraciu nuomos nezinau, bet manau, kad nelabai jums pavyktu pavaziuoti smile.gif kazkaip jie nesijaudina del dviraciu taku, kai visi turi masinas smile.gif
Galimaa pasivazineti aplink dubai marina, palei jumeirah, gal salia burj khalifos, bet jei norit nuvaziuoti dviraciais is dubai marinos iki burj khalifos manau nepavyks nes nera taku net pestiesiems smile.gif abu dhabi yra corniche (salia juros) kur su dviraciais tikrai smagu pralekti, bet kaip minejau UAE ne europa, objektu neapziuresit vazinedami vien dviraciais, bet jei jau esate tikri megejai tai dar karta pagalvociau ar verta rizikuot gyvybe, nes cia visi vaziuoja kas kaip nori ir retas kas pro veidrodeli paziuri biggrin.gif
Siulau apziureti miesta Taxi arba metro, kainos nera dideles, ir paprasciau ir maziau vargo.

QUOTE(Pajure @ 2012 11 11, 18:14)
O gal yra zinanciu kaip Dubajuje yra su dviraciu nuoma,esam megejai miestus apziuret issinuomave dviracius ar yra kokie dviraciu takai ,nuomos punktai?Aciu atsakiusioms.

Papildyta:
Daznai uzvaziuojam i abu dhabi, kai busi parasyk! Surengsim meeta drinks_cheers.gif

QUOTE(Chloe @ 2012 11 10, 12:14)
Gal yra mergaiciu is Abudhabio ? Panasu, kad daznai reiks paskraidineti, busiu su dviem vaikuciais, vyras dienom dirbs, tai smagu butu susitikti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pajure @ 2012 11 11, 18:14)

šia tema neturiu supratimo blush2.gif ,bet kaip tik peržiūrėjau naujienlaiškį el-pašte ir ten buvo paminėta dviračių nuoma ,bei dviratininkų renginys,tai gal pravers
100 things to do outside in Dubai šitam psl yra ir nuoroda dviračių mėgėjų,o kitam-nuoma reklamuojama
Atsakyti