Pirmą kartą buvome emirate pavadinimu Umm al Kuvein ( nežinau ar teisingai taip rašosi

) tai paprastas miesteli, bet važiavome ten tieisog ilsėtis

Antrą kartą gyvenome emirate Šarža (Sharjah) ten irgi pagrinde buvome viešbuty, prie jūros ir važinėdavome taksi į Dubajų, nes atsirado darbo reikalai. Šiaip taksi ten pigūs ir tikrai apsimokėdavo vykti. Trečia kartą gyvenome jau Dubajuje. Kadangi turėjom pažįstamą žmogų, kuris vesdavo ten įvairias ekskursijas individualiai, apturėjome kelione su džipu (mes keturiese ir jis kaip vairuotojas), važiavome palei likusią JAE dalį į viršų - iki šalies Omano. Sustodavome ties įvairiais kalnais, buvo ir šiek tiek ekstrymo, o Omane maudėmės Omano įlankoj, panardėme, buvo gražu.

Kas liečia Dubajų, galima aplankyti ir senąją miesto dalį, kaip ir old town'ą (Deira) - visiškai skiriasi nuo moderniojo ir dangoraižių pilno Dubajaus. Ten ir turgus yra ir įvairios parduotuvėlės. Aišku galima apsilankyti šalia Burj Al Arab - įžymiosios burės

Taip pat aplankyti aukščiausią pasaulio statinį - Burj Khalifa

Aš kai buvau, jis dar buvo tik statomas. Aišku, shopping centrai (mano mėgstamiausia dalis

) Mall of Emirates mano mėgstamiausias (nebežinau gal dar yra daugiau, paskutinį kartą buvau gal 2009..) Tai kai nuėjau ten tai galvojau apsiverksiu iš laimės:D Ten yra slidinėjimo trasa - su eglutėm, keltuvais,nu pasaka

apie parduotuvių kiekį net nekalbu

Dar kitas centras yra Dubai Mall irgi geras. Galima aplankyti ir įžymiąją palmę - Palm Jumeirah, ten yra waterparkas
QUOTE(Evin @ 2012 11 08, 13:21)
O gal galit plačiau papasakoti? kur buvot, ką matėt ? Ką verta aplankyti?